Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.5.2018

Mitä alkaa, kun jotain päättyy?

Päättötodistuksen saaminen on aina upea juttu. Joskus vain siksi, että se hemmetin koulu lopultakin päättyy ja joskus siksi, että pääsee hyppäämään seuraavalle tasolle, seuraavaan kouluun tai työelämään. Tänä päivänä se seuraavan askeleen ottaminen on koko ajan vaikeampaa, kun ei edes itse tiedä, mitä oikein haluaisi tehdä tai missä hommassa olisi eniten kotonaan.

 Kouluissa ja opistoissa ei kaiveta esiin henkisiä valmiuksia, eikä niistä muutenkaan paljoa puhuta opiskelun tiimellyksessä. Valmistutaan vain johonkin, joka ei sellaisenaan olekaan se oma juttu. Olen tavannut satoja opintojensa kanssa kamppailevia aikuisia ja nuoria, jotka ovat aivan rikki ”pakko-opiskelunsa” kanssa. Kun ei kerta kaikkiaan pätkääkään huvita eikä kiinnosta. Jostain syystä se päättötodistus pitäisi kuitenkin hyppysiin saada, vaikka sillä ei mitään tekisikään.

 Jokainen itsensä perille tavalla tai toisella taisteleva opiskelija on kiitosten ja kunnioituksen arvoinen. Samalla hän on tärkeimpien päätösten edessä välittömästi valmistumisen jälkeen. Juuri silloin on viimeinen hetki päästä katsomaan, mitkä ovat ne suurimmat henkiset vahvuudet ja kyvyt, joilla elämä otetaan haltuun joko opiskelun mahdollistaneessa tai jossain muussa jatkokoulutuksessa tai ammatissa.

 Omien henkisten resurssien oivaltaminen on taatusti paras lahja itseltä itselle. Me onnittelijat voimme antaa erilaisia välineitä näiden oivallusten synnyttämiseen, mutta päätös oman lahjakkuuden sisäistämisestä jää aina valmistuneelle itselleen. Jokaisella ihmisellä on oma näkemys siitä, mitkä jutut voisivat auttaa parhaiten eteenpäin. Sen tietää, kun näkee vaihtoehdot.

 Sinä tätä juttua blogistani lukevana tiedät, mitä astrologia eri muodoissaan on antanut Sinulle ja tiedät parhaiten, voisiko astrologiasta olla apua Sinua lähellä olevalle juhlakalulle. Jos tuntuu, että saattaisi olla, niin hanki ihmeessä valinnanvapauden sisältävä lahjakortti ja toimita se perille joko printattuna tai sähköpostilla. Lahjakortti valmistuneelle

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...