Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

20.7.2018

vieraskirjoitus:

Matkalla tuntemattomaan

`Rohkeus ei ole pelon puutetta, vaan pelon hallintaa`. - Rudyard Kipling


Mars jatkaa perääntymistään Kuunlaskusolmulla vesimiehen merkissä. Uranus vesimiehen hallitsevana planeettana on neliössä niin Marsin kuin Kuunsolmujen kanssa. Meissä on halua edetä kohti uusia tuulia, mutta jokin saattaa jarruttaa ja pitää kiinni. Tämä on ristiriitainen tunne. Aivan kuin villi hevonen olisi aitauksessa. Kuunnoususolmu on leijonan merkissä ja siellä on mukana Pallas, mikä edustaa symboliikaltaan tiedon ja luovuuden feminiinistä soturi voimaa. Kuunsolmujen kannalta vastakkain ovat tuli ja ilma. Parhaimmillaan se puhdistaa ja uusii sekä luo voimaa uusiin alkuihin, mutta haasteessa se voi olla `hallitsematon metsäpalo`. Khiron haavoittuneena parantajana tekee positiivista kulmaa Kuunsolmuille sekä Marsille että Pallakselle.

Meillä kaikilla on omat pelkomme. Lapsena oli `turvallista` pelätä koulun alkua, koska vanhemmat olivat `positiivisia auktoriteetteja` ja sanoivat että kouluun vain on mentävä. Pelko oli ok, mutta silti se ei saanut estää kouluun menoa. Olin hyvin arka lapsi. Minulla kesti useamman viikon huomata, että pelkäämäni asiat eivät olleet totta. Silti jännitys ei poistunut pitkään aikaan. Nyt aikuisen perspektiivistä katsottuna tämä on ollut yksi iso asia, missä olen kohdannut mielestäni miltei mahdottoman suurilta tuntuvia haasteita. Aikuisena me olemme itsemme auktoriteetteja. Luonnollisesti elämässä on rajoja sekä rajoitteita monesta suunnasta, mutta tarkoitan tällä sisäistä auktoriteettia sekä ääntä, joka huomaamattammekin vaikuttaa toimintaamme sekä itsetuntoomme. Jos `auktoriteetin ääni` on tuomitseva, ankara ja vähättelevä, se on kuin vuotavan veneen ongelma. Energia valuu, emmekä osaa sanoa missä vuotokohta on. Jos taas se on kannustava, rohkaiseva ja vahvistava, saatamme alkaa kyseenalaistamaan mahdollisia pelkojamme ja ottamaan askeleita eteenpäin. Positiivisellakin ihmisellä voi olla sisällään tuomitsevan auktoriteetin ääni. Joskus ääni on muisto menneisyydestä, mutta se voi olla myös meissä itsessämme oleva vääristynyt turvan tarve. `Elä tee mitään, kun ei siitä kumminkaan mitään tule`-periaatteella. Siksi on tärkeä tunnistaa minkälaista sisäistä keskustelua käy itsensä kanssa. Minkä verran sitä uskoo itseensä ja mahdollisuuksiinsa.

Merkuriuksen perääntyminen alkaa 26.7. mutta se tuntuu jo nyt. Merkurius on leijonan tulimerkissä. Merkurius edustaa kommunikointia, oivaltamista sekä älyä. Perääntyvä vaihe on hyvä aika viedä keskeneräisiä asioita loppuun sekä ottaa tilaa ja aikaa niiden käsittelyyn. Samaan teemaan liittyy ajassa oleva Venuksen sekä Cereksen yhtymä neitsyen merkissä. Tarpeet, hoiva ja huolehtiminen sekä rakkaus, arvomaailma että elämästä nauttiminen nostavat päätään. Hylkäämisen pelot ja muistot voivat nousta esille. Jupiterin sekstiili Venukselle että Cerekselle on optimistinen ja toiveikas. Siihen voi liittyä unelmointi ja haaveet. Neptunuksen oppositio edellä mainituille on taas riski, missä unelmat vievät meidät pilvilinnoihin, mutta saatamme unohtaa tämän konkreettisen maailman. Tipahtaminen maankamaralle tuntuu. Aikaan voi tätä kautta liittyä myös pettymysten kohtaamista. Neptunuksen energia saattaa olla flegmaattista ja paikoin lamaannuttavaa. Tällöin `sisäisen keskustelun` merkitys nousee entistä tärkeämmäksi. Miten sinä puhut itsellesi? Mitä sinä ajattelet itsestäsi?

Sunnuntaina 22.7. Aurinko siirtyy leijonan merkkiin. Uranuksen neliö voi tuoda tullessaan toiveen irtiotoista ja tilan tarpeesta. Khironin sekstiili auttaa eheytymään ja lisäämään voimavaroja. Silti ei ole tarkoitus juosta pää kolmantena jalkana tekemään ja toimimaan. Voisi ajatella että nyt on hyvä aika ladata akkunsa ja samalla tarkastella minkälaisilla energioilla akkunsa lataa. Tämä on aikaa missä vähemmän on enemmän.

`Syvin pelkomme ei ole, että olemme riittämättömiä. Syvin pelkomme on, että olemme mittaamattoman voimakkaita. Meitä pelottaa oma voimamme, ei oma pimeytemme.`- Nelson Mandela

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...