Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

10.8.2018

vieraskirjoitus:

Error Error, osittain pimenee.

Lauantaina 11.8. on osittainen Auringonpimennys leijonan merkissä. Takana on 27.7. ollut Täysikuu ja kuunpimennys. Tämänkertainen pimennys viimeistelee aiemman esille nostamia asioita. Pallaksen sekä perääntyvän Merkuriuksen ollessa yhtymässä Aurinkoon sekä Uusikuuhun, voimme saada paremman yhteyden sisimpäämme ja mahdollisesti tiedostaa asioita laajemmasta perspektiivistä käsin. Luovat menetelmät kirjoittamisesta taiteeseen, auttava avaamaan alitajunnan viestejä selkeämmin. Tärkeä olisi heittäytyä prosessiin ilman onnistumistarvetta. Uteliaalla mielellä voimme nähdä enemmän. Meillä kaikilla on varjomme. Varjot voivat kuvastaa asioita, mitä emme halua nähdä itsessämme tai kohdata toiminnassamme. Varjoihin liittyy usein häpeän tai syyllisyyden tunteita, mitä saatamme puolustella. Jos kohtaamme varjomme, voimme oppia itsestämme paljon. Meillä kaikilla on omat puolustusmekanismimme. Silloin kun olemme herkillä, saatamme käyttää niitä huomaamattammekin. Meillä kaikilla on varmasti kokemuksia keskusteluista missä koemme toisen syyllistävän meitä ja syyllistämme toista takaisin, vaikka emme edes tajuaisi sitä.

Juno sekä Jupiter ovat neliössä Aurinko, Uusikuu, perääntyvä Merkurius sekä Pallas `pakettiin`. Tästä muodostuu T-risti kuvio. `Yönvalo sekä päivänvalo`, ihmissuhteet ja kommunikointi ovat vahvasti esillä. Leijonan merkissä ylilyöntejä saattaa tapahtua, varsinkin Jupiterin tehdessä terävää ärsyke tai `yllyke` kulmaa edellä mainituille.  Neptunuksen sekä Pluton kvinkunssit eli alitajuiset haastekulmat saattavat nostaa puolustusmekanismien lisäksi pelkoja pintaan. Saatamme miettiä kaikkia mahdollisia kauhukuvia, ilman että niihin olisi aihetta. Elettävää aikaa voisi verrata höyrykattilaan. Kun päästää höyryjä sopivaan tahtiin pihalle, kattila ei räjähdä, vaan voimme osittain hallita sitä. Liikunta tai vaikkapa tehokas siivoaminen voi vapauttaa energioita tehokkaasti.

Perääntyvä Mars on neliössä perääntyvän Uranuksen kanssa. Mars on maanantaihin saakka vesimiehen merkissä, mitä Uranus hallitsee. Tässä kuviossa on vauhtia ja yllättäviä jarrutuksia. Maltti on valttia, vaikkei aina niin yksinkertaista. Kun tähän ottaa mukaan Kuunsolmut, voimme parhaimmillaan kohdata ja vapautua menneistä lukoista, jos osaamme olla kärsivällisiä. Vaikeaa oloa on vaikea sietää. Varsinkin jos tunnemme taantuvamme tai menevämme takaisin vanhoihin tunteisiin tai toimintamalleihin.  Joskus ´muistutus` vanhoista malleista voi toimia päinvastoinkin. Voimme huomata, mistä haasteista olemme kasvaneet yli ja tätä kautta `muistojen` kohtaaminen on kuin kertauskoe, mihin ei tarvitse jäädä kiinni. Khiron eli haavoittunut parantaja tekee Marsille sekä Kuunsolmuille positiivista kuviota.

Venus on siirtynyt vaa`an merkkiin. Omassa merkissään harmoniahakuisuus korostuu. Vaikka Mars ja Venus ovat kolmiossa, Saturnus tekee neliön ja Khiron opposition Venukselle. Rakkaus, arvomaailma, feminiininen sekä maskuliininen tasapaino ja ihmissuhteet ovat kartalla. Eheyttävät kohtaamiset ovat hyväksi, mutta tänä viikonloppuna en lähtisi keskustelemaan kriiseistä tai haasteista asianomaisten kanssa. Väärinymmärrysten määrä ja ongelmien moninkertaistuminen ovat ajassa riskeinä. Sisäinen keskustelu `lempeässä ja hyväksyvässä` mielessä voi sitä vastoin olla helpottavaa. Jos taas vaaditaan omia tai toisten päitä vadille, on hyvä juosta vaikka muutama kymmenen kilometrin lenkki. Syyttömiä tai syyllisiä ei tällä lenkillä kannata lähteä metsästämään. Meistä jokainen kuuluu kumpaankin sarjaan ajasta ja tilanteesta riippuen. Vastuunottaminen oman toiminnan suhteen on vapauttavaa.

Eppu Normaalilla on kappale Pimeyden tango. Yksi tapa kuunnella sitä voisi olla oman sisäisen `valon ja pimeyden` kohtaamisen sekä keskustelun kautta. Ajoittain raskaat tunteet kulkevat mukanamme ja yksinäisyyden sekä erillisyyden tunne ovat paikoin hyvin kipeitä.

Vaihtuu päivä yöksi kaupungin
Sen tumman soiton kutsuhuudon kuulen minäkin
Tahdissa tuon sävelen
Ovestani ulos kävelen
Vaan ei pimeys jää yksin rappukäytävään
Se tarttuu takinliepeeseen kuin vanhaan ystävään
Mua seuraa valoihin, ulos kapakoihin, ilotaloihin

Kuulin kauniin soiton, valojen luota etsin sua
Kuljin valoja päin, mutta ne väistivät mua
Soitto hiljeni, ihmisten luotani lähtevän näin
Yksin pimeyden tangoa tanssimaan jäin

Taas vaihtuu päivä yöksi kaupungin
Jälleen helmoistani löydän tuon synkän kaverin
Kuin uhriansa ainoaa, mua seuraa, mua vainoaa

Vielä valo kirkas pimeyden minusta karkoittaa
Vielä joskus törmään sinuun ja tiedän mitä se tarkoittaa
Joskus vielä täyttyy toive eivätkä valot väistä mua
Siihen asti pimeässä kauheesti kaipaan sua (x2)

(Eppu Normaali: Pimeyden tango)

Levollista ja uusiutuvaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...