Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.8.2018

Hyvä vai paha koulu?

Kesälomat on vietetty ja arki palaa pienten ja vähän isompien koululaisten elämään tämän viikon aikana.
Tulkinnallani kävi viime keväänä kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti ottamassa tulkinnat omille lapsilleen. Nuorimmaisen lapsen koulunkäynnistä oli tullut haastavaa. Mainitsin nuorimmaisen karttaa tehdessäni, että hänellä tulee olemaan vaikeuksia heikkojen opettajien kanssa, koska on itse niin herkkä ja toisaalta ehdottoman oikeudenmukainen.

Noin viikko tulkinnan jälkeen äiti otti minuun uudelleen yhteyttä kuunneltuaan tulkinnan uudelleen ja luettuaan Valon Lapsi tulkinnan. Hän kysyi, mistä tiesin hänen nuorimmaisensa vaikeuksista koulussa. Enhän minä niistä mitään tiennyt, mutta niin äärimmäisen herkän kartan kanssa ei vaan voi kestää vääränlaista auktoriteettia. Tilanne koulussa oli mennyt jo niin pahaksi, että lapsi tunsi opettajan ja vararehtorin suorastaan kiusaavan häntä muiden oppilaiden nähden. Tällaisessa ahdingossa lapsi ei enää tietenkään suostunut menemään kouluun mikä on täysin ymmärrettävää. En minäkään suostuisi, jos minulla olisi hänen erityisen herkkä karttansa. 

Astrologisesti katsottuna jokaiselle lapselle on löydettävissä ne henkiset alueet, joilla hän haluaa kehittyä ja joista hän jaksaa olla innostunut. Saadakseen hyvän pohjan omalle onnistumiselleen ja elämässä menestymiselle tarvitsee lapsi ennen kaikkea tuen ja esimerkin omilta vanhemmiltaan sekä opettajiltaan. Varsin harvoin osaamme edes aavistaa, millaista esimerkkiä lapsi kaipaa, ja niinpä vaadimme itseltämme – ja lapseltamme - ihan vääriä asioita, kuten esimerkiksi tässä tilanteessa oli käynyt. 

Olen ollut eräässä Tampereen koulussa pitämässä astropäivää koulunsa päättäville kolmena vuonna.
Eräällä luokalla oli samantyyppisen kartan omaava poika; Jengijohtaja ja häirikkö. Tehdessäni hänelle tulkintaa, itki ensin opettaja ja muutama oppilas tarinaa kuunnellessaan. Luokan herkin ja oikeudenmukaisin oppilas oli ottanut siipiensä suojaan kolme oppilasta, jotka eivät muuten ehkä olisi selvinneet koulussa omien ongelmiensa kanssa. Tämän vuoksi hänen oma koulunkäyntinsä häiriintyi täysin. Hänen kartallaan näkyi herkkyys ja johtajuus, mutta voin vain arvailla millaisia haavoja niinä yhdeksän vuoden aikana oli päässyt syntymään herkkään mieleen, kun hän oli tullut väärin ymmärretyyksi. Ja vain siksi, ettei kukaan ollut vaivautunut / osannut löytää oppilaan todellista sisintä.

Tulkintasessioni jälkeen tuo nuori tuli yllättäen luokseni ja pyysi, että saisi tulkinnan myös kolmelle kaverilleen, joita hän oli ennen astropäivän alkamista kehottanut olemaan jättämättä omia syntymätietojaan. The big boss oli halunnut alunperin sabotoida tunnin, mutta aloitettuani ensimmäisen tulkinnan hän istui muiden lailla hiljaa paikallaan ja kuunteli kaksi tuntia kunnes tuli hänen vuoronsa. Tulkintaa antaessani tämän nuoren kasvoille alkoi valua helpotuksen kyyneleet.

Kerroin tämän tapahtuman keväällä tulkintaan tulleelle 3 lapsen äidille, joka oli vanhemman lapsensa kanssa päätynyt toimittamaan Valon Lapsi -tulkinnan opettajalle itselleen. Kun opettaja luki lapsen tulkinnan niin hän ymmärsi jatkossa tätä lasta paremmin. Tilanne helpottui oppilaan ja opettajan välillä ja koulunkäynti pääsi jatkumaan aiempaa paremmin.

