Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.7.2018

Siunattua väsymystä

Tällä hetkellä koko astrologisen eläinradan toinen puolisko perääntyy kuuden tekijän voimalla. Tällaisen jakson aikana koko elämä hengähtää ja ennemmin työntää pois kaikkea haitallista ja häiritsevää, kuin kehittäisi täydellä teholla jotain uutta kenenkään elämään. Olin viikonloppuna pienellä purjehdusretkellä ja nukuin vähän väliä, kannella tai hytin suojissa. Tuntui silloin ja tuntuu edelleen melkein pelottavalta moinen väsymystila, joka vaan jatkuu ja jatkuu. Tämän hetken karttaa vilkaistuani, oivalsin väsymyksen ja jaksamattomuuden kuuluvan tähän aikaan ja palvelevan jotain suurempaa tarkoitusta.

Ei ole minun asiani eikä minun vallassani tietää yhtään enempää tuosta suuremmasta tarkoituksesta. Riittää, kun tiedän sen olevan olemassa. Planeetoista ymmärrän sen verran, että karttani Merkurius ja Venus Kaksosten merkissä eivät juuri muunlaisia lepohetkiä suvaitse kuin tuon siunatun nukkumisen. Levottomuus ja rauhattomuus ovat minun avaimeni elämän jatkuvaan uudistumiseen ja innostuksen ylläpitämiseen. Kun ollaan hereillä, niin mennään/tehdään jotain tukka putkella tai sitten levytetään. Myös Mars Kalojen merkissä on aika mahdoton pideltävä hereillä ollessa jalkojen liikkuessa enemmän tahdottomasti kuin tahtoen.

Tällaisena perääntymisten sesonkiaikana on terveellistä tutustua oman kartan perustekijöihin ihan huolella ja sovittaa niistä löytyvät oivallukset tähän enemmän tai vähemmän jumiintuneeseen ja samalla helteiseen heinäkuun viikkoon. Ajassa on nyt harvinaisen paljon pysäyttävää ja rauhoittavaa energiaa, jonka valjastaminen hyötykäyttöön onnistuu vain löysäämällä ja vielä kerran löysäämällä tekemisen tahtia. Sama sääntö pätee meihin kaikkiin ja voin vakuuttaa, että syksyn koittaessa tekemisestä ei tule olemaan puutetta. Silloin siihen on myös voimaa ja energiaa jaossa yllin kyllin.

Ladatkaamme siis akkuja luottavaisin mielin. Ellet tahdo löytää omaa paikkaasi tässä olemisen keitaassa, niin ehkä kannattaa tosiaan vilkaista oman karttasi planeettakuvioita ja miettiä, miten ne saa parhaiten toimimaan tässä purjehtijalle aivan liian tuulettomassa kelissä.

En jaksanut edes poistaa kesätarjousta sivuilta

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...