Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.8.2018

vieraskirjoitus:

Karavaani kulkee menneestä tulevaan

Viikonlopun tiennoilla Mars ja Venus teemat nostavat päätään. Perääntyvä Mars on Kuunlaskusolmulla vesimiehen merkissä ja oppositiossa Kuunnoususolmuun leijonan merkissä. Venus on neitsyen merkissä, tehden Kuunsolmuille sekä Marsille positiivista kulmaa. Jos ajattelemme Kuunsolmuja menneisyyden ja tulevaisuuden pisteinä ja Marsin menneisyyden puolelle, voimme ajatella tätä vaikkapa aikajanana. Mitä teemoja olemme kohdanneet menneisyydessä ja miten tämä on kohdistunut meihin toiminnan tasolla? Kuinka me olemme toimineet? Minkälaisia ihmissuhteita elämässämme on ollut niin romanttisessa kuin ystävien, suvun sekä työn ja tuttavienkin kautta. Tämän jälkeen voimme ajatella näiden pisteiden väliin pisteen, missä on Venukseen liittyvät teemat. Tällä hetkellä Venus tukee tätä kokonaisuutta ja auttaa näkemään asioita eri perspektiivistä. Millaisia ihmissuhteita minulla on nyt? Millaisia toivon? Miten itse toimin ihmissuhteissa ja osaanko kuulla mitä minulta toivotaan? Mitä jos toisten toiveet ovat ristiriidassa omien kanssa? Meissä kaikissa on sekä feminiininen että maskuliininen puoli. Me kaikki käytämme näitä puolia itsessämme. On hyvä myös miettiä osaammeko me huomioida näitä puolia ja niiden välistä tasapainoa itsessämme. Uranuksen neliöt Kuunsolmuille sekä Marsille voivat tuoda tullessaan nopeita käännöksiä sekä levottomuutta. Kun tämän levottomuuden opettelee käyttämään viisaasti, sillä saa `puhdistettua` monen tason painolasteja. 

Vieläkö liehuvat viirit,
vieläkö vain vihataan?
Vieläkö sotaa ja rauhaa mennään
lailla sotilaan?
Oli niin tai näin,
pysy vierelläin,
ensi kerran otan matkaan sun.
Voitko levätä, levätä, levätä, levätä,
sylissäni mun?

Juice Leskinen, Yölento


Khiron eli haavoittunut parantaja on oppositiossa Venukseen, mutta tekee Marsille sekä Kuunsolmuille sekstiiliä eli positiivista kulmaa. Sisältämme esiin nousevat tunteet sekä kokemukset voivat olla kipeitäkin, mutta meillä on mahdollisuus saada niistä kiinni ja löytää konkreettisia toimintamalleja tulevaisuutta ajatellen. Ja toki tätäkin hetkeä. Saturnuksen neliö Venukselle voi aiheuttaa ärsykkeitä eli olo ei välttämättä ole hetkessä harmoninen, vaan vaatii tunnistamista ja kärsivällisyyttä.

Aurinko, Pallas sekä perääntyvä Merkurius ovat yhtymässä leijonan merkissä. Tämä luovuuden dramaattinen kuvio voi olla paikoin yliampuva. Kun aiemmin Marsin ja Venuksen teemojen kautta pohdimme maskuliinista ja feminiinistä tasapainoa, Auringon, Pallaksen sekä Merkuriuksen tullessa kuvioon mukaan, voimme miettiä kuinka toteutamme näitä puolia meissä itsessämme sekä elämässämme. Ja toteutammeko. Turhautumiset ja ahdistukset saattavat kertoa että olemme sammuttaneet itsestämme jotain tärkeää. Jos emme ole osanneet kuunnella näitä tarpeita, se kyllä kuuluu nyt. Tämän Italialaisen oopperan tunnelmissa voimme joko ottaa tilaa ja `antautua` sille tai sitten lähteä taisteluun mukaan. Suosittelen ensimmäistä vaihtoehtoa. Sisäinen apinamme todennäköisesti tekee kumpaakin. Meissä kaikissa on harmoninen puoli. Kun katsomme oopperaa katsomosta, se voi olla nautittava kokemus. Saamme kokea tunteita, ilman että ne ovat liiallisesti `henkilökohtaisesti iholla`. Ehkä viikonlopun tärkeimpiä kysymyksiä voisi olla, että kuinka sinä purat itsestäsi pois haastavia tunteita?


`Kauneus on kaiken turhan poistamista.`-Michelangelo

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...