Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

23.4.2018

vieraskirjoitus:

Auringon aalloilla surffaten

Avaruus laajenee koko ajan tuolla äärettömässä tyhjyydessä ja samalla tavalla astrologia, niin länsimainen, kiinalainen kuin mayojen kehittämä, tuntuu avaavan omaa tajuntaa aina vain leveämmälle. On kuin itsetuntemuksen mustaan aukkoon alkaisi paistaa päivänvalo ja sieltä alkaa paljastua koko ajan enemmän järkeenkäypää faktaa. Välillä olo saattaa tuntua suorastaan painottomalta, kun tajuaa ohikiitävän hetken ajan miten kauniisti kaikki on suunniteltu ja kuinka olemme vain pientä tähtipölyä tässä megalomaanisessa järjestelmässä.

Jos ollaan kuitenkin hetki maan pinnalla, niin kerron teille omista itsetutkimusretkistäni. Tilasin nimittäin Astro-Sepolta nyt ensimmäisen kerran jännittävältä kuulostavan Auringon paluu -tulkinnan, sillä tämä Maakoiran vuosi tuntuu pitkästä aikaa merkittävältä käännekohdalta. Halusin tutkailla sen näkymiä omassa elämässäni mahdollisimman monelta astrologiselta kantilta.

Seppo itse mainostaa Auringon Paluu -kartan olevan kaikista voimauttavin tarjolla olevista tulkinnoistaan ja kieltämättä omassani oli aikamoista tenhoa ja syvää sanomaa. Kulmien kurtistelun ja astrologisen jargonin ymmärtämisen sijaan tulkinta kertoi selvin sanoin mihin kannattaa nyt vuoden verran kiinnittää huomiota. 

 

Auringon Paluu -kartan pääpointti on, että jokainen vuosi on syntymäpäivästä lukien erilainen ja antaa meille uudenlaisen minäkuvan ja sen pohjalta uudet eväät henkiseen kehitykseen, ihmissuhteisiin ja omien unelmien tavoitteluun. Jokaisen vuoden kohdalla syntymähetkeä valaiseva aurinko ikään kuin osoittaa valonsäteen juuri siihen paikkaan, jota on tänä vuonna tarkoitus katsoa tarkemmin. Tulkinnassa on karttaa karikoiden välttämiseen ja tsemppisanat vuorien valloitukseen. 

Mitä Seppo sitten minulle ennustaa? Tässä otteita Auringon Paluu -tulkinnastani, sanomaa tiivistäen ja eri kohtia yhdistellen:

"Tämä vuosi ei ole tylsä, vaan odotettavissa on vuosi, jonka aikana rytinää ja jännittäviä tilanteita riittää. Jos jäät ulkoisten tapahtumien armoille, ei voivottelusta ehkä tahdo tulla loppua ollenkaan. Sinun on siis ymmärrettävä, että tänä vuonna kaikki muutokset ja koettelemukset ovat sinun kasvusi ja jaksamisesi tukemista, vaikka tätä olisi kuinka vaikea uskoa."

"Olet rajoittanut itseäsi liikaa ja nyt vapautuva energia aiheuttaa joka suuntaan etenevän räjähdyksen, jossa koko elämäsi on uudelleen arviointisi kohteena. Oikeastaan mitään ei kannata ottaa liian vakavasti. Paras tapa nauttia tästä vuodesta on antautua mahdollisimman avoimena tapahtumien virtaan, siis elää. Tällaisena aikana on annettava itselle lupa nauttia hyvällä omallatunnolla kaikista mahdollisuuksista, mitä elämä tarjoaa." 

"Sinulla on ehdoton velvollisuus pyhittää tämä vuosi täysin itsellesi. Tärkeintä on oppia seuraamaan innostuksen ja välillä suorastaan pitelemättömän vimman osoittamaa reittiä ilman syyllisyyttä tai epäilyä toimintasi oikeutuksesta. Etenkin aloitukset ovat aivan ratkaisevan tärkeässä roolissa. Ei ole niinkään tärkeää, mitä niistä sitten lopulta seuraa. Tärkeätä on vain tehdä massiivisia päätöksiä ja ratkaisuja yksi toisensa perään seurauksia pelkäämättä ja seurauksiin takertumatta. Osa päätöksistä tulee johtamaan sinut elämäsi ja urasi huippupaikoille samalla kun osa tulee osoittautumaan täydellisiksi fiaskoiksi." 

Tulkinta tahtoo varmaankin sanoa, että kaikki pallot ilmassa eivät siis sisällä lottonumeroita, eikä jokainen älynväläys tuo Nobelia. Tämä lienee normaalia elämän yin ja yang -tasapainopeliä. Välillä täytyy yrittää jotain vähän tyhmempää, jotta ne nerokkaat leimaukset pääsevät sitten loistamaan kirkkaammin harmaan sakan keskellä.

Syntymäpäivästäni (ja kiinalaisen uuden vuoden alkamisesta) on kulunut vajaat 1,5 kuukautta, joten minulla on jo alustavaa näppituntumaa vuoden 2018 tunnelmiin ja energioihin. Ne ovat kohdallani aika ehdottomia ja vaativia. On kerta kaikkiaan tehtävä ne oikeat jutut, viis veisattava muiden mielipiteistä ja kynnettävä omaa polkuani eteenpäin, vaikkei päämäärää vielä kunnolla näy. Tämän vuoden jälkeen moni asia voi olla toisin ja sekös ihmisen uteliaisuutta aina kutkuttaa.

