Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

27.4.2018

vieraskirjoitus:

Ei ole järkevää rakastaa vain vähän

26.4. torstaina on ollut Marsin sekä Pluton yhtymä tarkimmillaan. Tämä on sen verran iso tekijä, että se vaikuttaa toukokuun puolellekin. Yhtymä on kauriin merkissä. On kuin menisimme pienen neulansilmän lävitse, kohti tuntematonta. Pluton ja Marsin sekstiili Jupiterin kanssa tukee tätä syntymää. Voimme päästä paremmin kiinni syy-yhteyksiin ja näin laajentaa mistä näkökulmista muutoksia katsomme. Pluto on perääntyvässä vaiheessa, mikä saattaa aiheuttaa lisäpaineita, kun asiat eivät välttämättä mene ihan niin kuin Strömsössä.

Maanantaina 30.4. klo 3:58 on Täysikuu skorpionin merkissä. Pluto on skorpionin hallitseva planeetta eli samoilla intensiivisillä teemoilla jatkamme. Saturnus sekä Vesta ovat kolmiossa Aurinkoon ja sekstiilissä Täysikuuhun. Nämä tekijät tukevat ja valaisevat hyvin tätä muuten niin tunnepitoista aikaa. Kuunsolmut sekä Ceres ovat neliössä eli haastekulmassa Aurinkoon ja Täysikuuhun. Tarpeemme nousevat normaalia vahvemmin tapetille.

”Älä anna menneisyyden varastaa nykyhetkeltäsi.”- Harriet Piekkola

Nyt kun ajallisesti Täysikuu heijastaa taskulamppunsa, niin menneeseen kuin tulevaankin, on erittäin tärkeää pysyä omassa voimassaan läsnä. Joskus etäisyyden ottaminen kriisitilanteisiin voi tuoda lähemmäksi ratkaisua. Se ei tarkoita välinpitämättömyyttä, vaan parhaimmillaan välittämistä. Yhtälailla palavat tunteet tai intohimo ei välttämättä ole rakkautta. Jos meillä on liian iso tarve rakkaudelle, saattaa kykymme tunnistaa rakkautta sumentua. Ja luonnollisesti on tärkeää myös tunnistaa osaammeko aidosti rakastaa itseämme? Millä äänensävyllä sinä puhut itsellesi?

Merkurius, kommunikoinnin planeettana, on oinaan merkissä ja neliössä Saturnukseen. Kommunikoinnin kanssa voi tulla tahattomia väärinkäsityksiä. Joko koemme että meitä kritisoidaan tai sitten saatamme itse olla kritisoimassa ja kiinnittämässä liiallisesti huomiota epäkohtiin.

"Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan välinpitämättömyys. Taiteen vastakohta ei ole rumuus, vaan välinpitämättömyys. Uskon vastakohta ei ole harhaoppi, vaan välinpitämättömyys. Ja elämän vastakohta ei ole kuolema, vaan välinpitämättömyys.”- Elie Wiesel

Rakkaus on maailman suurimpia mysteereitä ja samaan aikaan hyvin yksinkertaista. Tämmöisenä aikana voi nousta normaalia enemmän aggressioita pintaan. Sodassa ja rakkaudessa kaikki ei ole sallittua. Rakkaus ei hyökkää ketään vastaan. Jos koemme uhkaa, voimme pysyä omassa tilassa ja rakkaudessa yhtä aikaa. Rakkaus on puhdasta. Muut tekijät muuntavat sitä `erilaisiin muotoihin` ja silloin siihen sekoittuu tiedostamattomia tunteita, puolustusmekanismeja tai esimerkiksi muistoja menneistä kokemuksista. Se on erittäin ok, mutta sitä ei tule sekoittaa puhtaasti virtaavaan rakkauteen.

Rakkaus ei tarkoita, että kaikkea pitäisi hyväksyä tai ottaa vastaan. Ihmisyys kaikkine puolineen tuntuu paikoin sillisalaatilta. Oman elämän lisäksi ympärillämme on paljon `vuosirenkaita`. Olemme osa läheistemme elämää, sukupolvien ja `maan sekä maailman` historiaa, että osa kollektiivista elettävää aikaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun kollektiivisesti aika on vahvaa, on vielä vaikeampaa pitää tasapainoa yllä, koska se heijastuu meihin niin monien tekijöiden kautta. Jos menet ulos ja koetat hengittää ilmaa mahdollisimman vähän, se on vaikeaa. Jos koetat rakastaa mahdollisimman vähän, sekin on vaikeaa. Meillä kaikilla on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Rakkautta ei tule vähentää, mutta sen erilaisten muotojen ja tasapainon harjoittelu on suurimmalle osalle meistä elämänmittainen koulu. Jos ajattelemme vaikka että rakkaus on liekki sydämessä ja se palaa juuri niin kuin sen pitääkin. Se, menemmekö polttamaan näppimme nuotiossa vai etäännymmekö liikaa sen lämmöstä, on harjoittelun paikka.

Onnellista ja lempeää huhtikuun loppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...