Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.9.2018

Alkemiaa osa 2, Rytmissä sen salaisuus

Olin aloittelevana astrologina todella pettynyt, kun eräs pitkän linjan konkari latasi tylyjä totuuksia tajuntaani. Menin tapaamiseen suurin odotuksin ja oletin saavani useampia kosmisia oivalluksia sen tunnin aikana, jonka hän oli minun käynnilleni varannut. Tapaamisemme kesti noin kaksikymmentä minuuttia ja ainoa mieleeni jäänyt viisaus oli hänen toteamuksensa: "Astrologia on pelkkää rytmiä."

Menin tuosta tapaamisemme aloittaneesta toteamuksesta niin lukkoon, etten osannut enää kysyä yhtään mitään enkä järkytykseltäni kuullut, mitä muuta hän minulle kertoi. Pettyneenä ja masentuneena ajelin sitten Helsingistä takaisin Tampereelle tekemään "oikeaa" astrologiaa. Silloin löysin tasaisesti sekä hyviä että vähemmän hyviä (huonoja) karttoja tulkintaani tulleilta ihmisiltä. Jos muistaisin tulkintani tarkemmin, niin varmaan häpeäisin silmät päästäni silloin antamieni lausuntojen värittyneisyyttä. Nykyään löydän edestäni vain hyviä ja upeita mahdollisuuksia sisältäviä karttoja.

Rytmi koostuu kahdesta ääripisteestä.

Elämämme täällä maapallolla rakentuu pääasiassa hengitysrytmistä. Sisään ja ulos. Ilman toista ei ole toista ja nämähän ovat kaksi täysin vastakkaista ilmiötä. Eipä siis ihme, että hermeettinen filosofia kuuluttaa ääripisteiden merkitystä yhtenä suurimmista elämän totuuksista. Emme siis voi tehdä ensimmäistäkään joko - tai valintaa vaan teemme koko ajan väistämättä sekä - että valintoja. Voimme toki ajatella ja kokea jonkun tapahtuman suoranaisena onnenpotkuna, mutta kuinka monta kertaa joudummekaan jälkeenpäin toteamaan, että se johti lopulta epätoivon partaalle.

Täsmälleen yhtä usein olemme kaikki törmänneet toinen toistaan hurjempiin katastrofeihin, joiden lopputuloksena on paljon aikaisempaa parempi, terveempi ja tasapainoisempi elämä. Arkipäivän alkemia on puhtaimmillaan juuri tällaista vastakohtaisuuksien tietoista lähentämistä toisiinsa hetkessä elämisen kautta.

Asettuminen jotain vastaan ja jonkun puolesta tuhoaa ykseyden

Sen paremmin onnenpotkujen kuin epäonnen hetkien iskiessä ei ole syytä rynnätä miettimään ja suunnittelemaan tulevaisuutta liian pitkälle samalla kaavalla. Lyijyn kullaksi muuttaminen on normaaliin elämään kuuluva jatkuva prosessi, jossa kohtaamme nousukaudet ja laskukaudet tyynesti ja hätäilemättä. Kaikki ympärillämme elää ja muuttuu koko ajan.

Terveys saa olemassaolonsa sairaudesta

Sairaudet ja onnettomuudet kuuluvat väistämättömänä osana ihmisen elämään ja henkiseen kehitykseen. Ehkäisevä lääketiede influenssarokotuksineen on alkemistin silmin katsottuna suurinta mahdollista illuusiota. Kohtaamme sairauksia meille kuuluvan määrän täysin lääketieteestä riippumatta. Emme ole yhtään paremmassa tilanteessa kuin sata, tuhat tai viisituhatta vuotta sitten. Nykyään ihmisiä kuolee lääkkeisiin ja niiden sivuvaikutuksiin enemmän kuin ehkä koskaan tiedossa olevan historiamme aikana.

Sairaus on poikkeuksetta fyysinen ja henkinen prosessi, jonka tehtävänä on saada meidät muuttamaan jotain omassa elämässämme. Lääkärin ja auttajan tehtävänä on ainakin yrittää kertoa, mikä voisi olla tuo muutettava tekijä. Tietysti saamme ja meidän tulee käyttää lääketieteen antamia keinoja hyväksemme sopivan kriittisellä tavalla, mutta tärkeintä on silloinkin asenne itse sairauteen tai ongelmaan. Lääkkeen lisäksi on oltava valmis muuttumaan ja muuttamaan jotakin omassa elämässä. Sairaus keksii aina uudet reitit ohjatakseen ihmisen kohti ykseyttä ja tasapainoa.

Tällä videolla on juttutuokio alkemiasta erään tuntemani alkemistin kanssa.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...