Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.4.2018

Vapauta lapsi vankilasta

Tällä viikolla minulla ja Sinulla on käytössämme valtavasti enemmän sisäistä voimaa ja valoa, kuin ehkä koko tulevan vuoden aikana. Marsin ja Pluton yhtymä on valmis vapauttamaan sisäiset resurssimme isolla ryskeellä sellaiseen suuntaan, että pääsemme toteuttamaan aidointa itseämme ja kokemaan vilpitöntä iloa oman missiomme parissa.

Olen kokenut tämän valtavan sisäisen voiman vapautumisen kaikkein voimakkaimmin Anthony Robbinsin viiden päivän "Räjäytä tietoisuutesi" tapahtumassa, jossa meidät noin 10000 osallistujaa palautettiin aidoimpaan sisäiseen maailmaamme kymmeniä kertoja päivässä. Jokainen heittäytyminen edellytti sisäisen lapsen vapauttamista ja rohkeutta hyppiä ja pomppia kuin idiootti, nauraa, itkeä, halata, rakastaa, vihata, voittaa, hävitä ja palata sen kaiken jälkeen takaisin tähän hetkeen selvästi aikaisempaa vahvempana ja voimakkaampana.

Koko tapahtuma huipentui viimeisenä päivänä mahdollisuuteen kävellä punahehkuisen tulimaton yli paljain jaloin tulikuumien hiilien hohkaessa vastaan jo metrejä ennen niille astumista. Ilman päivien aikana kehittynyttä lapsellista uskoa ei uskallukseni olisi riittänyt tuohon koitokseen. Kun katselet pieniä lapsia ympärilläsi, voit varmasti nähdä välähdyksiä tuosta uskosta ja uskalluksesta. Lapselle kaikki on mahdollista siihen asti, kun vanhemmat asettuvat poikkiteloin ja estävät yrityksen toisensa jälkeen.

Tämä masentava kokemus meillä kaikilla on sielussamme vain siksi, että vanhempamme eivät ole - oman pelkonsa johdosta - antaneet mahdollisuutta kehittyä mestareiksi kukin omalla alallamme ja omalla tavallamme. Kokemuksesta tiedän, että tuo valtava rohkeus jatkaa kehittymistä oman alamme mestareiksi virheitä tekemällä ja niistä oppimalla on todellakin olemassa ja vapautettavissa uudelleen ja uudelleen tilanteen sitä vaatiessa.

Astrologisen selityksen lapsuudessa kehittyville traumoille löysin nyt jo edesmenneen Linda Goodmanin (Mary Alice Kemery) kirjoittamista kirjoista, joissa hän ansiokkaasti kuvasi astrologisen syntymähetken yhteyttä lapsen kokemuksiin omasta lapsuudesta ja omista vanhemmista. Kukin lapsi haastaa vanhempansa ihan omalla tavallaan ja sisarusten kokemukset täsmälleen samoista vanhemmista voivat olla kuin yö ja päivä. Vanhempien syyttäminen ei ole ratkaisu pulmaan.

Järkevänä aikuisena murtautuminen tästä lapsuuden traumojen vankilasta on mahdoton tehtävä. Kirjoittaessani Lindan kirjan herättämänä tulkintoja lasten henkisistä vahvuuksista, kävin samalla läpi omaa lapsuuttani. Useamman kerran kirjoittaessani itkin helpotuksesta huomatessani, kuinka kolkossa vankilassa olen itseäni pitänyt lapsuuden kokemusteni vuoksi. Palaaminen omaan lapsen maailmaani auttoi minua näkemään itseni vanginvartijana (vanhempana) sisäiselle lapselleni.

VALONLAPSI on vähintään yhtä tarpeellinen tulkinta aikuiselle itseään etsivälle ihmiselle kuin pienen lapsen vanhemmille. Juuri nyt huhtikuun viimeisellä viikolla tarvitsemme kaikki tätä lapsenuskoa ja luottamusta ainutlaatuisiin kykyihimme. Tämä tulkintani antaa mahdollisuuden nähdä, millä tavalla käännät syyllisyyden ja epävarmuuden pysäyttämättömäksi voimaksi. Kukaan muu ei voi Sinua auttaa, rohkaista ja tukea yhtä paljon kuin Sinä itse tekemään niitä isoja ratkaisuja, jotka nyt ovat mahdollisia.

Vapauta Sisäinen lapsesi tästä

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...