Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.9.2018

Syyspäiväntasaus ja hyökyaalto 23.9

Syyspäiväntasaus on astrologinen ajankohta, joka käynnistää vuodenaikojen kierrossa seuraavan neljännesvuoden kestävän aikajakson. Tällä kertaa asetelma vaikuttaa lievästi sanoen dramaattiselta kaikille ihmiskuntaa ja kansoja hallitsemaan pyrkiville tahoille. Aurinko siirtyy Vaakaan tarkassa oppositiossa perääntyvään Chironiin ja neliössä Saturnuksen ja Vestan yhtymään Kauriissa. Kaikki nämä tekijät johtavien merkkien alkuasteissa.

Kosminen järjestys puuttuu kovalla kädellä kaikkeen ihmistä ja ihmiskuntaa riistävään ja sairastuttavaan päätöksentekoon. Kapinan tekevät kuitenkin kosmoksen sanansaattajina toimivat herkät ihmiset, joiden toimintatapaa ei kannata lähteä ennalta arvailemaan. Toivottavaa tietysti on, että säästyisimme tarpeettomalta väkivallalta, mutta vasta aika näyttää taivaan merkit.

Syyspäiväntasauksen voimaa vahvistaa tiistain täysikuu lähes täsmälleen näissä samoissa merkeissä. Tätä ajankohtaa voisi hyvin verrata vaikka merenalaiseen maanjäristykseen, jonka käynnistämä hyökyaalto pyyhältää ylitsemme tulevan neljännesvuoden aikana. Samalla kun vanha järjestys murtuu, syntyy myös paljon uutta ja jokainen meistä tekee tiukkaa valintaa oman elämänsä osalta. Valittavana on alistuminen omaa elämää tarpeettomasti rasittaviin sääntöihin ja tottumuksiin tai niistä vapautuminen.

Suosittelen todella lämpimästi oman elämän tietoista haltuun ottamista vaikkapa alkemia blogisarjan yhä puhuttelevammaksi käyviä jaksoja seuraten. Sieltä löytyy toinen toistaan upeampia ja helposti ymmärrettäviä oivalluksia siitä, miten tässä nyt odotettavissa olevassa hyökyaallossa kannattaa toimia. Kaikki vastaukset ja ratkaisut ovat Sinuun ja minuun valmiiksi ohjelmoituja. On vain opittava luottamaan omiin vaistoihin, ylivertaisiin kykyihin ja viisaan kehon viesteihin.

Suunnistuskarttana voi käyttää riimuja, tarotteja, numerologiaa, biorytmejä, hiljentymistä, joogaa tai jotain muuta hyväksi kokemaasi menetelmää. Astrologisista tulkinnoista vahvimmin omia alitajuisia valmiuksia esiin nostava vaihtoehto on Sisäinen Soturi. Se antaa luettavaksesi väkivallattoman ja silti täysin pysäyttämättömän astrologisen totuuden sisäisistä valmiuksistasi.

Jokaisen vapauttaan puolustavan on osattava ottaa iskuja vastaan syyllisyyttä tuntematta. Itselle paras reitti ei koskaan ole mieliksi kaikille muille, mutta mitään muuta keinoa ikivanhoista peloista vapautumiselle ei ole olemassa kuin täsmälleen omimmalta tuntuva polku. Nyt on korkea aika lähteä tallaamaan omaa reittiä Camelbootsit kopisten.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...