Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.3.2018

20.3.2018 alkavaa kevätpäiväntasausta hallitsee Lunaarinen Lohikäärme

Heippa Astron ystävä!

Kevätpäivän tasaus on länsimaisen astrologiankin mukaan hetki, josta kaikki alkaa. Vasta Maya-astrologiaan tutustuttuani ja Maya-pyramidilla vierailtuani sisäistin sen mystisen voiman, joka tähän hetkeen kätkeytyy. Tänä vuonna on aika herättää sisällämme asustava lohikäärme. Maya-astrologimme valaisee asiaa tarkemmin.

Käy Sinäkin tutustumassa omaan Maya-merkkiisi täällä
Minulle oma merkkini Valkoinen Galaktinen Peili on syöpynyt tietoisuuteeni vahvistavana energiana.

Tasaus terveisin

Seppo Tanhua

 

Kevätpäiväntasaus 20.3.2018

– Valon vuosineljännes 20.3–20.6.18

Kevätpäiväntasauksesta se alkaa, nimittäin valovoimaisin vuodenaika ja lähtölaskenta kohti kevättä ja kesää. Tälle vuosineljännekselle syntysanat lausuu Lunaarinen Lohikäärme, joka on syttymässä sisäiseen kamppailuun tukahdutettujen intohimojensa, sekä pysyvyyden ja väistämättömiltä vaikuttavien muutosten ristiaallokossa. Se kaipaa mahdollisimman ristiriidatonta tunneyhteyttä ulkomaailmaan, mutta mahdollisuudet siihen eivät tunnu avautuvan toivotuilla, tai ainakaan odotetuilla tavoin. Ennemminkin asiat saattavat alkuun kärjistyä näkökulmien erilaisuuksissa ja tehdä lähentymisen pyrkimykset hankaliksi.

Älä kuitenkaan lannistu vaikkei sisäiset ja ulkoiset kuvat olisi vielä kohdanneet. Vuodenaikajakso haastaa vahvistamaan itseluottamusta ottamalla vastaan jokaisen mieltä liikuttavan kokemuksen mahdollisuutena, joka voi laajentaa ymmärrystä nykyisen näkökulmasi tarkoituksenmukaisuudesta.  Tapahtui tämän voimaantumisen seurauksena muutoksia tai ei, tarkoitus on kuoria olemuksesi ydintä esiin ja kammeta sisäisen talentuurisi aarrearkkua yhä enemmän auki.  Ja tässä vastakohtaiset näkemykset tulevat avuksi, eivät kiusaksi. 

Lunaarisen Lohikäärmeen mieli onkin kuin labyrintti, jossa jokainen liikahdus tuntuu muuttavan sokkelon muotoa ja olemusta. Maisemat ja tunnelmat saattavat muuttua turhankin tiheään tahtiin. Silti paikoilleen pysähtyminen ei ole vaihtoehto, vaikka mahdollisuus eksymiseen on jatkuvasti horjuttamassa itsevarmuuttasi. Maailma ja sen mahdollisuudet ovat esittäneet kutsun, ja jollain tasolla olet sen hyväksynyt.  Luomisen uudistavaa voimaa on liikkeellä niin runsaasti, että on lähes pakko saada kanavoitua sitä johonkin konkreettiseen toimintaan. Myös asioiden taustat kiinnostavat enemmän ja tiedonjano jakson aikana yltyä.

Huomio on kuitenkin syytä pitää siinä mitä on avautumassa, eikä siinä taakse jäävässä, mikä näyttäisi sulkeutuvan valintojesi seurauksena. Menetyksen pelko on vain testi, jonka tehtävä on koetella kuinka tosissasi olet suunnitelmiesi kanssa. Todellisuudessa et voi menettää mitään. Pallottelu vaihtoehtoisten toimintojen ja ajatusten välillä kuvaa muutenkin vuosineljänneksen erottelukykyä terästävää luonnetta. Tarkoitus on avata näkökulmia ja auttaa huomaamaan, ettei yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua ole olemassa. Voit silti valita itsellesi parhaan vaihtoehdon, ilman muiden tarjolla olleiden leimaamista vääriksi.

Se mitä ravitset, tulee kasvamaan ja menestymään. On vain löydettävä oikea viritystila ja motivoiduttava niihin asioihin, joita haluaa seurata tai itse ajaa esiin. Nautinnon ja elämänilon tunteet ovat tässä parhaita oppaita, ja niiden lähteitä kannattaa arvostaa.  Myös ns. keskitieltä on osattava poiketa riittävän syvälle vieville sivuraiteille, jotta mielikuvat kokonaisuudesta ja omasta paikasta on mahdollista saada kartalle. Siksi on hyvä sallia hurmaantumisen tunteiden nousta ja ruokkia kaikkea sitä jännitystä ja hulluutta, jota maailma voi tarjota, ja joka puhuttelee ja vie uusiin kokemuksiin. Kieltämällä ja taistelemalla omaa luontoa vastaan ei tasapainoa voi saavuttaa. Itselle antautuminen ja egon vaateista luopuminen voi olla myös välttämätön vaihe ennen selkeyttä, jossa identiteetti ja matkan määrä tarkentuvat.  Siksi muutoksen mahdollisuudet kattavat kaiken sen tietoisuuden jonka mielessäsi kykenet kuvittelemaan.  Omiin voimavaroihin luottaminen on nyt tärkeää ja juuri näihin, osin myös vastoinkäymisien ja haasteiden kautta avautuviin avaintekijöihin joihin maya-astrologinen elämäntulkinta voi tarjota uusia tarkastelukulmia.

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Tutustu maya-astrologiseen elämäntulkintaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...