Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

15.8.2018

vieraskirjoitus:

Vattuapajat

Vattupuskassa olen monesti käsitellyt elämäni vaikeita teemoja. Vadelmat eivät vaadi mitään kikkoja tai kumartumista kaksin kerroin hankalaan asentoon, vaan ovat vain siinä ja odottavat että poimija tulee. Pelkkä seisominen riittää. Itse poimiminen on rutiinihommaa: näet marjan, otat kiinni, irrotat ja laitat laariin. Toista niin kauan kuin sangossa on tilaa tai kärsivällisyys kestää. Ajatukset sen sijaan saavat tilaa lentää, kun kädet on koukutettu rutiiniin. Sitten tulee tämä Forrest Gump -pohtija esille. Elämä on kuin rasiallinen suklaakonvehteja. No, tämä me on kuultu jo aiemmin sekä uusintana. Sanotaan tällä kertaa vaikka, että elämä on kuin vadelmien poimiminen. 


Voi näyttää siltä, että pensas on tyhjä, jäljellä vain kuivia mitättömiä kikkareita tai raakileita, mutta kun käännät lehdet, kurkkaat syvemmältä, varjon puolelta, siellä on vielä vaikka kuinka paljon meheviä marjoja. Niitä ei vain ensin näe. Pensasta ja oksia täytyy välillä katsoa eri valossa, eri suunnasta ja sitten sen huomaa: tuollahan on vielä vaikka kuinka paljon. Ja kun jaksat odottaa taas pari päivää, kypsyy uutta. Niin ei elämäkään tarjoa kaikkea herkkua kerralla.

Vuodet ovat erilaisia. Joskus on luvassa hyvä sato ja vadelmat tippuvat laariin kuin itsestään, oksat painavina ja marjat mehukkaina. Sitten on keskinkertaisia vuosia. Ehkä keräsin, ehkä en. Ja sitten on niitä pulavuosia, kun marjaa ei vaan saa. Käyt katsomassa pusikossa kerran jos toisenkin ja pensas pysyy puhtaana, lehtevänä ilman kypsyvää satoa. Kuivia rankoja sojottaa siellä täällä ja nokkoset valtaavat alaa. Turha reissu, paarmatkin purevat peräsimestä.

Niin elämänkin marjasato on oikukas. Kun olet valmis poimimaan, mitään ei löydykään. Ja kun sitä vähiten odotat, nurkan takaa löytyy täyteen marjaan roihahtanut puska, jota kukaan muu ei ole vielä huomannut. Saat suun makeaksi hymyssä suin. Ajoitus ja kärsivällisyys on avainasemassa. Satoa ei saa kautta vuoden, sen joka päivä. Satokausi on itse asiassa aika lyhyt ja siihen täytyy osata tähdätä, jotta on sangot, pakastin ja keruuhalut valmiina. Sellaista on muuten elämää selittävä astrologiakin. Voit haluta muuttaa elämänsuuntaa, tavoitella kuuta, napata parhaat marjat, mutta jos ajoitus ei ole kohdallaan, huomaat kuinka se kurkottamasi ihana, täydellisen näköinen marja tipahtikin maahan nenäsi edessä juuri ennen kuin siihen ylsit. Samperi.


Voit itse lähteä etsimään vattuapajaa tai sitten odottaa, että joku näyttää sinulle suunnan, se on tuo puska tuolla. Jos saavut paikalle liian aikaisin, on kaikki vielä raakaa. Kun tulet liian myöhään, joku muu on jo putsannut puskat, tai sitten marjat vaan varisevat ylikypsinä ja matoisina maahan. 

Mutta kun osaat sujauttaa saappaat jalkaan ja napata sangon mukaan juuri oikeana päivänä, saat ison saaliin, josta on pakastettavaa ja syötävää pitkäksi aikaa. Huonommankin laatuisesta sadosta saat vielä hyvän tuloksen, kun lisäät runsaasti sokeria ja keität hymyssä suin hilloksi.

Oman elämäni erilaisia apajia seuraan Astrokalenterin avulla. Se avulla olen oppinut katsomaan, onko sato tänään kypsää vai pitääkö vielä odottaa. Pidempiä aikajaksoja seuraan Astrokalenteriin sisältyvästä Vuosi Elämääsi tulkinnasta. Niiden avulla on syntynyt paljon makeita oivalluksia.


Puskaterveisin makeilta apajilta,
Virpi

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...