Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.3.2018

Parantajien ja paranemisen viikot

Aurinko on tulossa tarkkaan yhtymään Chironin kanssa tulevana viikonloppuna ja siksi parantamisen lahja paljastuu ja avautuu monille tämän loppukuun aikana. Samalla Marsin neliö Chironille kertoo, että haavoittumisia tapahtuu ja olemme tavallista herkempiä kokemaan henkistä tuskaa milloin mistäkin asiasta. Sain juuri tässä kuun alussa palautteen, jossa verrataan omaa elämää takautuvasti tilattuun Auringonpaluutulkintaan. Aika monessa asiassa olisi ollut helpottavaa tietää jo tapahtumahetkellä, missä oikein mennään, vaikka tokihan Annukka tarinansa perusteella veti kohtalaisen hyvin ilmankin.

Annukan tarinassa on varmasti hyviä vinkkejä samankaltaisten ongelmien parissa kamppaileville lukijoille ja mielelläni toki kuulen kommenteissa kokemuksia siitä, miten astrologinen tulkinta on auttanut selviämään erilaisista tilanteista tai mikä parasta antanut potkua omien ideoitten toteuttamiselle.

Parasta apua henkisesti haastavissa tilanteissa on oman kokemuksen jakaminen. Nyt kaikilla kommentteja jättävillä on mahdollisuus tarinansa jakamalla välittää parantavaa energiaa tuhansille blogin lukijoille.

Auringonpaluu tulkintaan pääset tutustumaan tästä linkistä

Hei Seppo

Tässä vähän palautetta kuluneen vuoden tapahtumista ja Auringonpaluutulkinnasta, jonka tilasin 3.1.2018

Auringonpaluu 2017 (8.3.2017-8.3.2018) mietteitä         "Lainausmerkeissä otteita tulkinnasta"

”Tämän vuoden aikana sinulla on todellinen mahdollisuus vapauttaa itsesi ja läheisesi menneisyyden paikoilleen jämähtäneistä rakenteista.”

Liitän tämän siihen, että päädyttiin perheneuvolan kautta perhekuntoutukseen, jolloin vanhat rakenteet tosiaan saivat kyytiä ja luotiin uusia toimintamalleja. Olen myös paljon käynyt sisäistä puhelua itseni kanssa, ruotinut asioita lapsuudesta lähtien ammattilaisten kanssa ja edennyt henkisellä tielläni opiskelemalla ja tekemällä käytännön harjoitteita.

”Tämän auringonpaluuvuotesi aikana tyytyväisyys on omissa käsissäsi enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vastaavasti ärtyneisyys on merkki siitä, että et ole uskaltanut keskittää energiaasi riittävästi omien päämääriesi ja intohimojesi toteuttamiseen.”

Tämän olen huomannut, olen ollut valtavan ärtynyt, koska olen tehnyt asioita, jotka eivät lähde täysin sydämestä vaan olen suorittanut asioita, joita olen luullut haluavani tehdä ja joita ulkopuolinen paine on luonut. Nyt kun tätä auringonpaluuvuotta on reilu 2 kk jäljellä, niin olen vasta nyt päässyt enemmän irti näistä pakotteista. Tiedostin asian kyllä jo ajanjakson alkupuolella ja olenkin siitä lähtien vähitellen päästänyt irti, vaikka välillä olenkin yrittänyt puskea väkisin eteenpäin.

”Tämän vuoden aikana voit olla onnellinen vain sellaisessa parisuhteessa, joka sallii sinun toteuttaa itseäsi ja nauttia omasta viehätysvoimastasi kaikkialla missä kuljet.”

Tällainen parisuhde minulla onneksi onkin.

”Leijona auringonpaluuvuotesi nousumerkkinä altistaa sydämen ja verenkiertoelimistön ilmoittamaan tilanteista, joissa energiasi ei enää kulje oikeaan suuntaan. Ylipäätään jaksaminen ja oman mission toteuttaminen liittyvät saumattomalla tavalla toisiinsa. Ellei mielekkyyttä ja suoranaista innostusta löydy päivittäiseen tekemiseen, niin väsymys iskee kapuloita rattaisiin ja altistaa aineenvaihduntasi monenlaisille häiriötiloille, jotka pakottavat sinut rauhoittamaan tahtia ja lepäämään enemmän. Tämän vuoden hankalin "sairaus" on ehdottomasti stressi, sillä Leijonamainen laatusi vaatii myös tuloksia ja sitä kautta muiden kunnioitusta.”

