Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.6.2018

vieraskirjoitus:

Ympyrä sulkeutuu

`Tarinan loppu muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen.` -Mary Catherine Bateson

Oletko koskaan lukenut kirjaa tai katsonut elokuvaa, missä kaikki kääntyykin lopussa aivan uuteen suuntaan? Koko tarina muuttuu toiseksi, miksi olemme sen aiemmin luulleet. Aika usein sama pätee elämässämmekin. Kun katsomme asioita pitkällä aikajänteellä, on helppo ymmärtää syy-yhteyksiä ja elämän kulkua paremmin. Jälkikäteen on helpompi myös nähdä merkit, mitkä olivat nähtävissä jo matkan varrella. Usein alitajuntamme rekisteröi niitä, vaikka päivätietoisuudessa emme vielä niitä tiedostaisikaan. Kuljemme ja elämme jatkuvasti `monessa tasossa`. On eripituisia aikajaksoja eri elämämme saroilla. Kun yksi ympyrä sulkeutuu, voi muilla elämän osa-alueilla olla vielä keskeneräisiä teemoja, mutta silti se on kohta missä laajeneminen `uudelle kerrokselle` voi alkaa.

Torstaina 28.6. klo 7:53 on Täysikuu kauriin merkissä. Saturnus, kauriin hallitsevana planeettana, on yhtymässä Kuun sekä Vestan kanssa. Aurinko on ravun merkissä sekä oppositiossa Saturnukseen, Kuuhun että Vestaan ja Khiron, haavoittuneena parantajana, neliössä kaikkiin edellä mainittuihin. Aurinko on herkässä ravun merkissä kuin kaunis, lempeä ilta-aurinko. Täysikuu on aina hyvin tunnepainotteista aikaa, mutta ollessa kauriin merkissä, voi olla vaikea päästää tunteet vapautumaan. Saturnuksen soturimainen energia, paljastaa millainen vaatimustaso meillä on itseämme tai muita kohtaan. Reaktiot, tunteet, turva ja turvattomuus ovat tapetilla. Vesta taas on valonkantaja. Se edustaa sydämestä omistautumista ja intohimoa. Se on `ikuisesti` palava liekki. Tuli jota ei tule eikä voi sammuttaa. Khiron nostaa esille kipupisteitä, mitkä ovat tämän intohimon, mutta myös tarpeiden sekä tunteiden tiellä. Voisi ajatella että turva syntyy turvattomuudesta.

`Pelottavia eivät ole vastoinkäymiset tai kuolema, vaan vastoinkäymisten ja kuoleman pelot`-Epiktetos

Mieti jotain kaunista tunnetta tai muistoa. Mieti miltä se näyttäisi väreinä. Tämän jälkeen mieti jotain asiaa, mitä pelkäät. Jotain, mikä saa ihosi kananlihalle. Mieti tämä väreinä. Ajattele että näillä väreillä maalaat kaksi taulua. Voit kuvitella kuinka ne vaikuttavat sinuun, kun ne ovat seinälläsi vaikkapa kaksi viikkoa tai kuukauden. Samalla tavoin tunteet vaikuttavat meihin, vaikka emme aina huomaisikaan. Ne ovat meissä itsessämme. Emme usein edes kiinnitä niihin huomiota, koska koemme että ne ovat luonnollinen osa meitä. Kaikkeen voi tottua. Kaikkeen ei pitäisi tottua. Vaikka on paljon asioita, mitä emme voi muuttaa, on myös kyseisten asioiden `ympärillä olevia` tekijöitä, mihin mahdollisesti voimme vaikuttaa. Me kasvamme koko aika. Jos mietin ongelmia, mitkä ovat tuntuneet joskus ylitsepääsemättömiltä, niin nyt se saattavat tuntua suhteellisen pieniltä. Emme usein näe sitä muutosta, mitä olemme käyneet läpi. Saatamme kokea, että kun se on jo mennyttä, sillä ei ole enää merkitystä. Peruskoulun jälkeen oppilaat saavat päättötodistuksen. Se on näkyvä todiste siitä, että jotain suurta on tehty. Elämä harvemmin antaa näkyviä todistuksia elämästämme. Meidän itse on hyvä pysähtyä katsomaan taaksepäin ja miettiä kuinka paljon elämäämme on mahtunut sekä olla ylpeitä siitä. Pysähtyä `pyhittämään` tärkeimmät hetkemme.

Merkurius siirtyy leijonan merkkiin perjantaina 29.6. Uranus on neliössä Merkuriukseen. Tämänkaltaista `aivosähköä` voisi hyödyntää vaikkapa keksintöihin, kirjoittamiseen tai ilmaisutaiteeseen. Khironin kolmio Merkuriukselle auttaa löytämään eheyttäviä menetelmiä, jotta ajatus voisi kulkea kirkkaammin. Teatteri, konsertti tai vaikkapa elokuva, mihin voi eläytyä vahvasti voi olla merkittävä kokemus.

Venus on myös leijonan merkissä. Venuksen kvinkunssi Neptunukselle saattaa aiheuttaa hämmennystä. Ihmissuhteissa saattaa olla hämmentäviä kokemuksia, mutta tämä koskee myös meissä itsessämme olevaa maskuliinista sekä feminiinistä tasapainoa. Sekä Mars että Venus tahoillaan käyvät kvinkunssin `piileviä ja alitajuisia` kohdattavia asioita läpi. Leijona on tulimerkeistä laiskin. Se on luonteeltaan mukavuudenhaluinen ja nautiskeleva, joten kvinkunssin `tökkivä ja ärsykkeinen` energia ei välttämättä miellytä. Mutta sen kohtaaminen kyllä kannattaa. Venus on myös neliössä Jupiterin kanssa. Saatamme kaivata hauskanpitoa ja rentoutumista, emmekä jaksaisi miettiä `turhia` asioita. Se on kyseenalaista kuinka turhia asiat ovat, jos ne vaivaavat meitä. Pikemminkin kun saa kivet kengästä poistettua tai käsiteltyä, on kahta parempi nauttia ja olla tyytyväinen.

Elizabeth Kennyn sanoin; `On parempi olla leijona yhden päivän kuin lammas koko elämänsä.`

Nyt käymme kaikki ajallisesti läpi `leijonamaisia` puolia itsessämme. Otetaan huumoria mukaan, niin ei käy liian vakavaksi. Jos olemme kokeneet olevamme asiassa tai toisessa lampaan roolissa, voi kunnon karjaisu korvatulppien kera tulla tarpeeseen. Parhaimmillaan tämä helpottaa, vapauttaa ja rentouttaa.

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...