Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

8.6.2018

vieraskirjoitus:

Sisäistä valoa

Venuksen ja Pluton oppositio on ajallisesti erittäin vahva tekijä. Pluton symboliikkaan liittyy transformaatio eli jotain vanhaa kuolee pois, koska uutta syntyy tilalle. Pluto on ehdoton. Se liitetään myös valtataisteluihin ja vallan käyttöön. Yksilötasolla liitän sen omien varjojen kohtaamiseen. Sisäiset ristiriidat ja niiden kohtaaminen on välillä myös `taistelua`. Omien varjojen kohtaaminen voi saada puolustusreaktioita aikaan. Jos emme halua kohdata itsessämme olevaa haastetta, saatamme `etsiä` ratkaisua vaikkapa syyttämällä toisia ihmisiä tai olosuhteita. Toiset saattavat tainnuttaa itsensä syyttämällä itseään, mikä ei myöskään ole oikea ratkaisu. On luonnollista etsiä pahaan oloon ratkaisua. Vaikeimmat hetket ovat luonnollisesti niitä, missä koemme olevamme umpikujassa, emmekä näe ratkaisuja missään.  Venuksen ollessa vielä ravun herkässä vesimerkissä, tunteet ovat vahvasti pinnassa.

Tällä viikolla esillä on ollut muotisuunnittelija Kate Spaden kuolema. Hän on tehnyt itsemurhan. Kate oli 55-vuotias 13-vuotiaan lapsen äiti. Häntä oli yritetty saada avunpiiriin pidempäänkin, mutta hän ei ollut halunnut, koska oli ilmeisesti pelännyt sen aiheuttavan hallaa hänen brändilleen. Tämä on herättänyt paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Miten kukaan voi tehdä näin lapselleen ja läheisilleen? Miksi kukaan ei puuttunut asioiden kulkuun? Voiko muiden mielipiteet vaikuttaa niin paljon, ettei hae apua? Ensinnäkin masennukseen ja tietynlaisiin ahdistuksiin liittyy lähes aina häpeän tunne. Ihminen eristäytyy ja kokee pettymystä sekä syyllisyyttä, mikä usein laittaa eristäytymään vielä enemmän. Tämä on kierre, mistä saattaa tuntua mahdottomalta päästä eroon. Siihen voi liittyä paha olo myös siitä, että kokee olevansa ongelma myös muille. Moni sanookin että fyysistä kipua ja pahoinvointia on niin paljon helpompi kestää kuin psyykkistä. Aikuista ihmistä ei voi pakottaa avunpiiriin. Läheiset sekä perhe tarvitsevat myös oman apunsa ja tukensa läpikäydessään näin isoja asioita läpi.

Aina välillä tunteet ovat kuin kävelisi `petollisella jäällä`. Joskus tunteet ovat kauniita, rakastavia ja onnellisia ja tukevat ja vahvistavat meitä. Joskus ne ovat hyvin hauraita, kipeitä ja raskaita. Joskus tiedämme mikä on pahan olomme taustalla, mutta aina emme tiedä. Se että voimme puhua `määrittelemättömistä` tunteista, on usein hankalaa, mutta se on erittäin tärkeää. Silloin jos koemme syyllisyyttä tai häpeää, on kahta tärkeämpää keskustella jonkun kanssa. Ne eivät ole hävettäviä tunteita.

`Olemme liittyneinä elämän valtavaan verkostoon, ja useimmat ihmiset kokevat samanlaisia tunteita kuin mekin. Jos siis olet yksinäinen, ole yksinäinen, mutta älä kuvittele olevasi yksin.` -Charlotte Davis Kasl

Kaikissa meissä on sisäistä valoa. Vaikka välillä koemme olevamme yksin tai ettei meillä ole ystäviä tai läheisiä, se ei tarkoita ettei niitä tulisi olemaan. Eikä koskaan kannata lopettaa etsimästä oman henkistä seuraa. Se kuinka paljon kenenkin ympärillä on sosiaalisuutta tai ihmisiä, ei kerro ihmisen kokemuksesta tai kohtaamisen tasosta. Se että emme tule aina nähdyksi tai kuulluksi on todennäköisesti meille kaikille tuttua. Myöskään emme itse voi kohdata tai olla läsnä kaikille ihmisille. Ihmisyydessä on rajoitteensa.

Jos Venuksen ja Pluton oppositioon ottaa mukaan Juno asteroidin ja tälle tulevat neliöt, näistä muodostuu T-risti kuvio. Juno liitetään parisielu teemoihin ja ihmisten välisiin `korkeampiin` yhteyksiin. Se voi kuvastaa `unelma kumppanuutta tai yhteyttä`. Nyt kun se on ajassa vahvasti esillä tämä heijastaa myös ne puolet ihmissuhteissa ja toiveissa, mitkä eivät toimi. Tämä voi korostaa tunnette, `ettei kuulu joukkoon` ja yksinäisyyden kokemusta. Pluton kvinkunssit Auringolle sekä Merkuriukselle voi tuoda mielentasolle alitajuisia pelkoja tai huolia. Neptunuksen neliöt Auringolle sekä Merkuriukselle, näiden ollessa kaksosten merkissä, voi tuoda nopeita päätelmiä, mitkä eivät välttämättä pidä paikkaansa. Silloin kun ajassa on matalapainetta, on helpompi antaa sille tilaa, kun tietää sen kuuluvan aikaan. Se että koemme pelkoja tai huolia, ei tarkoita että ne tapahtuvat. Tämä on erittäin tärkeä aika nähdä niin itsessään kuin toisissa se valo mikä meissä jokaisessa on. Enkä tarkoita vaaleanpunaisten silmälasien läpi katsomista vaan aitoa pyyteetöntä näkemistä ja kohtaamista.

Jupiterin ja Neptunuksen välinen kolmio tuo helpotusta ja avartaa sekä antaa tilaa nähdä sateen jälkeinen aurinko. Tässä ajassa on paljon kaunista ja lohdullista, niin kuin yleensä on kun ajalliset `ääripäät` korostuvat.  Joskus voimme muuttaa pienillä asioilla enemmän elämäämme kuin uskommekaan.

`Toimi aivan kuin sillä, mitä teet, olisi merkitystä. Sillä on.` -William James

Rakkaudellista ja levollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...