Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

18.5.2018

vieraskirjoitus:

Rakas, minusta on tullut pullukka

Joskus tunteet kertyvät kehoon ihan kiloina, tunnesyömisen kautta, mutta yhtälailla tunteet voivat kertyä meihin, ilman että kukaan huomaa sitä ulkoisesti. Nyt kun taustalla on ollut pitkään ajallisesti isoja teemoja, elämästä on saattanut tulla hetkittäinen taistelukenttä. Me selviydymme, mutta usein se vaatii veronsa jostain. Tiistaina 15.5. ollut Uusikuu on aloittanut uusiutumisen jakson. Nyt on helpompi huomata, asioita ja teemoja, mistä haluaa `eteenpäin`. Merkurius on ollut Uudenkuun kartalla vahvana ja tämän vuoksi oivaltaminen ja havaitseminen on terävämpää. Merkuriuksen sekä Saturnuksen kolmio maadoittaa ja juurruttaa mieltämme ja ajatteluamme. Merkurius on härän maamerkissä ja tämä on hyvä kuvio myös luonnosta voimaantumisen suhteen.

Viikonlopun aikoihin alamme saada erilaista energiaa käyttöömme. Mars ja Uranus ovat neliössä keskenään. Uranuksen `villihevosen` voima etsii kohdistamista. Kannattaa olla tarkka sen suhteen, etteivät aika ja energia mene sattumanvaraiseen säntäilyyn, vaan että siitä saa otettua hyödyn irti. Tiistaina 15.5 Mars siirtyi vesimiehen merkkiin ja Uranus härän merkkiin. Tämä on hyvä aisapari oikein käytettynä. Asioiden ja ideoiden kannalta voi olla helpompi saada niistä kiinni. Tämä on visionäärien kulta-aikaa. Sähkö etsii kanavansa purkautua, mutta luonnollisesti tämän suhteen on oltava tietoinen. Khironin sekstiili eli positiivinen kulma Marsille on eheyttävä tekijä. Ajassa voi saada helpommin kiinni, niistä ratkaisuista, mitkä tukevat voimaantumista sekä eheytymistä.

Lauantaina 19.5. Venus siirtyy ravun herkkään merkkiin.  Venus sekä Khiron ovat neliössä eli haastekulmassa keskenään. Tunne siitä että itselle ei ole aikaa eikä kapasiteettia saattaa nostaa päätään. Pallaksen ja Venuksen yhtymä taas tukee soturimaista voimaa ja älykkyyttä ottaa oma voima käyttöön. Sinällään tämä on ristiriita Venuksen ja Khironin haastekulman kanssa, mutta tämä on erittäin hyvä ja toivottava ristiriita. Jäämme helpommin itsellemme kiinni, niistä asioista mitä kaipaamme ja tarvitsemme voidaksemme paremmin. Pallas on siirtynyt torstaina 17.5. ravun merkkiin. Venuksen ja Pallaksen  sekstiili Uranukselle tukee ja keventää irtiottoja sekä tunnetta että asioille voi tehdä jotain.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, on Marsin sekä Pluton kolmio Auringolle. Elämänvoima puskee luonnon tavoin esiin, juuritasolta saakka. Ajassa on todella paljon voimaa, mikä tukee voimaantumistamme, kun vain rauhoitumme ottamaan sen käyttöön. Nopea villihevosen voima on hyvä käyttää vaikka luonnossa kuntoiluun tai johonkin, mikä lisää voimia ja jaksamista. Onnellista viikonloppua kaikille!

Elämässä ei ole kyse itsensä löytämisestä vaan itsensä luomisesta. –George Bernard Shaw

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...