Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.7.2018

Uranuksen taikaviikko

Tällä viikolla saamme nauttia railakkaasta ja monien mielestä myös koettelevasta T-rististä Auringon, Marsin ja Uranuksen välillä, joka on vahvimmillaan täydenkuun aikaan keskiyöllä 27-28.7. Jo Auringon ja Marsin välinen oppositio merkitsee melkoisen arvaamattomia ja ajoittain aggressiivisia purkauksia, mutta Uranuksen mukana olo tekee tästä viikosta täysin arvaamattoman taikaviikon, josta ei kannata etukäteen tehdä liian tarkkoja suunnitelmia.

Sisäinen levottomuus pakottaa niin eläimet kuin ihmisetkin liikkeelle ja tärkeintä onkin pysyä liikekannalla mahdollisimman rennosti ja omaan tekemiseen keskittyen kuin huippu-urheilija suoritukseensa. Kosmos ohjailee elämäämme oudolta tuntuvien "pakkoliikkeiden" kautta yllättäviin ja melko usein epämiellyttäviin tilanteisiin, joiden tarkoituksena on kuitenkin auttaa meitä uudistamaan joku junnaamaan jäänyt osa elämäämme.

En yhtään ihmettelisi, vaikka maailmalla syttyisi nyt rajuja mellakoita, sillä astrologin silmin katsottaessa myös kaikki radikaalit ryhmittymät ovat hetken aikaa voimansa tunnossa koko maapallolla. Olin viikonloppuna katselemassa nuoren taikurin hämmästyttäviä temppuja, joille on olemassa looginen selitys, vaikka sen paremmin silmä kuin järki ei sitä pysty ymmärtämään. Vain taikuri tietää, miten kaikki tapahtui. Elämän taika on meidän ihmisten yhdessä luoma todellisuus, josta käsitämme kukin vain oman osamme, jos sitäkään. Joka tapauksessa olemme kaikki taikureita.

Kaikkein upeimmat ja karmeimmat tapahtumat ovat jonkinlaista taikaa, jota ei etukäteen olisi voinut/halunnut uskoa mahdolliseksi. Elämä koostuu vastakkaisista energioista, jotka vaihtelevat tietyllä rytmillä ja intensiteetillä. Joskus rytmi on rauhallisempi ja joskus, kuten tällä viikolla huomattavasti tavallista nopeampi ja railakkaampi. Rytmiin voi mukautua silloin, kun tietää asiasta ja tiedostaa värähtelyn omassa kehossaan ja kentässään.

Tarvitsemme kaikki normaalia enemmän liikkumatilaa ja voimme huolehtia vain omasta osuudestamme. Kun otat itsellesi tilaa, annat sitä myös muille. Näin tehdessäsi annat kosmoksesta tuleville muutosvoimille mahdollisuuden muokata omaa ja läheistesi elämää vapaampaan ja positiivisella tavalla taianomaisempaan suuntaan. Jos seuraat elämääsi Astrokalenterin tai Vuosi Elämääsi tulkinnan avulla, niin kiinnitä huomiota erityisesti Mars-planeetan tekemiin ohituksiin. Peruuttavana planeettana sillä on paljon tavallista enemmän voimaa ja taikaa takanaan.

Ole siis valmis odottamattomiin suunnanvaihdoksiin ja ole samalla varma siitä, että jokainen niistä sisältää mahdollisuuden vapaampaan ja mielekkäämpään elämään.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...