Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

21.8.2018

vieraskirjoitus:

Total eclipse of the heart

Muistatte varmaan, kun Ilkka Kanervalta meni ministerin pesti alta naissotkujen vuoksi? Hän sanoi legendaarisesti, että:" kortti tuo ja kortti vie" ja nyt se hemmetin sim-kortti vei kaiken!

Minulla on vähän samanlainen fiilis tästä heinäkuussa olleesta täydellisestä kuunpimennyksestä. Se pikemminkin pimensi koko elämäni eikä vain yhtä hetkeä taivaalla. Syytän sitä 17 vuotisen parisuhteeni kariutumisesta. Kiitti vaan, kuu! Mene jonnekin muualle seuraavan kerran pimenemään ja jätä minun elämäni rauhaan.

Viimeksi vuonna 1971 oli kuulemma täydellinen kuunpimennys Vesimiehen merkissä. Silloin en onneksi ollut vielä hengissä. Nyt olen, jotenkuten. Hiukan pimeänä.

Tämä heinä-elokuun pimennyskausi ja muut tämän kesän astrologiset tapahtumat osuivat kartalleni todella pahaan paikkaan. Merkurius ja Mars peruuttavat ja molemmat ovat kartallani merkittävässä asemassa, siinä Vesimiehessä. Johon myös tuo totaalinen ja kohtalokas kuunpimennys osui. Kaikki siis tuntuu osuvan suoraan maaliin. Siitä tämän kirjoituksen nimikin, total eclipse of the heart. Tunnelmat ovat sangen synkät. Jos uudistusta elämään kaivataankin, se tulee pahimman menetyksen kautta. Eihän tässä näin koskaan pitänyt käydä!

Kaikki edellä mainitut planetaariset kappaleet olivat kaiken lisäksi pakkautuneet kakkoshuoneeseen, jonka merkitys on "henkiset voimavarat, arvot ja omanarvontunne, raha, omaisuus". Henkiset voimavarat ovat nyt omassa elämässäni nimenomaan koetuksella.

Kaikki käynnistyi 12.7 auringonpimennyksellä, Leijonan merkissä. Omasta kartastani Leijona löytyy huoneesta 8: "intiimit suhteet, seksi, yhteinen talous ja sidokset, sisäinen uudistuminen, yksinäisyys, kuolema". Suurin piirtein tuossa järjestyksessä ne nyt myös kaatuilivat kaikki: kun lähtee lähin ihmissuhde lähti purkautumaan, intiimi läheisyys hävisi, talous romahti, edessä jonkinlainen sisäinen pakkopullauudistus sekä yksinäisyys ennen kuolemaa. Tässäpä sitä on ihmiselle jotain mitä odottaa!

27.7. tuo täydellinen kuunpimennys vei maaliin sen, joka oli jo reilua viikkoa aiemmin alkanut, lopun alku. Vesimiehelle JA Jousimiehelle oli luvattu tärkeissä ihmissuhteissa loppuja ja kuinka ollakaan sellainen kuvio pamahti päälle ihan jostain toisesta ulottuvuudesta. En vieläkään ymmärrä mistä avaruusromusta oikein sain osuman päähäni. 

Jos olisin osannut ennakoida ja varautua paremmin, niin puolisolle eli aurinkomerkki Vaa'alle ja nousumerkki Ravulle luvattiin irtiottoa kahlitsevista tilanteista ja suhteista, selkeää pesäeroa entiseen, vapautumista menneestä, itsenäisyyden etsimistä. Jos olisin tajunnut tämän ennusteen voivan olla täyttä totta eikä pelkkää polemiikkia, olisin ehkä pitänyt suuni kiinni kriittisellä hetkellä enkä kysynyt, onko suhteellamme vielä tulevaisuutta, eri puolilla Eurooppaa. 

Se kysymys nimittäin aloitti hurjan spiraalin ja purkuaallon. Sim-kortti todellakin vei kaiken yhden puhelun aikana. Ilman sitä kysymystä saattaisimme olla vielä onnellisesti yhdessä ja asiaa olisi ruvettu käsittelemään vasta myöhemmin, vähemmän tulenherkkänä ja räjähdysalttiina aikana. Kunpa olisin vaan kysynyt miten menee ja sanonut, että täällä menee hyvin. Olet rakas. Hyvää yötä. Sen sijaan kysyin miten meille oikein käy nyt kun asumme eri maissa, ja kun et osannut vastata siihen etkä muihinkaan kysymyksiini suhteemme tulevaisuudesta, hermostuin. Lähti niin sanotusti sim-kortti käsistä. Ja sitten yhtäkkiä suhde oli ohi, sanottu irti kuin vanhanaikainen puhelinliittymä. Nyt ollaan sitten kokonaan ilman kapulaa.

En osaa sanoin kuvailla kuinka dramaattisia nämä yhtäkkiset muutokset voivat olla. Täydellinen kuunpimennys vaikuttaa kuusi kuukautta, ja 20.1.2019 on vuorossa vielä toinen täydellinen kuunpimennys, Leijonan merkissä. Tilanne on vielä pitkään päällä.

Jälkikäteen olen miettinyt, että on enemmän kuin varmaa, että astrologialla oli täysi osallisuus meidän suhteemme kriisiin ja päätökseen. Ihan kuin joku tuolla jossain olisi katsonut kelloa ja päättänyt, että nuo kaksi ovat nyt olleet liian kauan yhdessä, ei tätä jaksa katsella. Vaihdetaan kanavaa. Game over.

Viikon suositus:  Parisuhde Paremmaksi tulkinta. 

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...