Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.5.2018

Missä Seppo duunaa?

keväällä 2017 sain puhelun ystävältäni Pupilta helsingistä. Hän kyseli tulkinta-aikaa itselleen ja muutamalle ystävälleen mahdollisimman pian takaisin Suomeen palattuani. Minulla ei ollut vakituista tulkintapaikkaa Hesassa ja niin Puppi ehdotti paikaksi omaa galleriaansa ja kysyi ohimennen että olisiko minulla käyttöä tuollaiselle tilalle myös myöhemmin. Koska olin jo aiemmin etsinyt tulkintatilaa Helsingin seudulta, kuulosti ehdotus taivaalliselta väliintulolta. Sovimme heti kaksi uuttakin tulkintapäivää huhti-toukokuulle.

Kun sitten ilmoitin noista päivistä netissä, täyttyivät molemmat päivät välittömästi ja kesän mittaan tein Pupin ateljeessa tulkintoja pari kertaa kuukaudessa. Kaikki asiakkaani ovat ihailleet Puukäpylää ympäristönä ja tulkintatilaa kauniina ja lataukseltaan vahvana paikkana. Siellä on aivan ainutlaatuinen henki, joka luo väylän mielettömille tulkinnoille, kohtaamisille ja oivalluksille. Minun vapaat aikani löytyvät täältä

Nyt Puppi ilmoitti, että tila on jatkossa myös muiden auttajien, parantajien, terapeuttien, tulkitsijoiden ja keskustelijoiden vuokrattavissa. En ole vuokravälitystoimisto, mutta uskon että joku tätä blogia lukeva etsii edullista ja omaan rytmiin soveltuvaa työtilaa käyttöönsä vaikka pariksi päiväksi kuukaudessa, kuten minä tai jollain muulla rytmillä. Jossain vaiheessa kerron keitä kaikkia tuohon tilaan on asettunut minun ja Pupin lisäksi. Blogin alareunasta löydät Pupin tarinaa tilasta ja sen käytöstä. Soita Pupille ja kysele tarkemmin hinnasta, avaimista, markkinointiavusta jne. Puppi on huippuihana ihminen, joka on kiva tuntea, vaikka ette sopimukseen pääsisikään.

TOINEN HUIPPUKIVA IHMINEN (Yksi parhaista ystävistäni)

Timo Kalliokoski järjestää Suomen ensimmäisen Hermeettisen/Sideerisen astrologian kurssin 19-20.5 Tampereella. Kurssi tulee olemaan ikimuistoinen matka kauas edellisten elämien ja tähtijärjestelmien ihmeelliseen maailmaan, josta jokainen osallistuja löytää oman enkelihierarkiansa ja sen mukanaan tuoman taivaallisen tehtävän tai ainakin osan siitä. Timo opettaa enkelten kielellä, jota tuolla kurssilla opimme hiukan itsekin puhumaan. Kurssilla on tilaa vielä kolmelle uudelle osanottajalle, joten jos kolahti, niin klikkaa itsesi nopeasti Timpan kurssiesittelyyn

Osallistuminen ei edellytä minkäänlaista astrologian tuntemusta.

Puppi Caselius:  Tarjoan vuokralle Helmihuonetta, reilun 30m2:n tilaa Puu-Käpylässä, Helsingissä.

Vuokraan tilaa osa-aikaisesti ja tapahtumakohtaisesti esim. meditaatioryhmille, kurssi- ja hoitokäyttöön, tai vaikkapa psykologin vastaanotoksi.

Helmihuoneella on todella hyvät hyvät energiat ja käsinkosketeltava hiljaisuus ja rauha, vaikka se sijaitsee keskeisellä paikalla ja on helposti löydettävissä. Tila on hyvin kaunis ja tunnelmallinen kaari-ikkunoineen vanhan talon kivijalassa.

        

Helmihuone on vasta remontoitu, ja siinä on varsinaisen huoneen lisäksi pikkuhuone, jossa ohjaaaja voi tarvittaessa lepäillä tai yöpyä, eteinen, wc ja minikeittiö sekä mm. pinottavia pikkutuoleja ja muutama koottava pöytä.

Sijainti on hiljainen ja rauhallinen, ja sillä on oma sisäänkäynti ulkoa sekä loistavat julkiset liikenneyhteydet ja myös runsaasti ilmaista parkkitilaa kaduilla.

Yhteydenotot ystävällisesti

Puppi Caselius    p. 050 345 8878      puppi.caselius@gmail.com

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...