Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.6.2018

Tasaisen tahmea viikko alkamassa

Toisilla on liimaa töppösissä enemmän ja toisilla vähemmän. Tämän viikon astrologiset ankeuttajat ovat Auringon ja Saturnuksen oppositio, Merkuriuksen neliö Uranukselle ja Venuksen neliö Jupiterille. Tällainen oppositio + neliörykelmä rauhoittaa kummasti tekemisen meininkiä noin yleisellä tasolla ja tärkeää on ottaa monenlaiset odottamattomat haasteet vastaan stoalaisella tyyneydellä. Itse reagoin tällaisiin kuvioihin jonkinlaisella levottomuudella jo etukäteen ja valmistelen sillä tavalla itseni muutamien ennalta arvaamattomien esteiden kohtaamiseen alkamassa olevalla viikolla.

Kun aika ja järki kulkevat molemmat hiukan jälkijättöisesti, on viisaampaa pudottaa omien tavoitteiden määrä reilusti ja rehellisesti puoleen normaalista. Siitä kun selviää, niin sekin on jo hyvä saavutus. Minäkin suunnittelin tähän blogiin runoilevani pienen novellin tulossa olevista astrologisista tapahtumista, mutta tyydyn heittämään muutamia linkkejä, jotka voi sitten halutessaan ja jaksaessaan käydä availemassa vaikka yhden linkin päivävauhdilla.

Suosittelen samansuuntaista strategiaa omien suunnitelmiesi kanssa, olitpa sitten lomalla tai töissä. Väkisin puskemalla saatat uuvuttaa itsesi pahemman kerran jo alkuviikosta, joten usko minua ja seuraa jaksamistasi tavallista tarkemmin koko tämän juhannuksen jälkeisen viikon ajan. Heinäkuun käynnistyessä alkavat energiat taas virrata paljon vapaammin ja silloin ehtii tehdä kaiken sen, mikä nyt mahdollisesti jää tekemättä. Vertaistukea saa ihan mielellään ilmaista kommenteissa.

Ai niin ne tapahtumalinkit tähän vielä:

Astroextreme purjehdukset 30.7 ja 3.8

Hermeettisen astrologian kurssi 25-26.8 Tre

Suomen astrologisen seuran kesäpäivä 25.8 Hki

Kesähinnat ovat nyt kuumimmillaan astrokaupassa

LEPPOISAA KESÄKUUN LOPPUA JA RIEMUKASTA HEINÄKUUN ALKUA    t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...