Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.5.2018

vieraskirjoitus:

Puhalla perhonen

Aurinko on kaksosissa ja kolmiossa Marsiin, mikä on vesimiehen merkissä. Tämä ilmapainotteisuus vaatii hetkessä elämistä, mutta riskinä on vauhtisokeus. Khiron, haavoittuneena parantajana, on sekstiilissä kumpaankin edellä mainittuun eli eheytymisen mahdollisuus on olemassa. Se on osattava ottaa vastaan. Esimerkkinä voisi ajatella että olisimme `neljän ruuhkassa` tai jossain tapahtumassa. Se vaatii `palaamista` olennaiseen eli läsnäoloa sekä perspektiiviä, missä näemme ja koemme olennaiset asiat. Haasteiden kannalta se voi merkitä niiden näkemistä uudessa valossa, jolloin niiden käsittely ja kohtaaminen on erilaista. Positiivisten asioiden kannalta se on niissä oleminen, nauttiminen ja niistä voimaantuminen.

Marsin neliö Uranukselle on ärhäkkä. Vaikka Uranus on siirtynyt härän merkkiin, se ei poista äkkinäisiä toimintaa tai nopeita konkreettisia tekoja. Kiivauden suhteen kannattaa olla tietoinen. Saman energian kanavointi esimerkiksi tulevaisuuden visioihin ja ideoihin sekä vanhoista asioista vapautumiseen on suositeltavaa. Tämä on kuin `sähköinen salaman isku`, mikä saattaa aiheuttaa kierroksia, mutta oikein kanavoituna tuo kohdistettua energiaa. Vaikka itse osaisi kohdistaa energiansa hyvin, kannattaa olla varovainen esimerkiksi liikenteessä.

`Onni on perhonen, jota tavoitteleva ei saa kiinni, mutta joka saattaa laskeutua hiljaa istuvan päälle.` -Nathaniel Hawthorne

Merkurius on härän merkissä ja kolmiossa Pluton kanssa. Kommunikoinnin suhteen tämä voi olla voimaannuttava tekijä. Saatamme saada syy-yhteyksistä paremmin kiinni ja kokonaisuuksien ymmärtäminen voi olla helpompaa. Jupiterin sekä Merkuriuksen oppositio voi vaikuttaa siihen, että huomaamattamme lupaamme liikoja. Silloin kun ajassa on vauhdikkaita tekijöitä, kannattaa muistaa rauhoittuminen ja maadoittuminen kahta paremmin. Sanamme voivat olla `perhosia`.


Venus sekä Pallas ovat ravun merkissä ja oppositiossa Saturnuksen kanssa. Edellä mainitut tekijät ovat neliössä Khironiin joten tästä muodostuu T-risti kuvio. Tätä kautta tarpeet ovat tapetilla. Voimme auttaa muita, mutta osaammeko ottaa apua vastaan tai pyytää apua, on eri asia. Tämmöisenä aikana moni joutuu vastaamaan osaan pyynnöistä kieltävästi, minkä vuoksi avun saaminen voi tuntua vaikealta.  Jos emme saa apua sitä kautta, mitä toivomme, ei kannata luovuttaa etsimästä sitä jotain toista kautta. Koska ilmassa on muitakin teemoja, apu voi tulla sieltä mistä sitä ei edes osaisi etsiä. Uudet ihmiset, ryhmät tai ihan oivaltava apu kirjan tai elokuvankin kautta on mahdollista. Emme voi odottaa että apu tulee sieltä mistä toivomme, mutta on myös tärkeä osata sanoa meille kohdistuville odotuksille ei, silloin kun voimavaramme eivät riitä. Tämä saattaa nostaa myös vanhoja muistoja ja kipuja pintaan. Aikaan voi liittyä muistot esimerkiksi hylätyksi tulemisesta tai avuttomuudesta ja riittämättömyydestä. Silloin on hyvä muistaa, että muistot ovat menneisyyden puolelta, eikä se tarkoita että näin tulee olemaan tulevaisuudessa. Vapautuminen ja irtipäästäminen on prosessi.

Jupiterin sekä Neptunuksen kolmio on lempeä, herkkä ja sielukas. Mahdollisuus ladata akkumme ja ottaa tilaa tälle eheytymiselle olisi erittäin toivottavaa ottaa käyttöön. Parhaat ratkaisut tulevat usein `tyhjästä` eli silloin kun olemme saaneet levättyä tai vaikkapa nukkuessa. Tiistaina 29.5. on Täysikuu, mikä tuntuu jo.

`Ihminen alkaa elämään, kun hän pystyy elämään itsensä ulkopuolella.`- Albert Einstein

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...