Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.3.2018

Paraneminen voi olla kivulias prosessi

Olen antanut useaan otteeseen palautetta minut astrologian pariin ohjanneesta ”Votesta”, jonka lyhyt kuvaus minusta ja silloisesta elämästäni sysäsi minut tuskalliseen, mutta välttämättömään paranemisprosessiin. Itseni tunnistaminen aloitti tuolloin 30 vuotta sitten piinaviikot, joita en toivoisi kenenkään elettäväksi, mutta jotka hyvin usein ovat pakollinen osa parempaan elämään siirtymistä. Tuon kokemukseni ansiosta näen nykyään asiakkaiden kriisit usein päinvastaisessa valossa, kuin he itse. Kriisit ovatkin hyviä juttuja, vaikka tuntuvat ensin pahalta.

Tiian lähettämä palaute muistutti minua omasta menneisyydestäni ja astrologian suuresta roolista itseluottamukseni palauttajana.

Annukan esimerkin rohkaisemana moni jakoi tarinansa blogin kommenteissa, mutta Tiia laittoi oman palautteensa sähköpostiini ja hyväksyi pyyntöni senkin jakamisesta paranemisen viikkoon sopivana palasena. Tässäpä tämä sitten.

_ _ _

Hei Seppo,

on ollut vapauttavaa lukea näitä astrologisia viestejäsi viimeiset puoli vuotta. Koen saaneeni toisen mahdollisuuden ainakin osittain sinun ansiostasi.  Noin kaksi vuotta sitten repäisin itseni irti kaikesta. Olin niin syvässä ahdingossa, että tunsin vain tarvitsevani pääsyä vapaaksi ihan kaikesta. Lopulta jätin kaiken sen elämän taakse mitä olin rakentanut tiiviisti viimeiset 14 vuotta: työni, yhdessä rakennetun kodin, puolisoni ja aika monta ystävääni. Tämän jälkeen elämässäni oli seuraavat 6 kuukautta sellaista aikaa, etten muista siitä juuri mitään. Sen kuitenkin muistan, että muutama rivi tuolloin tilaamastani Luonteesi Voimat tulkinnasta suorastaan syöpyi tajuntaani ja auttoi minua luottamaan tekemiini päätöksiin ja vapautumaan syyllisyydestä.

Siellä sanottiin mm. näin: ” Niin kauan kun et pysty toteuttamaan itseäsi ja persoonallisuuttasi työelämässä, tunnet sisäistä epävarmuutta ja haet sille vastinetta kodin ja perheen kautta. Elämäsi uudistumiselle ja mielekkyydelle välttämätön syvä sisäinen käymisprosessi vaatii järkkymättömän mielen tasapainon, ja sen saavuttamiseksi sinun tulee ensin huolehtia omasta viihtyvyydestäsi ja rakentaa koti sen ympärille. Päinvastoin toimiessasi kasvattaa sisäinen käymisprosessi vaatimuksia kotia kohtaan suuremmiksi ja suuremmiksi, kunnes jonkun pinna lopulta katkeaa ja kotia ei enää ole."

Näin jälkikäteen ymmärrän nyt hyvin tunteen, että miksi olen tuntenut olevain väärässä paikassa, miksi kumppani ja työpaikka ovat alkaneet tympiä ja miksi ystävät ympärillä eivät liikauttaneet tai antaneet minulle henkisesti mitään. En pystynyt löytämään omaa paikkaani tässä kaikessa. Loputon haluni miellyttää muita sai aikaan sen, etten uskaltanut olla ollenkaan oma itseni.

Luonteesi Voimat -tulkinta on ollut yksi tärkeä osa tätä muutosprosessia elämässäni. Ilman sitä tuskin olisin pysähtynyt miettimään omaa olemistani ja kysymään itseltäni, miksi ja kenen vuoksi olen tehnyt niin monta suurta muutosta elämässäni yhdellä kertaa. Tulkinta auttoi minua oivaltamaan, että en todellakaan tee tätä kenenkään muun vuoksi kuin itseni. En ole parantamassa tällä kenenkään toisen elämää tai takertumassa mihinkään tai kehenkään. Ja tuon oivaltaminen on tempaissut kaikki mielen luukut auki. Tiedän että tulen varmasti kompastelemaan matkallani vielä monen monta kertaa, mutta olen silti luottavaisin mielin. Tiedän nyt, että riitän omana itsenäni enkä haluaisi enää mitään muuta ollakaan.

Kiitollisin terveisin Tiia

 

Luonteesi Voimat tulkintaan voit tutustua tästä 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...