Energiat on olleet tukossa ja sydän on tykytellyt välillä turhan ripeään. Koska olen puskenut väkisin eteenpäin varsinkin työasioissa ja itseni kehittämisessä ja perhe ja oma hyvinvointi on jäänyt taka- alalle, niin väsymys on ollut valtava ja stressi on ollut hurja.

”Vasta sitten kun toiminta ja tekeminen palvelee ensisijaisesti omaa elämääsi ja omaa näkemystäsi, saat muutkin näkemään suunnitelmasi mielekkyyden.”

Tämä on ollut hyvin haasteellista itselleni, heittäytyä tekemään juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu ja kääntymään sisäänpäin katsomaan omia arvojani ja niiden pohjalta toimia. Suurin syy on ollut pelko siitä mitä muut ajattelevat, jäänkö ulkopuolelle, jäänkö yksin. Vaikka järjellä tiedän, etten jää, mutta tunne on silti ollut vahva. Mutta vain kulkemalla omaa polkuani voin saada muutkin vakuuttuneiksi.

”Nyt on tiedossa räjähtävän toiminnan vuosi uramaailman alueella. Sinulle herää paljon uusia ideoita ja oivalluksia, joita sinun on pakko päästä testaamaan käytännössä. Oinaan merkkiä hallitseva Mars vie sinut kehityksen eturintamaan rakentamaan jotain kokonaan uutta toimintamallia, jonka avulla tulet parantamaan asemiasi huomattavasti kunhan pakolliset pioneeritoiminnan häiriöt ja epäilyt on ensin osoitettu tarpeettomiksi. Siihen saattaa mennä vuosi tai pari, mutta sitä ei parane nyt jäädä murehtimaan.”

Tämä on ollut jännä juttu. Ideoita on tullut, tosin niistä on tullut stressiäkin, että miten niitä pääsisi viemään käytäntöön. Olen ollut myös mukana uuden toimintamallin kehittelyssä mistä tosin sittemmin jäin pois, mutta olen ajatellut, että työni tässä asiassa ei ole ollut turhaa vaan on pohjan rakentamista tulevaan.

”Etsit tasapainoa nimenomaan omaan rooliisi läheistesi keskellä ja tunnet varmasti ärtyneisyyttä ja jopa vihaa tilanteissa, joissa joustat liikaa omista tarpeistasi muiden hyväksi.”

Tämä on ollut juuri näin, olen tuntenut valtavaa ärtyneisyyttä ja olen ollut vihainen, kun omat tarpeeni perheessä eivät ole täyttyneet. Itse olen ollut siihen suurin syypää, koska olen laittanut työasiat omankin hyvinvoinnin edelle.

”Säilytä siis tasapaino omien ja läheistesi tarpeiden välillä. Se on ainoa keino vahvistaa alitajuista turvallisuuden tarvettasi tämän vuoden aikana. Turvallisuudesta syntyy tasapaino ensin sinun sisimpääsi ja lopulta myös perheesi ja läheistesi elämään.”

Tasapainoa on haettu ulkopuolisilta auttajilta, kun sitä ei omasta puolesta löytynyt. Nyt asiat alkavat olla mallillaan.

”Joudut kohtaamaan merkittäviä pelkoja, joita et ehkä tiennyt sinulla olevankaan. Tulet käymään läpi jotakin joka on sinun kasvullesi aivan välttämätöntä ja toimimaan vailla mitään varmuutta ratkaisujen oikeellisuudesta.”

Kyllä. Pelkoja päin on menty niin työssä kuin perhe-elämässä. Ja miten vaikeaa onkaan ollut päästää asioista irti ja luottaa. Pelot ovat nimittäin todellakin osoittautuneet turhiksi. En millään meinannut saada päästettyä työstä ja yhteisöstä irti pelkona ulkopuolelle jääminen ja mahdollisuuksien menettäminen. Tämä lopulta onnistui ja tilalle tuli jotain tärkeämpää, enemmän aikaa ja läsnäoloa perheen kanssa. Asioita, jotka ovat oikeasti tärkeitä ja merkityksellisiä.

 t. Annukka

Tutustu Auringonpaluu tulkintaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...