Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.4.2018

Myrkkyä astrotaivaalla

Kun paha olo iskee, niin maailma muuttuu äkkiä kovin pieneksi ja kaikki muut haaveet häviävät yhden asian tieltä - tulla jälleen terveeksi. Tällainen olotila kuuluu varmasti jokaisen ihmisen kokemuspiiriin ihan fyysisenä kokemuksena. Tuntuu aivan järkyttävältä, että joku aiheuttaa tällaisen tai aivan varmasti vielä surkeamman olotilan tahallaan täysin viattomille ihmisille.

Astrologinen myrkkyvaroitus

Eräs astron seuraajista pyysi katsomaan, mikä tässä ajassa on niin myrkyllistä ja ehdotti Plutoa ilmiön kuvaajaksi. Aivan liian hyvin nyt päällä oleva Auringon neliö Plutolle sopii näihin kauhistuttaviin myrkytystapauksiin, mutta kovempaa settiä on luvassa huhtikuun viimeisiin päiviin saakka, jolloin Mars tekee aggressiivista yhtymää Plutolle. Ruuti on kuivempaa kuin aikoihin ja pienikin konflikti saattaa räjäyttää ruutitynnyrin.

Savuava ase

Sodankäynti on muuttunut kyber-tasolle ja siksi emme millään voi lopulta tietää, kuka on myrkkyiskun takana. Syyllisiä on tehtailtu viimeisten vuosikymmenten aikana monistakin lähi-idän maista vain siksi, että saadaan syy käynnistää sota "pahiksia" vastaan. Oloani ei lainkaan helpota se, että savuavaa asetta ei koskaan löytynyt sen paremmin Irakista kuin Iranistakaan. Tuskinpa sitä löytyy Venäjältä, Syyriasta nyt puhumattakaan.

Jo Mainilassa jonkun ase laukesi "vahingossa". Oliko joku mennyt vihollisen alueelle posauttamaan vain antaakseen omalle joukkueelleen syyn aloittaa ihan oikea ampuminen? Sitä ei taida kovin moni vieläkään tietää varmasti. Ampujalta ainakaan ei voi enää kysyä asiasta. Eikä muuten voi kysyä WTC:n torneihin koneensa ohjanneilta lentäjiltäkään, kenen ohjeistuksella he temppunsa tekivät. Silloin muuten astrologi Lars Johansson kertoi tapahtumasta hiukan aikaisemmin television ajankohtaisohjelmassa, jossa hän arveli tulossa olevan katastrofin liittyvän USA:han. Itsekin olin monen muun astrologin kanssa odotuskannalla, että mitä ihmettä nyt on tapahtumassa. Kuviot olivat sen näköiset, että iso katastrofi uhkaa maapalloa. Itse en olisi tuolloin osannut sitä yhdistää mihinkään maahan.

Mitäs nyt sitten on tapahtumassa

Jotain on ollut tapahtumassa erittäin näkyvällä tavalla jo vuodesta 2001 ja Titanic aluksemme lähestyy täydellä höyryllä jäävuorta. Monet tiedemiehet, taloustutkijat, ennustajat ja astrologit ovat nähneet, että törmäys on väistämätön, ellei vauhtia hiljennetä ja nyt se on jo myöhäistä. Tarkkaa ajankohtaa tälle väistämättömälle muutokselle ei kannata edes miettiä. Viisainta on nousta yläkannelle ja pysyä lähellä pelastusveneitä ainakin nyt, kun Mars ja Pluto sytyttelevät tulipaloja vähän joka kolkassa. Mitään pelättävää ei kuitenkaan ole. Sama ilmiö on tapahtunut jo tuhanteen kertaan maapallolla. Raamatussakin kerrotaan yhdestä todella isosta ja väistämättömästä muutoksesta ja monesta pienemmästä.

Miten tästä selvitään kunnialla?

Jos pystyt välttämään oman aseesi laukeamisen vahigossa tai tahallaan, niin olet ehdottomasti voittajien puolella. Viha, suuttumus ja vallanhimo ovat ainoa todellinen myrkky tässä maailmassa. Silloin kun on todella paha olo, olet valmis luopumaan niistä kaikista - olet valmis luopumaan kaikesta, jopa maanpäällisestä elämästä. Itsekin olen kokenut sellaista kipua, että en ollut valmis jatkamaan elämää sen kanssa. Kipu väistyi sillä kertaa ja siksi voin kirjoittaa tätä blogia. Kiitos!

Sinä olet täydellinen valo-olento

Astrologinen kartta on poikkeuksetta kuva täydellisestä ihmisestä - Sinusta. Mitä paremmin olet tästä totuudesta selvillä, sitä vähemmän Sinun tarvitsee taistella kenenkään tai minkään kanssa. Minä olen oppinut hyväksymään itseni tällaisena jatkuvaa opetusta tarvitsevana noviisina astrologian avulla. Osaan oman Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi tulkintani lähes ulkoa, mutta aina niitä uudelleen lukiessani tunnen täyttyväni voimalla ja luottamuksella itseäni ja elämääni kohtaan. Yhdistelmä näistä kahdesta tulkinnasta alkaa otsikolla TÄYDELLINEN SINÄ, eikä siinä ole yhtään liioittelua.

Liity henkisiin voittajiin

Jos Sinulla on jompi kumpi tai molemmat tulkinnat, niin lue ne nyt uudelleen ja liity henkisiin voittajiin. Ellei ole, niin tilaa tämä yhdistelmä itsellesi. Olen varma, että siitä on paljon apua rauhan säilyttämiseksi sinun sisälläsi ja maapallolla. Ellet ole tulkinnan luettuasi samaa mieltä, niin saat rahasi takaisin ja saat silti pitää myös tulkinnan itselläsi. Sinulla ei ole mitään menetettävää, mutta paljon voitettavaa. Tutustu ja tilaa tästä  Täydellinen Sinä

Kommenteissa näkisin mielelläni Sinun kokemuksesi näistä kahdesta tai jommasta kummasta tulkinnasta. Miten ne ovat vaikuttaneet Sinun elämääsi?

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...