Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

26.6.2018

vieraskirjoitus:

Mennyttä elämää

Luterilaisessa yhteiskunnassa kasvaneena olin tottunut ajattelemaan, että meillä on vain yksi täsmäisku elämään ja että se on nyt parhaillaan käynnissä. Kun kuolemme, se oli siinä, terve ja näkemiin. Taivaan porteilla sitten arvotaan, että kumpaa reittiä jatketaan, alas tuonelaan, jossa on ihan helvetillinen meno vai nousujohteisesti taivaaseen, jossa kaikilla on kivaa.

Toisenlaista ajatusmallia aloin harjoittaa vasta tutustuttuani fengshuihin. En tiedä mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä olinkin kaulaani myöten kiinni astrologiassa, niin kiinalaisessa kuin länsimaisessa, ja aloin kuunnella tämän uuden henkisen kasvun porukan puheita mielenkiinnolla. Siellä vilahteli joukossa viittauksia aiempiin elämiin ja kuinka tämän elämän oppiläksyt olivat nyt menossa.

Siis hetkinen. Olemmeko me kaikki olleet uskonnon aivopesun uhreja?

Tutkittuani asiaa tarkemmin, tajusinkin, että Raamattu on sievä soppa, jota on keitelty monissa liemissä. Joidenkin mielestä suolaa oli liikaa ja keitosta piti vähän jatkaa vedellä. Niinpä jälleensyntymisoppi siivottiin kirjasta pois ja saman tien se katosi sukupolvien ajaksi ihmisten elämästä. Nyt se alkaa laajemman tiedostamisen kautta olla tulossa takaisin tänne länsimaihin. Enää ei ole niin friikkiä sanoa uskovansa menneisiin elämiin.

Gary Renardin kirjat oikeastaan iskostivat asian kunnolla tajuntaani. Niissä Gary juttelee aina välillä hänelle näyttäytyville enkeleille, jotka vievät hänet matkalle katsomaan entisiä elämiään. Niitä on tuhansia ja tuhansia. Matka tähän nykyiseen minään on ollut pitkä, ellei suorastaan uuvuttava. Jotain jää mielenpohjalle ja luonteeseemme kaikista edellisistä elämistä. Mekin olemme siis paljon enemmän kuin päältä päin katsoen voisi uskoa!

Se mitä omista menneistä elämistäni olen saanut tietää, antaa arvokkaan lisäpanoksen tämän elämän kamppailuista selviämiseen. En ole käynyt regressioterapiassa, vaikka se kiehtovalta kuulostaakin. Olen saanut tietoni pääasiassa astrologeilta ja selvänäkijöiltä. Muutaman kerran kokeilin myös oma-aloitteista mielikuvamatkaa menneisyyteen ohjatun nauhoitteen avulla.

Kuten Turun Seudun Astrologisen Seuran puheenjohtaja minulle kertoi, astrologiaa pitkään harjoittaneet alkavat saada ohjausta ylhäältäpäin. Joillekin tulee kuva silmien eteen tai selvä viesti asiakkaan elämästä, nykyisestä tai edellisistä. Myös itse astrologinen kartta sisältää tietoa menneiden elämien vaiheista ja mitä haasteita ne tähän nykyiseen tuovat. 

Elämän karttani

Minulle on kerrottu entisistä elämistäni, että yhdessä niistä olen ollut varsinainen eräjorma, painanut menemään yksin metsissä samoillen vailla muiden ihmisten seuraa. Olen ollut mielipiteissäni jyrkkä kuin Pentti Linkola ja kenties yhteiskunnastakin erossa elellyt. Siksi siis kaipaan välillä omaa tilaa ja omia reittejä enkä ensisijaisesti hakeudu ihmisten seuraan. Pärjään hyvin omillanikin.

Yhdessä elämässä minua on mahdollisesti isketty niskaan, mistä niskahartiavaivani voisivat olla peräisin. Yksi mahdollisuus on, että hankalat työasennot matonkutojana Aasian mailla tekivät keholleni ja psyykelleni hallaa. Fyysiset ongelmatkin voivat juontaa juurensa ikiaikojen päähän. Lääkärin sijaan tarvitsemmekin ennemmin poppamiestä, selvänäkijää ja astrologia, joka selittää asiat niin kuin ne ovat olleet. Tieto ei tässä tapauksessa lisää tuskaa, vaan helpottaa sitä huomattavasti. Vihdoinkin minulla on diagnoosi!

