Ilmainen Vuosihoroskooppi 2019

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2019 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.
Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.5.2018

Uranus laittaa järjestystä uusiksi

Toukokuun puolivälissä uudenkuun hetkellä Merkurius tekee yhtymää merkkiä vaihtamassa olevalle Uranukselle Oinaan ja Härän rajalla. Pitkällä aikavälillä Uranuksen siirtyminen Härän merkkiin tarkoittaa monien uudistusten ja keksintöjen konkreettiseksi tulemista. Ihmiset ovat valmiita ajamaan omat näkemyksensä läpi aiempaa kärsivällisemmin ja samalla härkämäisen ehdottomasti. Jos jotain olet käynnistämässä, niin nyt sitten talla pohjaan.

Valtioiden päämiehet ja johtajat joutuvat kantamaan uudenlaisen vastuun aikaisemmista sanomisistaan. Tästä eteenpäin omien lausuntojen muuttaminen tai peittely ei ole enää yhtä helppoa kuin kuluneiden seitsemän vuoden aikana. Sama vastuu painaa tietysti hiukan pienemmässä mittakaavassa myös meitä tavallisia ihmisiä.

Kovasti pistoksissa ovat kaikki kiinteät merkit (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) tämän huikean Uranusjakson käynnistyessä. Ylimääräinen levottomuus on nyt terveen ihmisen merkki horoskooppimerkistäsi riippumatta, mutta erityisesti omasta tilastaan ja vapaudestaan ovat valmiita taistelemaan nämä yllä mainitut.

Uranus on voimissaan ja siksi suosittelen vilkaisemaan omaa Astrokalenteria ja katsomaan sieltä aikajaksoa noin vuodeksi eteenpäin. Mitä ikinä Uranus siellä sitten sattuukin touhuamaan, niin tekstit kannattaa lukea huolellisesti. Levottomuudelle on aina olemassa joku painava syy ja omaa karttaa tutkimalla pääsee usein oman elämänsä sylttytehtaalle kolmivuorotyöhön siihen asti, että asiat ovat jälleen kunnossa.

Kun tarvitset tilaa ja ilmaa, niin ota sitä niin paljon, että pystyt jälleen hengittämään. Vasta sitten näet tarkemmin missä todellisuudessa mennään. Levottomuus on säätila, eikä siis missään nimessä huono uutinen.

Vapauttavin terveisin Seppo

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...