Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.9.2018

Alkemiaa osa 5: Sovinto

"Kaikki se mikä on, on hyvää, koska se on olemassa"

Olen useampaan kertaan saanut luennoilla hyvinkin kriittisiä palautteita Hermeksen teeseihin, vaikka olen vain pahainen välittäjä hänen muinaisille viisauksilleen. Siiralan Laurin kanssa viettämissäni istunnoissa olen päässyt uudelleen ja uudelleen kosketuksiin "sovinnon" kanssa hänen kysyessään: Onko kaikki hyvin nyt? Siihen voi siinä rauhan tilassa vastata vain yhdellä ainoalla tavalla: Kyllä, kaikki on hyvin nyt. Tuossa hetkessä kaikki on vain hyvää.

"Vasta tämän todettuaan voi kokea rauhaa"

Minulle ja Sinulle tuottaa todennäköisesti yhtä paljon päänvaivaa säilyttää tuo alussa mainittu totuus tietoisuudessa silloin, kun asiat menevät hiukan enemmän poskelleen ja harmitus valtaa mielen. Kuitenkin juuri tuollaisia tilanteita varten on olemassa viisaita auttajia, jotka palauttavat meidät edes hetkeksi rauhan tilaan. Samaa asiaa ajavat chi kung, taiji, jooga, meditaatio, luonnossa liikkuminen jne. Samaa koen tapahtuvaksi myös astrologisissa istunnoissa.

"Todellinen aktiivisuus kohoaa rauhasta"

Uskoakseni olemme kaikki joutuneet toteamaan, kuinka tehottomia olemme väsymyksen ja kovan stressin painaessa päälle. Pienenkin asian hoitaminen tuntuu ylipääsemättömän kovalta rutistukselta. Itse hoidettava asia ei yleensä ole se kriittinen juttu, vaan oma mielentila. Kun homma käy raskaaksi, tulemme myös hitaammiksi ja aina vain enemmän tehtävää kertyy tuonne "pakko silti tehdä" laariin. Itse olen nyt palauttanut rauhan aatetta mieleeni viikottaisissa istunnoissa ja aivan hämmästyttävällä tavalla se vaikuttaa päivittäiseen tekemiseeni. Lepään paljon, teen vähän ja saan paljon aikaan. Olen tyytyväinen itseeni.

"Kypsyyden merkkinä voi pitää sitä, että antaa asioiden tapahtua ilman, että heti puuttuu niiden kulkuun"

Mitä kriittisemmästä ja henkilökohtaisemmasta ongelmasta on kysymys, sitä upeammalta tuntuu jättää ratkaisu korkeamman voiman, eli sisäisen viisauden ratkaistavaksi. Kun on aikansa miettinyt ja pyöritellyt erilaisia tulevaisuuden skenaarioita mielessään, tuntuu suorastaan ylelliseltä vaan olla tilanteen keskellä edes miettimättä, että se pitäisi jotenkin ratkaista. Ratkaisun voi vain antaa tapahtua, sitten kun aika on oikea. Jo usemman tällaisen tapahtuman kokeneena voin vakuuttaa, että ratkaisut syntyvät oletettua nopeammin ja usein tyystin erilaisina, kuin olisin pystynyt edes aavistamaan. Sanomattakin lienee selvää, että olen kaikkiin näihin "vain tapahtuneisiin" ratkaisuihin erittäin tyytyväinen.

Laitan tähän loppuun linkin 6 min videoon, jossa käymme Laurin kanssa läpi omaa kokemustani ja rauhan löytämistä yleensä.

https://youtu.be/4urmPb-KX7k

P.S. Tervetuloa lukamaan laaja artikkeli maapallon mahtimaiden ja Suomen astrologisista näkymistä radio Sunin kotisivuilta toimittaja Matti Pulkkisen kokoamana tietopakettina. Mukana tietysti Trump, Putin ja Sauli omine tulkintoineen. Jutun pääsee lukemaan täältä. Maailma ja Suomi 2018

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...