Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

11.5.2018

vieraskirjoitus:

Huh hellettä

`Kaikki sammuttimet pitää tarkastaa vähintään kymmenen päivää ennen kutakin tulipaloa.` -Brittihotellin turvallisuusohjeet

Marsin ja Merkuriuksen neliö tuo mukanaan aikamoista aivosähköä. Mars on kauriin merkissä ja yhtymässä Pluton kanssa. Tämä on tunnollinen ja dynaaminen kuvio. Merkurius taas on oinaan tulimerkissä ja yhtymässä Uranuksen kanssa. Tämä kuvio on nopea, äkillinen ja `toisinajatteleva`. Näiden välinen tunnelma on hyvin ristiriitainen. Saatamme `kapinoida tiikerin lailla` itseämme tai omaa mieltämme kohtaan. Toki on hyvin mahdollista että kapinoimme muitakin kohtaan, mutta sisäinen ristiriita vaikuttaa eritavoin.  On kyse sisäisestä tai ulkoisesta ristiriidasta, se harvoin ratkeaa väittelemällä. Meissä itsessämme olevat asiat etsivät tasapainoa. Viikonlopun aikana kannattaa olla maltillinen kommunikoinnin kanssa. Väärinkäsitykset voivat saada aikaan tunteenpurkauksia ja pienistä asioista voi huomaamatta leimahtaa suuria.

Jokaisella on varmasti kokemusta, kuinka jokin asia vaivaa mieltämme, emmekä keksi sille mitään ratkaisua. Aamulla herätessämme saatamme tietää ratkaisun. Silloin kun mielemme tuntuu olevan solmussa, on hyvä ottaa aikaa ja tilaa, jolloin lukkokohta lähtee etsimään luonnollista tietä vapautuakseen. Voimme siinä välissä keskittyä tekemään aivan jotain muuta. Viikonloppuna olemme vastaavanlaisessa tilassa, missä saatamme oivaltaa isojakin asioita yllättäen. Sunnuntaina Merkurius siirtyy härän merkkiin. Vaikka muut ympärillä olevat tekijät ovat edelleen varsin vilkkaita, ajallisesti alkaa olla hieman helpompi saada ajatuksista kiinni.

Pluton kolmio Auringolle tuo viikonloppuun vahvistavan voimansa. Aurinko on härän merkissä. Maayhteyden, luonnon ja aistittavien aitojen asioiden ja kohtaamisten suhteen tämä on erittäin hyvä asia. Luonnossa käveleminen ja siitä nauttiminen auttaa lataamaan akkumme. Ruuan tuoksu ja maku, saunan lämpö, tuulen tunne iholla sekä vaikkapa rentouttavan musiikin kuuntelu vahvistavat meitä normaalia paremmin. Kyse on enemmänkin kokemisesta kuin tekemisestä. Jos teemme asioita, mutta emme pysähdy niiden äärelle, koemme pikemminkin irrallisuutta. Aidot kokemukset ja kohtaamiset ovat niitä, mitkä ruokkivat jälkikäteenkin. Nyt on hyvä aika miettiä `tekemisemme ja olemisemme` suhdetta sekä laatua. Vaikkapa puun alla rauhassa istuskellen.

`Aikaansaamisen jalon taidon lisäksi hallitse myös se jalo taito, että jätät asioita tekemättä. Elämän viisaus muodostuu epäolennaisuuksien eliminoimisesta.` — Lin Jutang

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...