Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.3.2018

Astrologin livetulkinnat ja Merkuriusmoka

Olen saanut paljon kyselyjä livetulkinnoista "sattumalta" juuri nyt kun olen palaamassa takaisin Suomeen.Niinpä päätin varata muutaman päivän ihan sitä varten ja sopivalla hinnalla. Blogini lopussa on yksi ihana tarina suuresta elämänmuutoksesta, jonka käynnistymiseen tulkintani näköjään vaikutti suuresti. Blogin lopussa kerron myös Merkuriuksen perääntymisen syyksi luettavasta virheestä, josta pääset halutessasi hyötymään enemmän kuin olin alkujaan tarkoittanut. Kannattaa lukea sinne asti.

Blogini lukijana pääset halutessasi varaamaan itsellesi ajan ennen kuin kerron saatavana olevista ajoista kenellekään muulle. Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta seppo.tanhua@gmail.com

Vahvistan varauksesi paluumailina ja lähetän siinä vaiheessa myös tulo- ja maksuohjeet.

Helsinki / Käpylä  keskiviikko  4.4 ja keskiviikko 18.4 

Klo.       10.00  11.00  12.00  tauko  14.00  15.00 tauko  17.00  18.00

Hämeenlinna  torstai 12.4

klo.        10.00 11.00 12.00 tauko 14.00 15.00 tauko 17.00 18.00

Tampere tiistai 24.4

klo.        10.00 11.00 12.00 tauko 14.00 15.00 tauko 17.00 18.00

 

Tässä sitten se lupaamani makealla naurulla alkava ja aika hurjaksi muuttuva tarina, joka löytyy edellisen blogini kommenteista.

"Teksti nosti naurunremakan. Lohikäärme se taas kolistelee itsensä esiin, jopa tämän blogin kautta. Tiedätkö Seppo sen hullun tunteen, kun ensin perustat yrityksen ja seuraavassa hetkessä huomaat myyväsi omaisuutesi jotta pääset rinkka selässä kiertämään maailmaa? Tosin tässä iässä (48) toivoisi hiukan helpotusta, joten josko universumi heittäisi tielleni matkailuauton :)
Alkuvuosi on ollut huima. Se hetki, kun päätin seurata sydämeni kutsua ei ollut helppo. Itkin ja paruin, huusin sekä ulvoin. Pääni sisäinen taistelu on ollut läkähdyttävä. Huudan vieläkin vaikka asuntoni onkin jo irtisanottu ja viikonloppuna myin vähäisiä tavaroitani. Irrottautuminen ja omasta "turvallisuudesta" luopuminen saa olon tuntumaan hullulta. Mahdollisuus mahtavaan sisäiseen kasvuun ja tien kutsu on vain liikaa, minun täytyy kuunnella sitä. Nyt.
Selättelen lohikäärmeen voimalla pelon kerrallaan. Ja yhä uudestaan ja uudestaan teen työtä päästääkseni irti kaikesta. Sinisistä kumisaappaista, suvun lautasista, iltapuvusta jonka mieheni antoi vuosikymmen sitten. Asunnosta, ystävistä, valokuvista.
Kun viime joulukuussa voitin sinulta livetulkinnan se laukaisi tapahtumasarjan jonka satoa nyt korjaillaan. Tai totuuden nimissä on sanottava, että syntymäni tähän elämään laukaisi liikkeelle kaiken tämän ja tulkintasi tömäytti minut oikeaan suuntaan. Kiitos siitä. Ehkä. Muistelen sitä sitten, kun palelemme jollain tuulisella juna-asemalla koiran kanssa litimärässä huovassa :D Mietin ehkä vasta vaatteiden kuivuttua kiitollisuudella Mikä kasvumatka."

P.S. Minulle sattui Merkuriuksen perääntyessä ISO moka tarjousta tehdessäni. Ellei Sinulla vielä ole Auringonpaluutulkintaa, niin pääset hyötymään sähläyksestäni torstaihin 22.3 klo 24.00 saakka edellisestä kirjeestäni "Häikäisevän valoisa kevätpäiväntasaus" löytyvällä tilauslinkillä. Vain tuon linkin kautta tilaamalla saa kaksi tulkintaa yhden hinnalla.


Mokani oli se, että jokainen 20.3 jälkeen syntynyt saa kaksi tulevaa Auringonpaluuvuotta yhden hinnalla, kun piti saada vain jäljellä oleva osa menossa olevasta ilmaiseksi ja maksullisena se tänä vuonna alkamassa oleva tulkinta. Todellisuudessa jokainen tilaaja (myös 1.1 - 20.3 syntynyt) hyötyy virheestäni ja pääsee seuraamaan kahta tulevaa vuotta alusta alkaen sähköpostiin ja tilille tulevien tulkintojen avulla. (Alunperin nyt alkutalvesta syntyneet olisivat hyötyneet kaikkein eniten, mutta nyt kaikki pääsevät samalle viivalle)  Älä epäröi käyttää virhettäni hyväksesi. En tee samaa virhettä toistamiseen.

Jos Sinulla on tänä vuonna päättymässä oleva Auringonpaluutulkinta, niin Sinäkin saat kaksi seuraavaa vuotta yhden hinnalla tekemällä tilauksesi seuraavan blogini mikana tulevasta linkistä heti kun saamme sen toimimaan oikein. Nyt hetkeksi jäitä hattuun. Laitan tietoa heti kun tilauksen tekeminen jälleen onnistuu.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...