Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Sian Vuosi 2019

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2019

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2019. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.7.2018

Onnen ovet avautuvat elokuussa

Elokuu on pääosiltaan todellinen mahdollisuuksien kuukausi ihan kaikille merkeille, siis kaikille ihmisille. Astrologisia kuvioita seuraavilla on hienoinen etuoikeus olla tietoisia kosmoksen tarjoamista mahdollisuuksista. Lukemalla Astron sivulta elokuun kuukausihoroskoopit, selviää jo aika paljon oman aurinkomerkin tarjoamista mahdollisuuksista. Jos vielä kaiken kukkuraksi päätät katsoa Minun ja Arton tekemän videon elokuun tunnelmista, alat olla jo melkoinen asiantuntija.

Varsinainen niitti näiden elokuun mahdollisuuksien käyttöön ottamiselle paukahtaa omasta Astrokalenterista, jonka tilaajana saat kuukausittain varmistuksen oman karttasi voimakkaimmasta planeettavoimasta aina kuun ensimmäisenä päivänä. Omien planeettaenergioiden tunnistaminen auttaa iskemään kiinni sellaisiin seikkoihin, jotka sisäinen viisautesi vahvistaa todeksi  tulkinnan tekstejä lukiessasi. Tulkinta ei ole ennustus, vaan positiivinen profetia käsillä olevista mahdollisuuksista. Jos olet valmis tarttumaan sorviisi täynnä itseluottamusta ja uskoa asiaasi, ei mikään voima pysty Sinua pysäyttämään.

Nyt eletään sotureiden kulta-aikaa. Kuuntele itseäsi, hiljenny hetkeksi ja päätä, mihin asiaan elämässäsi haluat keskittää tarjolla olevan kosmisen tulivoiman. Ota käsittelyyn yksi asia kerrallaan ja tiedosta, että juuri nyt on paras aika pistää tuulemaan oikein kunnolla. Voit tunnistaa yhteyden kaikkiin muihin vastaavan päätöksen tehneisiin ihmisiin kaikkialla maapallolla ja vain tiedät tulevasi onnistumaan oman hankkeesi toteuttamisessa.

En lätise tässä blogissani tämän enempää. Käy lukemassa kuukausihoroskooppi, katsele video ja tutustu ajatuksella kuukauden voimakkaimpaan planeettavaikutukseen kartallasi.

winkEllet vielä ole Astrokalenterin tilaaja, niin voit tilata sen itsellesi  täältä. (Saat luettavaksesi elokuun voimakkaimman planeettavaikutuksen omalla kartallasi kun aloitat Astrokalenteritilauksen tai -kokeilun)surprised

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...