Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.7.2018

vieraskirjoitus:

Sisäinen viisautesi

`Kaikkein eniten tämän hetkisen elämäsi laatuun vaikuttaa se henkilö, jollaiseksi sinä olet aikonut tulla.`-Juhani Töytäri

Tällä viikolla Saturnus sekä Vesta ovat yhtymässä kauriin merkissä. Saturnus edustaa kauriin merkkiä, vastuuta, rajoja sekä `selkärankaa`. Vesta on omistautumiseen liittyvä palava tuli sekä intohimo. Khiron on neliössä edellä mainittuihin. Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta paketilta, mutta siinä on silti oma loogisuutensa. Voisi ajatella että suurella osalla meistä ihmisistä on unelmia ja tavoitteita, mutta pitkässä juoksussa rahkeet eivät aina ole riittäneet niiden toteuttamiseen. Moni sanoo että varsinkin kurinalaisuutta vaativien asioiden suhteen näin helposti käy. Se on itsellekin hyvin tuttua. Tämä viikko on sopiva aika kohdata niitä tunteita, toiveita ja asioita, mitkä tuntuvat aina siirtyvän hamaan tulevaisuuteen. On mahdollista että toiveet eivät olekaan sen `arvoisia`, että olet valmis tekemään tarvittavan työn niiden eteen, ainakaan tällä hetkellä, mutta senkin huomaaminen selkeyttää. Olen usein miettinyt kuinka kurinalaisesta luostarielämä on. Elämän ja tämän `ruuhkaisen maailman` keskellä tuntuu paikoin vaikealta vetää itsensä `sisäisen rauhan tilaan`. Sisäiseen luostariimme. Sekin vaatii ajoittain rajaamista ja tahtotilaa.

Mars on Kuunalasolmulla vesimiehen merkissä. Mars on alkanut perääntymään. Perääntyviin jaksoihin liittyy inventaario, vanhojen asioiden kohtaaminen sekä viimeistely. Mars vesimiehessä on kuin villihevonen, mistä voi olla vaikea saada otetta. Perääntyminen ei helpota tätä lainkaan, ainakaan jos yritämme hallita siihen liittyviä teemoja. Jos ajattelemme että seuraamme tilannetta ja seuraamalla löydämme mahdollisesti uusia ratkaisuja, avaimet voivat olla lähempänä. Voi olla vaikea seurata rauhassa asioiden asettumista oikeaan uomaansa, kun samaan aikaan mielessä voi nousta esille vaikka minkälaisia mielikuvia ja kaoottisiakin ajatuksia tai tunteita. Tässä ajassa voimme `sulkea` vuotavia energiakanavia ja parhaimmillaan kohdata asioita, mitkä ovat vieneet pitkin elämä paljon energiaa. Mars on maskuliininen puoli meissä ja siihen voi liittyä myös ihan fyysiset puolustusmekanismit. Jos voimavarat eivät meinaa riittää, ei kannata yrittää pakottaa itseään mihinkään ylimääräiseen. Kuun yläsolmu ja Merkurius ovat yhtymässä leijonan merkissä. Tämä auttaa löytämään uudenlaisia ratkaisuja. Merkurius liittyy ajatteluun, tiedostamiseen sekä oivaltamiseen. Leijona saattaa levätä savannilla vaikka kuinka rennosti, mutta lähteä saalistamaan salamannopeasti saaliin nähdessään.

Uranus on neliössä Merkuriukseen sekä Kuunyläsolmuun että Marsiin ja Kuunalasolmuun. Tämänkaltaista `aivosähköä` voisi hyödyntää vaikkapa keksintöihin, kirjoittamiseen tai ilmaisutaiteeseen. Khironin on positiivisissa kulmissa edellä mainituille ja helpottaa löytämään eheyttäviä menetelmiä, jotta ajatus voisi kulkea kirkkaammin. Teatteri, konsertti tai vaikkapa elokuva, mihin voi eläytyä vahvasti voi olla merkittävä kokemus. Kuun yläsolmu edustaa asioita, mitä kohti mennä. Siellä on `tulevaisuus` ja `elämäntehtävät`. Kuun alasolmu taas edustaa `menneisyyttä` ja jo koettuja asioita, niin voimavaroineen kuin mahdollisine keskeneräisine haasteineen. Kuunsolmut ovat tärkeitä tarkistuspisteitä, missä voimme käyttää suuntaa sekä menneeseen että tulevaan isona voimavarana.

Saturnuksen ja Vestan kvinkunssi Merkuriukselle sekä Kuunyläsolmulle voi tuoda pintaan alitajuisia pelkoja, missä kaikki `järjelliset syyt` tuntuvat estävän toimimista. Samainen kuvio saattaa aiheuttaa paineita. Tämmöinen `siksakki` vie helposti voimia. En yrittäisi pakottaa muutosta liikkeelle, mutta antaisin paineen tuntua sopivana houkuttimena. Kun olemme levossa tarpeeksi kauan, alkaa nälkä kasvaa.

Summa summarum. Nyt käymme ajallisesti läpi `leijonamaisia` puolia itsessämme. Leijona on tulimerkeistä laiskin. Se on luonteeltaan mukavuudenhaluinen ja nautiskeleva, joten kvinkunssin `tökkivä ja ärsykkeinen` energia ei välttämättä miellytä. Mutta sen kohtaaminen kyllä kannattaa. Saatamme kaivata hauskanpitoa ja rentoutumista, emmekä jaksaisi miettiä `turhia` asioita. Se on kyseenalaista kuinka turhia asiat ovat, jos ne vaivaavat meitä. Pikemminkin kun saa kivet kengästä poistettua tai käsiteltyä, on kahta parempi nauttia ja olla tyytyväinen. Jos olemme kokeneet olevamme asiassa tai toisessa lampaan roolissa, voi kunnon karjaisu korvatulppien kera tulla tarpeeseen. Parhaimmillaan tämä helpottaa, vapauttaa ja rentouttaa.

Elizabeth Kennyn sanoin; `On parempi olla leijona yhden päivän kuin lammas koko elämänsä.`

Alkuviikosta voimme viettää aikaa `sisäisessä luostarissamme` ja näin tarkistaa keskeneräisiä teemoja elämämme suhteen. Loppuviikkoa kohden pääsemme nauttimaan Auringon, Jupiterin sekä Neptunuksen välisestä kultaisesta kolmiosta. Tällöin on helpompi luvan kanssa nauttia tästä kaikesta, kun tietää että kivet on putsattu ja reppu on kevyempi. Kun saalis on saalistettu ja työ tehty, on suorastaan nautinnollista heittäytyä savannin lämpöön lepäämään.

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...