Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.5.2018

Voi Äiti Äiti

Tunteet, turvallisuus ja itsetunto kehittyvät ratkaisevalla tavalla sekä odotusaikana, että ensimmäisten kuukausien aikana syntymän jälkeen. Tuona aikana lapsi elää, kokee ja tuntee asioita äidin kautta eli tavallaan imee itseensä äidin tunnemaailman pohjaksi koko tulevalle elämäntaipaleelle. Varhaisin muistoni omasta lapsuudestani on "Äiti älä jätä."

 Jotkut äidit juttelevat vauvoilleen tai lukevat satuja jo odotusaikana. Toiset äidit käyvät läpi syvimpiä tunnekriisejä jo odotusaikana tai ensimmäisten kuukausien aikana, eikä sikiölle tai vauvalle silloin isosti jutella. Olemme jokainen syntyneet tähän maailmaan mitä erilaisimpien tunnemaailmojen läpi, jotka sitten vaikuttavat vastustamattomalla tavalla omaan käyttäytymiseemme ja ratkaisuihimme niin kauan kun täällä tallaamme. Minun äitini luki paljon satuja ja eli tunnekriisissä. Aivan huikea äiti.

 

 Jos joku ajattelee, että olisi äidin velvollisuus elää tasapainossa ja harmoniassa itsensä kanssa lasta tähän maailmaan saattaessaan, niin silloin on unohtunut sellainen seikka, että äidin kokemus omasta lapsesta rakentuu äidin lapsuuden varaan ties kuinka monenteen polveen taaksepäin. Äitiydestä voi vain yrittää selviytyä parhaansa mukaan tai olla selviytymättä.

 Äiti elää menneisyyden ja tulevaisuuden välissä ja sulattaa kahta aikakäsitystä toisiinsa itsensä kautta. Astrologina olen päässyt näkemään tämän prosessin useaan kertaan äidin ja lasten karttoja vertaillessa. Lapsi todellakin näyttää syntyvän sellaisiin olosuhteisiin ja sellaisten tunteiden aallokkoon, jotka parhaalla mahdollisella tavalla varmistavat hänen henkisen opetussuunnitelmansa toteutumisen.

 Äiti voi parhaimmillaan olla vain sitä mitä on. Valitettavasti sosiaalinen paine olla tietynlainen äiti tekee äitien elämästä usein kohtuuttoman vaikeaa. Yritys olla jotain muuta kuin on, aiheuttaa levottomuutta, ahdistusta ja loppuun palamista niin äideille kuin meille muillekin.

 

Äitienpäivää edeltävällä viikolla pääsin tekemään tulkinnan ensin äidille ja sitten tyttärelle, jonka jaksamisesta äiti oli huolissaan. Äiti opasti tyttären puheilleni oman tulkintansa saatuaan. Joku näkymätön lukko aukesi jo seuraavana päivänä, kun säteilevä nuori nainen tuli helpottuneena kertomaan saman päivän aikana tekemistään suurista muutoksista omaan elämäänsä. Uskon, että tyttärelle avautunut uusi elämä oli tänä vuonna paras mahdollinen äitienpäivälahja.

 Jos haluat antaa äidille vahvistusta, voimaa ja virtaa olla mahdollisimman luottavaisesti oma täydellinen itsensä, niin tämä  Lahjakortti on yksi hyvä vaihtoehto.

 Vapaita tulkinta-aikoja Helsingissä ja Tampereella löytyy äideille ja lapsille tästä linkistä.

  Oikein mukavaa äitienpäivää   t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...