Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

6.6.2018

vieraskirjoitus:

Astrologinen peilikuvani

Kun seuraat tosi-tv-ohjelmia (ja juuri muuta ei nykyään telkkarista tulekaan), niin mietitkö koskaan miltä osallistujista tuntuu vastaanottaa kaikki se kritiikki sitten jälkeenpäin kotisohvalta käsin?
Minä mietin usein häviäjiä, joita mollataan olan takaa ulkonäöstä, persoonasta ja käytöksestä lähtien. Kun asettaa itsensä alttiiksi, voi voiton sijaan tullakin tuiskua tupaan ja hyytävää hyhmää kasvoille. Miten tässä näin kävi?

Voittajia sen sijaan kehutaan ja hehkutetaan esteittä samalla, kun kakkoseksi tullut joutuu häviämään hiljaa takavasemmalle ja nielemään katkeran kalkin, hyväksymään tilanteensa, kokoamaan itsensä ja jatkamaan matkaa. ”Vielä tulen takaisin ja näytän kaikille epäilijöille!” joku saattaa ovesta lähtiessään uhmata.

Vaikka emme telkkariin asti pääsisikään, meille kaikille tulee näitä vastaavia tilanteita elämässä eteen niin henkilökohtaisessa kuin työelämässäkin. Kaadumme rähmällemme maahan (eihän kukaan vaan nähnyt?) ja joudumme kapuamaan ylös, vaikka kuinka sattuisi.

Miten väistää pahimmat kompuroinnit?

Tapoja on varmasti monia, mutta olen itse saanut paljon lohtua tutkimalla astrologiaa. Miten voikaan olla, että planeettojen asennosta tietyllä hetkellä voi päätellä minun perusluonteeni tai kompastuskiveni? Se on suuri, kiehtova mysteeri.

Päivä-, kuukausi- ja vuosihoroskooppien lisäksi tukeudun aina välillä niihin tulkintoihin, jotka puhuvat omasta persoonastani ja sen lähtökohdista kokonaisuudessaan. Kun palaan lukemaan tällaista perusselvitystä, kuten Luonteesi Voimat -tulkintaa eilen illalla, voin miettiä, että olenko osannut ottaa jo opikseni tarpeeksi. Vai vieläkö olen sokea omille heikoille pisteilleni ja kuljen elämää käsikopelolla, välillä nyrkkiä ilmaan heristäen, jos asiat eivät suju haluamallani tavalla, vai osaisinko jo nähdä parannettavat kohdat kauempaa objektiivisesti, kuin niitä tv:n kilpailijoita sivusta seuraten.

Peilikuva ei valehtele

Astrologisen raportin lukeminen on vähän samankaltainen, osoitteleva kokemus, kun jos katsomme itseämme peilistä. Peilikuvan heijastuksesta näkyy kaikki juonteet ja rypyt, joita elämä on kasvoillemme loihtinut vuosien myötä. Yritämme ehkä siristää silmiämme ja katsoa vain parhaita puoliamme, mutta se on vain osa koko totuutta.

Joskus oma peilikuva voi olla myös sumea, kuin vanhan värittyneen peililasin kautta katsottuna. Se miten näemme itsemme voikin olla jotain ihan muuta kuin miten muut näkevät meidät!

Astrologia auttaa näkemään persoonallisuutemme uudesta näkökulmasta

Kaikilla meillä on toisinaan parannettavaa omassa käytöksessämme ja luonnettakin voisi vähän hioa, jotta solahtaisimme sulavammin kimppaan muiden kanssa. Astrologia kertoo millaista sisäistä kehitystyötä olisi tehtävä ja osoittaa, missä kohti tarvitsemme eniten hyväksyntää itseltämme, jotta pääsemme sen suurimman esteen yli.

Kun luin Sepon sanoja luonteeni voimasta (ja välillä voimattomuudesta), oli nyökyteltävä päätä:

”Sinun on varottava, ettet katkeroidu, kun näet, että niin monet toiveesi pettävät, kun taas toisten täyttyvät. Pettymyksen tilassa olet äärimmäisen herkkä loukkaantumaan kaikesta sinuun kohdistuvasta arvostelusta. Olethan hitto soikoon tehnyt kaikkesi.”

No niin olen! Pettymyksen katkeraa kalkkia kuitenkin makeuttaa Sepon hauska tapa kirjoittaa ja kannustaa kaikesta huolimatta eteenpäin:

”Sinulla sitä riittää mielikuvitusta löytääksesi aivan ainutlaatuiset ratkaisumallit muiden mielestä täysin ratkaisemattomiin tilanteisiin. Ennen kuin tämä ihana lahjakkuus on täysiaikaisessa käytössäsi, tulee sinun ottaa opiksesi pettymyksistä.”

Kun tutkin mennyttä elämää, joka on minussa tavalla tai toisella läsnä edelleen, niin on pakko myöntää, että näinhän se on mennyt. Allekirjoitan täysin Sepon sanat. Sieltä ne omat kipukohdat tuijottavat takaisin, kun katsoo astrologin pitelemään peiliin.

Oletko sinä valmis katsomaan itseäsi astrologisen peilin kautta?

Luonteesi Voimat - astrologinen peilisi

Tulkinta kertoo pääpiirteittäin tarkalle syntymähetkellesi laaditun tähtikartan planeettavaikutukset puhtaimmillaan ja hiukan huumorilla höystettynä.  Lue lisää..

Ystävällisin terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...