Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

15.6.2018

vieraskirjoitus:

Läsnäiloa

Venus on siirtynyt torstaina 14.6. ravun herkkään merkkiin. Viikonloppuun osuu Venuksen sekä Khironin kolmio. Tämä on parhaimmillaan eheyttävä ja nautinnollinen tekijä. Venus lähenee Kuunnoususolmua ja pyrkii herättämään henkiin asioita, tunteita sekä toiveita, mitkä tukevat meitä tulevaisuudessakin. Tämä on tärkeää aikaa miettiä, mitä haluamme lisää elämäämme ja mikä kaikki lisää hyvinvointiamme. Uranuksen neliö Venukselle on yhtäaikainen visionääri sekä ärsyke. Mahdolliset kivet kengässä tuntuvat kahta terävämpinä. Toisaalta saatamme löytää hyvin yllättäviä ratkaisuja, kun vain uskallamme kyseenalaistaa ajatteluamme. Meille kaikille lienee tuttua kuunnella `ääntä pään sisällä`, mikä kertoo miksi emme voisi onnistua. Joskus ratkaisut voivat tulla yllättäen.

`Kannamme mukanamme ihmeitä, joita etsimme muualta.`-Sir Thomas Brownw

Meissä on yleensä enemmän kapasiteettia, kuin osaamme uskoakaan. Kukaan meistä ei osaa kaikkea tai ole kaikessa hyvä. Jos emme ole löytäneet asioita, mitkä tuntuvat omalta, saatamme luulla, ettemme ole missään hyviä.  Saatamme myös luulla, että muualla on paljon lahjakkaita ihmisiä: menestyjien maailma, mihin emme itse kuulu. Se ei ole totta. Meillä kaikilla on oma tiemme ja oman mittapuun mukaan menestyneitä ovat ne ihmiset, jotka ovat löytäneet oman juttunsa mitä he toteuttavat. Se voi olla mitä vain, mikä on itselle tärkeää. Näitä asioita voi olla monia tai ne voivat vaihdella tai muuttua elämän varrella. Ne voivat tuntua muista pieniltä, mutta ovat meille itsellemme suuria. Pääasia on etsiä niitä, silloin kun tuntuu, ettei semmoisia ole. Meidän ei tarvitse voittaa palkintoja tai saada tunnustusta, sillä me kaikki olemme juuri parhaita itsenämme. Kukaan muu ei voi olla sitä.

Saturnus on oppositiossa Merkuriukseen, mikä on ravun merkissä. Rapupainotteisuus on hyvin tunnepitoinen, niin hyvässä kuin haasteessa. Se saattaa vaikuttaa myös siihen, kuinka kommunikoimme itsemme kanssa. Joskus rapupainotteisuuteen voi liittyä myös muiden tunteiden tunteminen ja kokeminen, ilman että huomaa rajata, mikä on hyväksi ja mikä ei. Mitkä ovat omia toiveita, odotuksia tai pelkoja ja mitkä toisten? Todennäköisesti aina on mielipiteitä ja neuvoja siitä mikä olisi meille parhaaksi. Usein niitä on hyvä kuunnella, usein ei. Se riippuu tilanteesta. Pirkko Siltala on kirjoittanut kirjan Taakkasiirtymästä. Se kertoo trauman siirrosta yli sukupolvien. Tarkoitus ei ole etsiä syyllisiä tai syyttömiä, vaan huomata että me kaikki kannamme tavalla tai toisella sukumme asioita mukanamme. Meihin vaikuttaa maamme ja koko maailman historia sekä tapahtumat. Siellä on myös valtavasti voimavaroja. Aina välillä putsaamme pöytää ja päivitämme sen omemman näköiseksi. Me emme voi päättää mitä lapsemme tekevät tai valitsevat. Me emme edes aina, varsinkaan lapsen ollessa aikuinen, voi tietää mikä hänelle on parhaaksi. Katsomme niin helposti asioita oman perspektiivimme, kokemustemme tai tietoisuutemme läpi. Joskus tiedämme ja voimme mahdollisesti olla tukena, mutta jokainen meistä kulkee oman tiensä. Elvikselle oli kuulemma muinoin sanottu useasta levy-yhtiöstä, että mitä tahansa teetkin, elä ainakaan ryhdy laulajaksi.

`Elämä on sarja opetuksia jotka on elettävä, jotta ne voisi ymmärtää.`-Ralph Waldo Emerson

Tällä hetkellä vielä vahvana oleva Neptunuksen ja Jupiterin kolmio on erittäin hyvä kuvio. Se on kuin lämmin virta, mihin voi hypätä mukaan. Meidän ei vielä tarvitse tietää määränpäätä. Se, kaikkine välipysäkkeineen löytyy aikanaan. Otetaan onnen hippusista kiinni. Elämä on läsnäoloa. Ilo on tärkeä, kevyeltä tuntuva tunne, mutta se helpottaa, keventää ja puhdistaa monia raskaita asioita enemmän kuin uskommekaan. Hyvää läsnäiloa kaikille viikonloppuun!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...