Ihmiselämä tuntuu olevan kuin surffausta. Joinakin vuosina kulkee lujaa, kaikki aallot napsahtavat peräkkäin juuri sopivalla hetkellä ja surffaaja pääsee pitkälle kevyesti. Hän voi tehdä millaisia uhkarohkeita temppuja vaan, ja silti lauta pysyy mestarillisesti hyppysissä ja jalkojen ote ei lipsu. Silloin on astrologisesti otollinen kausi, jolloin täytyy takoa, kun aallot ovat kuumina odottamassa.

Toisinaan sitten ei mene ihan niin letkeästi, vaan saatat joutua odottamaan vuoden toisensa perään ja minkäänlaista tuulenvirettä ei käy. Makoilet rantavedessä haisevien levien keskellä ja väriset viluissasi. Ei ota onnistuakseen. Saatat kyllä päästä hyvään alkuun, tuolla se onnen aalto nyt tulee, mutta sen osuessa kohdalle teet virhearvion, menetät yllättäen otteen, sukellat pinnan alle ja pahimmassa tapauksessa saat vielä surffilaudasta päähän. Tulee niin sanotusti mahalasku ja kipeät muistot. Silloin jos yrittää aina vain uudestaan eikä opi kokemuksesta, alkaa jo kaivaa verta nenästään. Täytyisi tiedostaa, että ne parhaat aallot ovat vasta tulossa ja antaa aikaa palautumiselle.

"Saat näkyvyyttä ja auktoriteettia, johon et ole tottunut. Sinulle on annettu tänä vuonna lahjaksi voimaa ja virettä tulla ulos liian itsekriittisyytesi kuoresta. Tämä luo itseluottamukseesi aivan uutta säihkettä. Parhaimmillaan ja keskitettynä saat luonnostaan johtavan roolin, joka sinulle nyt kuuluu itsestään selvästi."

Kun luin omaa Auringon Paluu -tulkintaani, alkoi kovasti kuulostaa siltä, että nyt ollaan pelkän aallon odottamisen sijaan vihdoin hyppäämässä sille tukevalle surffilaudalle ja ottamassa aallot haltuun kuin meren kuningas. Tekee melkein mieli tuulettaa jo, sillä niin kauan tässä on odotettukin, että aika olisi minulle suosiollinen.

Itse en ole koskaan rohjennut nousta oikealle surffilaudalle, joten minulla ei ole surffailukokemusta muualta kuin tv-kanavien äärestä. Mutta voin alkaa tehdä mielikuvaharjoituksia ja nähdä itseni aallonharjalla, liitäen vauhdilla kohti tavoitteita. Jalat ehkä vähän tutisevat, mutta jännittävien asioiden kohdalla niin käy aina.

"Se, että jotkut asiat eivät ota onnistuakseen, kertoo siitä, että onnesi ei ole niiden asioiden suunnassa. Hiljennä mielesi mahdollisimman usein ulkoisten kuohujen keskellä ja kuuntele. Kun yhdyt siihen, mitä korkeampi minä yrittää sinulle itsestäsi kertoa, alat karsia, hyväksyä ja keskittää energiaa olennaiseen ja onnea tuottavaan."

Auringon Paluu -kartta ja sen sanallinen tulkinta oli loppujen lopuksi lempeä sysäys oman hyvinvoinnin suuntaan, rajallisten resurssien oikeaan kohdistamiseen ja intuition kuuntelemiseen. Se on kuin väritystehtävä, jossa osa pisteistä on annettu ja sinun täytyy itse yhdistää niistä mielekäs kuvio ja sitten värittää se haluamillasi väreillä. Lopputulos voi olla upeampi kuin vaatimattomasta alusta voi ikinä päätelläkään.

Auringon Paluu -tulkinnassani ehkä hämmentävintä oli se, että siinä luvattiin elämään suurta Skorpionin vauhdittamaa intohimoa tänä vuonna, olinpa sitten sinkku tai parisuhteessa. Mitäköhän se meinaa jo 17 vuotta saman miehen kanssa heilastelleelle? Iskeekö jostain kipinää kuin noidannuoli taivaalta ja tähdet sinkoilevat uudelleen kuin silloin ekaa kertaa kohdatessa? Vai surffaammeko yhdessä eteenpäin kohti auringonlaskua (tai -paluuta), sitä täydellistä intohimon aaltoa etsien? Täytyykin ottaa selvää!

Sanoivatpa astrologiset tulkinnat mitä tahansa, vastuu siirtyy lopulta lukijalle. On minun tehtäväni pistää märkäpuku päälle, valita oikeanlainen lauta ja matkata meren äärelle. Sitten vasta nähdään osaanko valita oikean aallon, oikeaan aikaan!

Ystävällisin terveisin

Virpi Karjalainen

P.S. Oman Auringon paluu -tulkinnan voit tilata täältä: Auringon Paluu

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...