Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.6.2018

Voiko Rakkaus kuolla?

Kesäkuun ensimmäinen täysi viikko on täynnä hyvin ehdotonta rakkauden voimaa Venuksen tehdessä oppositiota Plutolle ja blogin otsikko ei ole lainkaan liioiteltu. Rakkaus itsessään ei koskaan voi kuolla, mutta jotain hyvin arvokasta sisällämme on vaaravyöhykkeellä tämän viikon aikana. Oman arvomaailmasi ja kauneuskäsityksesi ylläpitäminen on toisinaan helpompaa ja toisinaan taas hyvin työlästä. Tällä viikolla käymme jokainen oman taistelumme asioiden puolesta, jotka ovat sydämemme tasolla kaikkein arvokkaimpia.

Venuksen oppositio Plutolle haastaa meidät voittamaan jonkun suurimmista peloistamme, jotta voimme säilyttää itsemme näköisen elämän ja kokea lähitulevaisuudessa suurta iloa sydämissämme. Tällä viikolla on uskallettava kohdata menettämisen pelko tilanteissa, joissa et voi saada läheistesi ja rakkaittesi välitöntä hyväksyntää päätöksillesi. Suurempaa rakkautta kuin oman sydämen äänen kuunteleminen, ei ole olemassa ja niin tehdessäsi luot kaikille kanssaihmisillesi parempaa tulevaisuutta, vaikka se tässä hetkessä tuottaisi joillekin suurta kipua ja jopa katkeruutta ilon ja onnellisuuden sijasta.

Minun syntymäkarttani Venus on Kaksosissa ja yhtymässä Keskitaivaan merkkiin sekä kolmiossa Neptunukseen. Tällä perusteella tiedän, että minun rakkausvoimani on jatkuvassa löytämisen tilassa ja samalla äärimmäisen intuitiivista. Muistan hyvin, kun kerran hyvin tunteikkaassa kohtaamisessa suutelin erästä itselleni rakasta miestä suulle täysin sponttaanisti. Hämmennyimme molemmat, koska emme olleet missään mielessä rakastavaisia, ainoastaan hyvin läheisiä toisillemme. Niin vaan tapahtui ja tällaisella Venus kuviolla se on ihan normaalia.

Jo aivan urani alkumetreillä oivalsin, ettei elämästä voi tulla kovin yksinkertaista tällaisen kuvion kanssa. En toisaalta osannut odottaa aivan niin kiemuraista rataa, kuin miksi todellisuus on vuosien saatossa muodostunut. Tällaisen Venus - Pluto jakson aikana on hyödyllistä ja itselle armeliasta tunnistaa oman syntymäkarttasi Venuksen sijainti (Luonteesi Voimat) ja Venuksen voimakkaimmat aspektit eli yhteydet edellisiin elämiin (Sisäinen Soturi). Minulle nämä tulkinnat avautuvat aina uudella tavalla tällaisten astrologiseen aikaan sidottujen jaksojen aikana. Joka kerta syvemmältä ja syvemmältä.

Nämä tulkinnat kannattaa nyt tavata uudelleen, jos Sinulla sellaiset ovat olemassa. Ainakin Venuksen tekstit avautuvat nyt tavallista helpommin ja syvällisemmin kuin jonain muuna aikana.

Ilman näitä tulkintojakin pärjää toki oikein hyvin, kunhan vain rohkenet kuunnella itseäsi suurella rakkaudella ja ymmärryksellä koko viikon ajan. Ole valmis kuuntelemaan sekä ahdistusta että voimakasta kiintymystä. Molemmat ovat aitoja rakkauden ilmentymiä, jotka  auttavat Sinua valitsemaan suuntasi ja tekemään kuhunkin hetkeen liittyvät päätöksesi puhtaasta sydämestä. Rakkaus on sydämen viisautta.

 

Edellä mainittuihin tulkintoihin voit halutessasi tutustua alla olevista linkeistä.

Luonteesi Voimat

Sisäinen Soturi

Täydellinen Sinä / Yhdessä edullisemmin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...