Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.7.2018

Onnen ovet avautuvat elokuussa

Elokuu on pääosiltaan todellinen mahdollisuuksien kuukausi ihan kaikille merkeille, siis kaikille ihmisille. Astrologisia kuvioita seuraavilla on hienoinen etuoikeus olla tietoisia kosmoksen tarjoamista mahdollisuuksista. Lukemalla Astron sivulta elokuun kuukausihoroskoopit, selviää jo aika paljon oman aurinkomerkin tarjoamista mahdollisuuksista. Jos vielä kaiken kukkuraksi päätät katsoa Minun ja Arton tekemän videon elokuun tunnelmista, alat olla jo melkoinen asiantuntija.

Varsinainen niitti näiden elokuun mahdollisuuksien käyttöön ottamiselle paukahtaa omasta Astrokalenterista, jonka tilaajana saat kuukausittain varmistuksen oman karttasi voimakkaimmasta planeettavoimasta aina kuun ensimmäisenä päivänä. Omien planeettaenergioiden tunnistaminen auttaa iskemään kiinni sellaisiin seikkoihin, jotka sisäinen viisautesi vahvistaa todeksi  tulkinnan tekstejä lukiessasi. Tulkinta ei ole ennustus, vaan positiivinen profetia käsillä olevista mahdollisuuksista. Jos olet valmis tarttumaan sorviisi täynnä itseluottamusta ja uskoa asiaasi, ei mikään voima pysty Sinua pysäyttämään.

Nyt eletään sotureiden kulta-aikaa. Kuuntele itseäsi, hiljenny hetkeksi ja päätä, mihin asiaan elämässäsi haluat keskittää tarjolla olevan kosmisen tulivoiman. Ota käsittelyyn yksi asia kerrallaan ja tiedosta, että juuri nyt on paras aika pistää tuulemaan oikein kunnolla. Voit tunnistaa yhteyden kaikkiin muihin vastaavan päätöksen tehneisiin ihmisiin kaikkialla maapallolla ja vain tiedät tulevasi onnistumaan oman hankkeesi toteuttamisessa.

En lätise tässä blogissani tämän enempää. Käy lukemassa kuukausihoroskooppi, katsele video ja tutustu ajatuksella kuukauden voimakkaimpaan planeettavaikutukseen kartallasi.

winkEllet vielä ole Astrokalenterin tilaaja, niin voit tilata sen itsellesi  täältä. (Saat luettavaksesi elokuun voimakkaimman planeettavaikutuksen omalla kartallasi kun aloitat Astrokalenteritilauksen tai -kokeilun)surprised

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...