Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

21.9.2018

vieraskirjoitus:

Syyspäivän tasaus sekä alkaneen syksyn tunnelmat

Sunnuntaina 23.9. on Syyspäiväntasaus. Energiamme menevät syvemmälle syksyyn. Syksyn värit ja niissä olevat pigmentit ovat vahvemmat kuin muiden vuodenaikojen. Sisäinen voimamme kasvaa ja vahvistuu, mutta sen eteen on hyvä tehdä `töitä`. Hyvinvointi, tämä arkipäivänen sana, ei silti usein toteudu arjessa eikä kaiken ruuhkan keskellä. Unohdamme panostaa jaksamiseemme ja helposti siirrämme siihen liittyvät teemat `sitten kun` mappiin. Jokainen tietää miten siinä käy.

Syyspäiväntasaus kartalla on Auringon, Merkuriuksen sekä Cereksen yhtymä Vaa`an merkissä. Hoivaan ja tarpeisiin liittyvät asiat nousevat pintaan ja niistä on helpompi tulla tietoiseksi. Edellä mainittuja tekijöitä vastapäätä, oppositiossa on Khiron eli haavoittunut parantaja. Tämä nostaa omat haasteteemat pintaan. Mitä kaikkea on hyvinvointimme ja jaksamisemme tiellä? Aurinko, Merkurius sekä Ceres ovat sekstiilissä eli positiivisessa kulmassa Kuunyläsolmuun, mikä on leijonan merkissä sekä kolmiossa Kuunalasolmuun sekä Marsiin, näiden ollessa vesimiehen merkissä. Jos ajattelemme yläsolmun `tulevaisuuden pisteenä` ja alasolmun` menneisyyden pisteenä, voimme hahmottaa elämässämme olevia suuntaviivoja hieman eri tavoin. Alasolmulla oleva Mars nostaa esille esimerkiksi toimintamallit, mitkä eivät toimi. Missä asioissa käymme läpi `vuotavana veneen` teemoja eli energiamme vain valuvat hukkaan, emmekä hahmota missä vuotokohta on.

Mars on myös neliössä sekä Uranuksen että Venuksen kanssa. Venus on skorpionin syvälle porautuvassa merkissä, kun taas Mars vesimiehen sähäkässä merkissä. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Jos mukaan otetaan Kuunsolmut, tästä muodostuu Suuri risti. Siinä missä poraudumme syviin vesiin tai maan juuriin, voimme myös nousta korkeuksiin. Tämä on omanlainen feniks linnun uusiutumisen ja perspektiivin laajentamisen sekä tarkistamisen piste. Maskuliininen sekä feminiininen tasapaino etsivät uomaansa. Vastaako sisäinen maailma ja siinä olevat tämän hetkiset resurssit ulkoista maailmaa ja sen mahdollisuuksia? Kuinka saada tätä yhteyttä mahdollistettua sekä toimimaan? Mitkä menneisyyden teemat ovat mukanamme haasteina ja riippakivinä? Mistä menneisyyden teemoista taas voimme saada tukea ja ammentaa jo olevaa vahvuutta?

Vaikka Khiron on haastekulmissa Auringon, Merkuriuksen sekä Cereksen kanssa, se on positiivisissa kulmissa Kuunsolmujen sekä Marsin kanssa. Oman voiman haltuun oton kannalta meillä on lukko ja avaimet. Näin opitut ja oivalletut asiat jäävät paremmin muistiin ja käytäntöön.

Vestan sekä Saturnuksen yhtymä kauriin merkissä ja niiden neliöt eli haastekulmat sekä Auringolle, Merkuriukselle että Cerekselle nostavat rajat sekä rajallisuuden kokemukset pintaan. Tulevana tiistaina oleva Täysikuu tuntuu jo ja voi vaikuttaa tunnetason ailahtelemiseen. Maadoittuminen, rauhoittuminen sekä sisäisen liekin löytyminen omassa ajassa ja rauhassa ovat ajan parasta antia. Tee- tai kahvikupit, viltit ja kynttilät esille sekä tyhjä paperi eteen. Mitä sinusta käsin lähtee syntymään? Alatko piirtämään vai kirjoittamaan? Jos et tiedä mitä tehdä, elä tee mitään niin pitkään aikaan että jotain vain alkaa syntyä. Nyt ei ole kiire löytää tai ratkaista, vaan on tärkeää osata ottaa oma aikansa. Elämän eri `vuosirenkaiden` tutkiminen voi auttaa näkemään isompia kokonaisuuksia.

`Kuoleman ajoitus, niin kuin tarinan loppu- muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen.`-Mary Catherine Bateson

Levollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...