Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.4.2018

Kun veto loppuu

kevään tulo on yksi upeimmista ilmiöistä täällä pohjoisen maisemissa silloin kun aurinko paistaa, mutta tunnelma painuu helposti pakkaselle päivinä, jolloin aurinko pysyy pilvien takana, vettä tihuuttaa ja loska lentää. Tällä viikolla ei tarvitse syyttää ainoastaan Pekka Poutaa väsymyksen ja voimattomuuden tunteista, sillä planeetat asettuvat nyt nekin varsin raskaisiin asemiin keskenään. Merkurius perääntyy neliössä Saturnukseen ja Marsiin, eikä tunnelmaa helpota Auringon neliö Plutolle.

Tällaisina päivinä paras apu hetkelliseen apatiaan löytyy oivalluksista, jotka laajentavat kuvan suuremmaksi. Joskus energiaa on enemmän ja joskus vähemmän. Joskus sataa ja joskus paistaa. Molemmat ääripäät ovat välttämättömiä elämän ihmeellisessä kiertokulussa. Kun oppii sopeutumaan universumin aaltoliikkeeseen, tulee elämästä paljon helpompaa. Tällä viikolla hidastuu ihan kaikki ja vaikeaa on vain niillä, jotka yrittävät väkisin pitää vauhdin edes keskiverto lukemissa.

Loska ei koskaan estä pelaamista ja siitä nauttimista, mutta pelin luonne kieltämättä muuttuu ratkaisevasti toiseksi. Sama tapahtuu kaikille meille jokapäiväisessä elämässä. Kosmoksen elämää ja tekemistä hidastavat planeettakuviot koskettavat kovalla kouralla niitä meistä, joilla on jotain vastaavaa menossa myös omalla kartalla. Silloin on ihan oikein ja kosmoksen lakien mukaista takertua kuin täi tervaan.

Seuraamalla omaa karttaa ja samaan aikaan yleistä astrologista säätilaa, pystyy parhaiten näkemään oman tilanteensa oikeassa valossa. Kuinka uskomattoman helpottavaa voikaan olla hidas tarpominen silloin, kun tietää ettei mitään muuta vaihtoehtoa ole olemassa. Sain hiljattain kannustavaa palautetta siitä, kuinka nopeasti mieliala voi muuttua, kun tunnistaa olevansa sittenkin täysin oikeassa rytmissä ja oikeassa suunnassa aiemmin ikäviltä tuntuneiden juttujen ansiosta. Sain luvan jakaa palautteen blogissani ja tässä se sitten tulee: (Lisää omia tarinoita saa kertoa blogin kommenteissa)

"Hei Seppo (toim.huom. Linkit ovat Sepon lisäämät)

Olen uusi Astrokalenterin käyttäjä.Kalenteri on on ollut kuukauden ilmaisena tutustumistarjouksena käytössäni noin vajaa kaksi viikkoa.Minulla oli ihan pakottava tarve kirjoittaa sinulle tuntemuksistani,joita on herännyt tähän kalenteriin ja erityisesti myös tilaamaani Auringonpaluu-tulkintaani tutustuessani. 

Sanotaanhan, että kaikella nyt tapahtuvalla ja tapahtuneilla asioilla elämässä aina tarkoituksensa,mutta nyt olen oivaltanut,että miksi tietyt asiat ja tapahtumat ovat toistuneet kerta toisensa jälkeen elämässäni hankaluuksina ja jotka ovat olleet esteenä eteenpäin menemiselle elämässä. Ja mitä voisi omalla toiminnallaan tehdä, että elämä tulisi tämmöisenä pässinpää oinaana helpommaksi taivaltaa.

Myös se oman itsearvostuksen, itsetunnon voimistuminen, omiin lahjoihin,kykyihin havahtuminen ja niihin uskominen ja jotka niin usein painaa sinne vakan alle piiloon menneiden kokemusten myötä.Myös se ymmärrys, hyväksyntä ja anteeksianto,miksi jotkut rankatkin asiat vain tapahtuu elämässä on avautunut itselleni tämän myötä.Se on hyvin vapauttavaa!

Joku aivan ihana uusi ja kiehtova maailma on auennut edessäni tähän astromaailmaan tutustuessani ja usko siihen että,voin todellakin muuttaa elämäni suuntaa valoisammaksi.

KIITOS Seppo!❤

 P.S. Muistathan, että Vip-jäsenenä pääset tekemään itsellesi ensimmäisten joukossa Viikinkiriimutulkinnan ilmaiseksi ihan näillä näppäimillä. Vip-jäsenyys ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Liity tästä: Tahtoo Vip-jäseneksi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...