Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.5.2018

Sukellus Hermeettiseen astrologiaan

Helluntaina meitä kokoontui kaikkiaan 15 henkeä Hermeettisen/sideerisen astrologian kurssille Timo Kalliokosken kurssikeskukseen. Tuntuu edelleen aivan uskomattomalta kuinka paljon oma astrologinen näkemys laajentui tuon kurssin aikana. Planeetoille, astrologisille huoneille ja sideerisille horoskooppimerkeille löytyi uusia ja yllättävän loogisia merkityksiä. Timo kutsui kurssiaan hybridikurssiksi, eikä edes yrittänyt ladata hermeettistä filosofiaa astrologisen kartan sisälle ensimmäisten tuntien aikana. Kun kartta sitten tuli esille, oli helppo yhdistää siihen elämänpuun tarina.

Mukana oli aivan ensikertalaisia ja pari meitä enemmän ammattilaisia, mutta anti oli loistavaa ja ymmärrettävää meille kaikille. Samalla selvisi, että Trooppinen ja Sideerinen kartta tukevat toisiaan ja niitä voi käyttää astrologisessa tulkinnassa molempia samaan aikaan. Oli jännittävää päästä vilkaisemaan omaa hedelmöityskarttaa ja sukeltaa aika syvälle omaan aurinkokeskeiseen eli Tykoniseen karttaan.

Auditoriomme oli mukavuudeltaan aivan huippuluokkaa ja Timo kyllä osasi ottaa yleisönsä. Saimme koko ajan tutkia omia karttojamme ja yhdistää hermeettistä viisautta sieltä löytyviin kuvioihin. Jokainen myös laati kurssin alussa itselleen oman sideerisen kartan ja kaikki onnistuivat siinä todella hienosti. Aivan selvästi kurssille olivat löytäneet tiensä juuri oikeat henkilöt. Vaikka käytännön tietoa astrologiasta ei osalla ollut lainkaan, niin sisäistä valmiutta sitten senkin edestä.

Kurssihintaan sisältyi ruokailu ja kahvitarjoilu, jotka eivät nekään jättäneet ketään kylmäksi. Parasta antia olivat kuitenkin jokaisen kurssilaisen saamat oivallukset omasta sideerisestä kartasta ja omasta aurinkokeskeisestä kartasta. Näitä karttoja tutkittiin lähes koko toinen päivä ja jännää oli. Seuraava kurssi pidetään 25.-26.8.2018 Tampereella samassa paikassa ja kokemuksista viisastuneina. Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...