Olen todennäköisesti jossain elämässä ollut myös englantilainen aristokraatti, jonka elämä on ollut etuoikeutettua ja omin ehdoin tapahtuvaa. Olen voinut keskittyä elämän hienompiin puoliin, kuten taiteeseen ja kirjallisuuteen. Ei ole tarvinnut tehdä raskasta työtä, vaan vaalia tietoa ja tutkimista. Kiinnostukseni englantilaista kulttuuria, kieltä ja sisustustyylejä kohtaan on varmasti lähtöisin sieltä, kuten myös lukemisen ja estetiikan kaipuu. 

Astro-Sepon Sisäinen soturi -tulkinta taas kertoi, että tässä elämässä en halua lapsia kontolleni, sillä on aika keskittyä omaan itseeni. Olen aiemmassa elämässä pitänyt huolta niin monista ihmisistä ja asioista, että nyt se saa riittää. Mikä helpotus! 

"Ilman todella kovaa työtä ja rankkoja kokemuksia edellisten elämiesi aikana tällainen ei voisi olla mahdollista. Siksi onkin olennaisen tärkeää oivaltaa että olet todella ansainnut kaiken sen hyvän, mitä elämä tällä kertaa pystyy sinulle tarjoamaan."

Syy sille, miksi äitiyden ilot eivät kiinnosta, on siis osaltani selvä ja johtaa suoraan edellisen elämän sylttytehtaalle. Nyt saan huilata siitäkin vastuullisesta pestistä. Laitan siis jalat tyynylle ja otan nokoset. Olen ne ansainnut jo aiemmin uurastamalla!

Mutta hetkinen, ei siinä vielä kaikki: 
"Karttasi neliöt kertovat karua kieltään siitä, että olet melkoisen tehokkaasti käyttänyt lahjojasi muiden hyväksi edellisten elämiesi aikana. Oma kehityksesi onkin sitten jäänyt tallaamaan paikallaan ja sitä taas ei suuri kosminen suunnitelma suopealla silmällä katsele. 
Tämänkertaisessa elämässäsi joudut kohtaamaan lähes ylipääsemättömiä esteitä yrittäessäsi elää muiden odotusten mukaisesti. Vaikeudet ja ongelmat etenevät varsin helposti jopa sairauksien tasolle ellet tahdo oppia tässä elämässä tuijottamaan yksioikoisesti omaan napaasi."

Suokaa siis anteeksi tämä jatkuva oman navan tonkiminen täällä blogissa. Suoritan vain tämän elämän tärkeintä tehtävääni!

Sisäinen herttuattareni sai iloitella taannoin astetta hienommassa majapaikassa. Tunsin oloni suorastaan kotoisaksi. Tällä tavalla fiinisti sitä on varmaan eletty ennenkin, aiemmassa elämässä!


Aikamatka menneisiin elämiin on todella kiehtovaa

On kuin ottaisit alle Tohtori Sykerön taikakoneen ja painelisit nappuloista ja kahvoista. Kun syötät koneelle määränpään - aivan kuten syötät syntymäaikasi astrologiseen ohjelmaan - et koskaan voi tietää mistä itsesi löydät. Välillä pitää jännittää lähteekö aikakone ilmaan ollenkaan, kun savuttaa ja tupruttaa ja pitää käydä konehuoneen puolella säätämässä mittareita. 

Mutta kun ilmaan päästään, eteen avautuvat maisemat ovat huikeita ja matkan tekoa sävyttää veikeä musiikki ja metkat matkakumppanit. Seikkailusta takaisin tullessa on matkalaisten tarinasäkki pullollaan ja poskilla aivan uutta innostusta.

Kun on siis hieman kärryillä siitä, mitä omat menneet elämät ovat pitäneet sisällään, voikin keskittyä nauttimaan aikamatkailusta juuri tässä elämässä. Hyvää matkaa ja tervetuloa uudelleen!

Aikamatka Tohtori Sykerön tapaan. Ehdottomasti lempisarjojani lapsuudessa. 

P.S Milloin sinä ajattelit aloittaa oman aikamatkailusi? Ensimmäiselle tutkimusretkelle pääset tästä.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...