Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.7.2018

Kukapa sen määrittelee

Hienoa saada täysin aiheellista kritiikkiä erityisherkkyydestä ja sen määrittelystä. En yhtään muista, millä perusteella ja kenen suosituksesta tulin valikoituneeksi yhdeksi esimerkkitapaukseksi Ronjan aiheesta kirjoittamaan kirjaan. Tuskin monikaan meistä esimerkeiksi päätyneistä on käynyt "virallisissa" testeissä asian tiimoilta. Minut on määritelty ADHD isäksi lapsemme tutkimusten yhteydessä, mutta sehän lienee ihan eri asia.

Myönnän auliisti, ettei minulla ole edellytyksiä määritellä itseäni tai ketään muutakaan tähän HISPE ryhmään kuuluvaksi. Omasta mielestäni olen ihan selvä hispe (High sensitive person) tapaus, mutta moni voi olla eri mieltä. Henkinen tasapainoni järkkyy vihaisesta äänensävystä ihan missä tahansa tilanteessa, mutta tietysti teen kaikkeni, ettei se näkyisi ulospäin. Piilotteluun keskittyessäni olen ulospäin varsinainen rautahermo, mutta näkisittepä jokaisen soluni värinän tuolla hetkellä. Pitkä ja haastava elämä ei ole juurikaan helpottanut viha-allergiaani.

Neidenin keikalla Pohjois Norjassa tein kolmen päivän sisällä 30 syvälle porautuvaa tulkintaa osanottajille ja ihmeellisellä tavalla koin noissa tilanteissa kohdanneeni yhtä monta erityisherkkää ihmistä, miehiä ja naisia. Kun katsellaan astrologisen kartan planeettakuvioita, löytyy jokaisesta se herkkä kohta, täysin chili-kestävyydestä tai hauiksen koosta riippumatta. Herkkyys omille henkisille valmiuksille on puhtainta mahdollista luovaa voimaa, jonka käyttöön ottaminen on hyvin usein pois yhdestä tai useammasta sosiaalisesta käyttäytymisnormista.

Omaan juttuun keskittyminen vaatii tervettä itsekkyyttä parisuhteessa ja perhe-elämässä. Muiden kannalta katsottuna se saattaa tuntua välinpitämättömyydeltä ja jopa ilkeydeltä, mutta kysytäänpä asiaa itse ilkeydeltä eli Sinulta, joka on lopulta ainoa mahdollinen henkilö määrittämään asiaa omalta osaltaan. Käsitellessäni pariskuntien karttoja havaitsin, kuinka valtavan tärkeätä molemmille osapuolille oli saada ulkopuolinen ja puolueeton vahvistus omille erityispiirteille ja käyttäytymismalleille. Tulkintatilanteessa näkyi pienestä hämmennyksestä huolimatta myös aito ymmärrys kumppanin tilannetta ja käyttäytymistä kohtaan.

Uskoisin, että valtaosa Neidenin matkaan osallistujista on pikaisesti tilannut itselleen Sisäinen Soturi tulkinnan, joka käsittelee juuri näitä omia henkisiä valmiuksia täysin puolueettomasti ja useimmiten tavalla, jota toinenkin osapuoli pystyy ymmärtämään. Tulkinnan nimi tulee siitä, että ainoa omaa elämäntehtäväänsä ja omaa tarkoitustaan puolustamaan pystyvä olento olet Sinä itse ja siinä hommassa on ihan pakko pukeutua jonkinlaiseen suojapanssariin. Sisäinen panssari on puhtaimmillaan rakkaudellista ymmärrystä itseäsi kohtaan. Silloin ei tarvitse puolustautuakseen hyökätä kenekään kimppuun. Voi vain olla sitä mitä tietää olevansa. Ja rauha säilyy myös yhteisessä elämässä.

Astrologia auttaa ymmärtämään, mikä voisi olla hyvä tapa toimia näissä suojapanssaria vaativissa tilanteissa, mutta kovin työ jää auttamatta omille harteille. Usein tuo tieto sisäisistä valmiuksista, voimista ja herkkyyksistä antaa kuitenkin sen tarvittavan sysäyksen itsetunnon ja itseluottamuksen tietoiselle kasvattamiselle. Sieltä se keskinäinen rakkauskin lopulta kumpuaa.

Myös Sisäinen Soturi kesäalessa vielä muutaman päivän

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...