Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.8.2018

Kriisinhallintatehtävissä

Vaikka elämme tällä hetkellä yhtä astrologisesti loistavimmista jaksoista, ei se välttämättä tarkoita helppoa elämää kenellekään. Astrologisesti aspekteja ei voi määritellä helpoiksi tai vaikeiksi, mutta ne voi määritellä elämää ohjaaviksi viisauksiksi. Tällainen nyt menossa oleva mahdollisuuksia pursuava aika saattaa herättää voimakkaita ahdistavia tuntemuksia, mikäli joku kokee, ettei millään pääse käyttämään myötätuulta hyväkseen. Yritämme tuollaisessa tilanteessa keksiä jonkun järkeen käyvän ratkaisun, joka muuttaisi elämän paremmaksi. Useimmiten sellaista ei yksinkertaisesti löydy.

Olen käynyt kesän mittaan muutamia kertoja Lauri Siiralan henkilökohtaisessa istunnossa oman elämäni haasteiden selvittämiseksi. Koin viime kerralla valtavan vapauttavan oivalluksen Laurin sanoessa, ettei mitään ratkaisua missään asiassa tarvitse tehdä. Ratkaisun voi antaa syntyä aina silloin, kun se on syntyäkseen. Tärkein asia kriisien hallinnassa on olla yhteydessä omaan kehoon ja omaan värähtelyyn. Minnekään ei ole kiire, mitään ei tarvitse päättää etukäteen.

Ihmissuhteet muuttuvat koko ajan. Mikään ei kahden ihmisen välillä pysy ennallaan hetkeäkään. Siksi myös keskinäinen rakkaus ja kiintymys voivat hävitä hetkessä olemattomiin molemmilta tai sitten vain toiselta. Tällaiset tunnetilojen muutokset kuuluvat erottamattomana osana kumppanuuden ja rakkauden kehitysprosessiin. Tunteiden katoaminen ei tarkoita, että suhde on päättymässä, mutta aivan varmasti siinä on silloin jotain muuttumassa ja muutoksen tulee antaa tapahtua lopputulosta etukäteen arvioimatta. Toimivassa parisuhteessa rakkauden tunne katoaa ja syntyy uudelleen lukemattomia kertoja. Aina uudelleen syttyessään se on aikaisempaa syvempää.

Sama tunteiden ja keskinäisen yhteyden muutos on jatkuvaa myös muissa perhesuhteissa ja työ-/ystävyyssuhteissa. Tilanne on aina jommalle kummalle kriittisempi ja vaikeampi käsitellä, mutta silti osa normaalia elämänkulkua. Sitä vastaan ei kannata kapinoida. Ilman tällaisia joskus pelottaviakin muutoksia ei ole elämää.

Kumppanuuden ja keskinäisen rakkauden korkeampaa oktaavia kuvaava Juno on tällä viikolla kolmiossa Plutoon ja siksi tämä on loistavaa aikaa rakkauselämän kriisien käsittelyyn. Kriisin kantasana crisis merkitsee yksinkertaisesti muutosta tai muutoksen tarvetta. Tällä hetkellä on arvokasta päästä mahdollisimman vahvaan yhteyteen itsesi ja korkeamman tietoisuutesi kanssa, jotta voit rauhallisin mielin antaa muutosten tapahtua suuntaan tai toiseen. Mikään ei voi jäädä entiselleen. Huomenna on aina uusi arvaamattoman upea päivä.

Tällä viikolla suosittelen tutustumaan Parisuhde Paremmaksi tulkintaan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...