Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.6.2018

Dramaattisen kiihkeä juhannusviikko

Enpä osaa sanoa, voisiko hiukan mystiseksi luonnehdittavaan kesäpäivän seisaukseen paremmin istuvaa kuviota löytyä, kuin Venuksen ja Marsin välinen oppositio kuunsolmuihin liimautuneena. Ihmissuhteet ja rakkauselämä ovat muutenkin selittämätön yhdistelmä vastakkaisten tunteiden ristiaallokkoa, mutta kun siihen otetaan ratkaisevaan rooliin edellisten elämien karma kuunsolmujen muodossa, niin jännitysnäytelmät ovat valmiita esitettäväksi livenä itse kunkin juhannushulinoissa.

Vaikka monet tilanteet saattavat toteutuessaan tuntua turhankin dramaattisilta, sisältyy jokaiseen tunnelataukseen lupaus aiempia kokemuksia suuremmasta kiintymyksestä ja rakkaudesta. Elämässä ja rakkaudessa on täysin mahdotonta päästä eteenpäin ilman kipeiltä tuntuvia pettymyksiä. Jos jollain ilveellä pystyy tänä juhannuksena muistamaan, että pettymys syntyy vain ja ainoastaan omista aiheettomista odotuksista, ei koskaan, eikä missään tilanteessa kumppanin tai rakastetun tekemistä ratkaisuista, niin pääsee huomattavasti nopeammin kokemaan sen vieläkin ihanamman kohtaamisen.

Silloin kun elää sopusoinnussa ja rakkaudessa itsensä kanssa, ei voi kohdata suuria pettymyksiä suhteessa elämään, kumppaniin tai rakastettuun. Tätä totuutta olen opetellut viime viikkojen tapaamisissa mentorini Lauri Siiralan kanssa, joka muuten järjestää 3-5.8 Rakkaus kannattaa viikonloppuleirin Kemiön saarella. Jos haluat päästä kokemaan sitä aidointa ja ihaninta rakkautta olevan tai tulevan kumppanisi kanssa, niin kannattaa osallistua. (Ennakkovaraajan etu voimassa 25.6 saakka). Laurilla on aina mukana planeettojen ja tarottien suuret viisaudet niin leireillä kuin yksityisissä tapaamisissa.

Kosminen viisaus ja edellisten elämien kokemukset ovat aina ja poikkeuksetta Sinun puolellasi ja aivan erityisesti tämän juhannuksen aikana. Voit tehdä oikeita asioita ja löytää oikeat vastaukset vain omaa sisintäsi kuuntelemalla ja tietämällä, että asiat voivat muuttua paremmiksi vain itse tekemiesi muutosten kautta. Kenenkään toisen muuttuminen ei voi tehdä Sinun elämästäsi yhtään onnellisempaa tai onnettomampaa, kuin se juuri nyt on.

Tämän juhannuksen yksinkertainen taika on siinä, että otat täyden vastuun omasta onnellisuudestasi ja olet valmis muuttumaan enemmän ja enemmän itseäsi rakastavaksi ja omia tunteitasi kunnioittavaksi viisaaksi ihmiseksi. Hetki hetkeltä ja sekunti sekunnilta. TEE TÄSTÄ ITSELLESI IKIMUISTOISEN IHANA JUHANNUS! Kukaan muu ei sitä tule Sinulle tekemään.

Katso Astrokaupan aurinkoiset KESÄHINNAT tästä

(Kesähinnat voimassa 15.6 - 15.7)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...