Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.3.2018

vieraskirjoitus:

Voi elämän kevät!

Tiistaina 20.3. oleva Kevätpäiväntasaus tuntuu jo nyt. Venus ja Merkurius kulkevat vierekkäin oinaan tulimerkissä, minne Aurinkokin siirtyy tiistaina. Auringon ja Khironin yhtymä kalojen loppuasteissa viimeistelee ja jalostaa eheyttäviä ja parantavia energioita. Tätä kannattaa käyttää viikonloppuna hyödyksi. Koska sekä Aurinko että Khiron ovat vielä vesimerkissä, kannattaa miettiä olisiko mahdollista käyttää jotain veteen liittyviä hoitoja tai mielikuvia. Voit kuvitella virtaavan veden solisevan äänen tai kuinka vesi kannattelee ja voit levätä siinä koko painollasi. Jalkakylpy eteerisillä öljyillä ja yrteillä kynttilänvalossa ei ole myöskään hullumpi idea. Virtaava vesi puhdistaa. Se herättää meidät henkiin tulevaa Kevätpäiväntasausta ajatellen.

`Kun tanssit, tarkoituksesi ei ole päästä lattialla tiettyyn paikkaan. Tarkoituksesi on nauttia joka askeleesta matkan varrella.`-Wayne Dyer

Lauantaina 17.3. Mars siirtyy kauriin maamerkkiin. Vesta, valon ja tulen kantajana, on yhtymässä Marsin kanssa. Mars ja Vesta ovat neliössä Auringon ja Khironin kanssa. Koska sekä Mars että Aurinko ovat aktiivisia, neliö saattaa aiheuttaa paineisuuden tunnetta. Khiron sekä Vesta ovat hienovaraisempia, vaikkakin yhtä vahvasti tuntuvia. Mielikuvana voisi ajatella vinttiä, minne sytytät valot. Yhtäkkiä huomaat mitä kaikkea tulisi tehdä siivouksesta inventaarioon, mutta yhtäaikaisesti ulkona oleva valo kutsuu jo luokseen. Jos laatikoissa on muistoja, saatamme tuntea niin onnen kuin kivun tai ikävän monenkirjavia tunteita. Nämä ristiriitaiset tunteet ja toiveet kuuluvat asiaan. Uranuksen kolmio sekä Marsille että Vestalle auttaa vapautumaan ja ottamaan tilaa. Joskus se voi olla että mieli kaipaa kevätsiivousta kun taas joskus tarvitsemme raitista ilmaa ja sen tuomia mahdollisuuksia. Nämä eivät edes välttämättä sulje toisiaan pois. Kun otamme itsellemme aikaa, voimme toimia impulssin mukaisesti.

Lauantaina 17.3. on myös Uusikuu Auringon sekä Khironin kanssa kalojen merkissä. Uusiutuminen vaatii tilaa. Muutos tapahtuu hyvin pitkälle myös `näkymättömissä` tasoissa. Henkinen ja psyykkinen muutos vaatii oman aikansa. Kun kunnioitamme tätä aikaa, muutokset pääsevät luonnollisemmin liikkeelle. Silti usein juuri kyseinen aika saattaa tuntua turhauttavalta. Tunne siitä ettei mitään tapahdu, koska emme näe vielä `tulosta`, on usein ahdistavaa. Se ei silti tarkoita ettei mitään tapahtuisi. Nyt on hyvä aika nauttia alkavasta lisääntyneestä valosta, ottaa levollisesti ja lempeästi, mutta samaan aikaan antaa innostumiselle tilaa syntyä. Joskus se voi vielä mennessään.

`Jokaisessa meistä on alueita, joissa emme ole koskaan käyneet. Vain siirtämällä omia rajojasi voit löytää ne.`-Joyce Brothers

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...