Nykyiselle nuoremman lapsensa opettajalle äiti sanoi ettei ole valmis tulkintaa toimittamaan ja uskon itsekin, että se on viisaasti päätelty. Astrologiaan perehtymätön opettaja ei todennäköisesti pystyisi ymmärtämään, mitä tulkinnassa sanotaan juuri tämän lapsen osalta. 

Tässä kyseisessä koulussa on opettajilla hyvä henki keskenään ja siksi asian hoitaminen on äidille vieläkin vaikeampaa. Pitkään keskusteltuamme äiti päätti lähteä etsimään lapselleen toista koulua, jotta lapsi välttyisi liian syviltä haavoilta. Edessä saattaa olla jopa paikkakunnan vaihto, mutta äiti lopetti puhelun varmana siitä, että hänen lapselleen sopiva koulu tulee löytymään ja varmana myös siitä, että tuohon entiseen kouluun ei enää ole paluuta.

Edessä tulee olemaan vielä monta koettelevaa hetkeä äidin ja enkelisoturin koulutiellä, mutta nyt molemmat ovat vahvempia kohtaamaan haasteet ja voittamaan ne. Valon Lapsi -tulkinnan avulla äiti tuli tietoiseksi omista henkisistä vahvuuksistaan ja lapsi siitä, että äiti ymmärtää häntä ja on valmis tekemään isoja ratkaisuja tilanteen niin vaatiessa. Tällainen esimerkki on tärkein opittava asia tälle herkälle ja samalla niin vahvalle koululaiselle. Lapselle on tärkeintä vanhemman / vanhempien tuki näissä haastavissa koulunkäyntiin liittyvissä ongelmissa. Silloin on tärkeää tietää, millaisen lapsen on saattanut tähän maailmaan.

Omia kokemuksia Valon Lapsi -tulkinnasta:
Kirjoittaessani Valon Lapsi tulkintaa, itkin monta kertaa ymmärtäessäni, kuinka kaltoin olinkaan kohdellut omia lapsiani omaa ymmärtämättömyyttäni. Kuinka väärin olin ymmärtänyt esimerkiksi naapureiden autojen lommottamisen, opettajien potkimisen, varastelun ja monet muut asiaan kuuluvat ilmiöt. Ymmärsin jälkikäteen olleeni julma ja ilkeä isä, jolta lapsi olisi tarvinnut aivan toisenlaista huomiota, kuin mitä silloin tulin tarjonneeksi. Jos olisin tiennyt silloin aikanaan sen mitä tiesin lapsieni kartoista jälkikäteen olisin osannut tehdä niin monta asiaa heidän kohdallaan valtavan paljon paremmin.

Itku ei helpota menneisyyteeni liittyvää syyllisyyttä eikä se sulje aikanaan syntyneitä kipeitä haavoja. Itseäni ja lapsiani en enää ehdi auttamaan tuonne menneisyyteen, mutta ehkä Valon Lapsi -tulkinnasta löytyvät oivallukset auttavat tämän tarinan äidin lisäksi muita vanhempia omien lastensa ja koululaistensa kanssa.

Sain luvan lasten äidiltä tämän tarinan kertomiseen, koska hän toivoo tämän tuovan uutta näkemystä herkkien lasten vanhemmille. Ongelmat koulussa ovat useimmiten lähtöisin perhe-elämästä sekä joskus opettajien ymmärtämättömyydestä eivät niinkään lapsista itsestään johtuvia. Isoimmat päätökset ja tuki ovat aina tietenkin vanhempien vastuulla. Astrologisesti katsottuna jokaiselle lapselle on löydettävissä ne henkiset alueet, joilla hän haluaa kehittyä eteenpäin ja joista hän jaksaa olla innostunut. Saadakseen hyvän pohjan omalle onnistumiselleen ja elämässä menestymiselle tarvitsee lapsi ennen kaikkea tuen ja esimerkin omilta vanhemmiltaan ja välillä myös opettajiltaan.

Valon Lapsi tulkinta kuuluu äitien, isien ja huoltajien silmille, mutta jos siltä tuntuu, niin sitä voinee vilauttaa myös opettajalle.

Halutessasi pääset tutustumaan jutussa esiintyneeseen tulkintaan tästä linkistä. Valon Lapsi

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...