Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

9.3.2018

vieraskirjoitus:

Pää kolmantena jalkana?

Merkurius sekä Venus ovhtymässä oinaan merkissä, minkä lisäksi Mars sekä Vesta ovat yhtymässä jousimiehen merkissä. Kalapainotteisuus on alkanut muuntamaan muotoaan hieman tulisempaan suuntaan. Toki edelleen Auringon lisäksi Juno, Neptunus ja Khiron ovat kalojen merkissä, mutta isoimmat uimiset ovat jo takana. Viikonloppuna on myös Pluton ja Auringon sekstiili, mikä auttaa lisäämään voivavarojamme oikein käytettynä. Vaikka Uranuksen kolmio Marsille on positiivinen asia, se voi äärimmillään tuoda vauhtisokeutta ja saatamme huomaamattamme toimia yli voimavarojemme. Sen positiivinen puoli on innostuminen, uusiutuminen ja vapautuminen asioista, mitkä eivät enää toimi.

Täytyy olla vapaa kun etsii omaa sävelmää.  (Nuuskamuikkusen kevätlaulu) 
– Tove Jansson

Nyt kun alamme heräämään valoon ja kevääseen, saatamme olla silti vielä hieman unentokkurassa. Jos lähdemme liian vauhdikkaasti liikkeelle, voimme olla toistaitoisia. Tämän lisääntyvän energian ja heräämisen voi kohdistaa johonkin itselleen tärkeään tekemiseen tai vaikka olemiseen. Oikealla tavalla käytettynä toiminta lisää voimavaroja ja näin pääsemme paremmin hereille muunkin elämän suhteen. Tämä on hyvää etsikko aikaa. Voimme lähteä liikkeelle, mutta meidän ei vielä tarvitse tietää määränpäätä. Silti aika ei ole flegmaattinen, vaan pikemminkin tulinen ja uusia soihtuja sytyttävä.

Khironin neliö Marsille sekä Vestalle saattaa aiheuttaa hetkellisiä kipuärsykkeitä. Voi olla että vaikka olisi kuinka paljon energiaa ja tekemistä, aivan yllättäen väsymme tai koemme alavireisyyttä. Tämä kertoo vain luonnollisesti siitä että olemme ylittäneet voimavaramme. Tämä on siitä hyvä haastekulma, että se varoittaa ajoissa, jos meinaamme mennä liian pitkälle. Tämä voi toimia terveenä jarruna vauhtisokeudelle. Jos koemme ärsykkeitä, on hyvä antaa niille tilaa tulla esiin. Joskus on hyvä lähteä liikkeelle, jotta ei jäisi neljän seinän sisään miettimään elämän suurimpia kysymyksiä liikaa, mutta yhtälailla on hyvä huomata että tiettyjen tunteiden kohtaaminen voi tarkoittaa hetkittäin pysähtymistä. On taitolaji huomata mistä on milloinkin kyse. Toinen ajallinen jarru löytyy Saturnuksen neliöstä Merkuriukselle ja Venukselle. Jos tuntuu että ideoita ja toiveita löytyy, mutta ne eivät heti meinaa ottaa kantaakseen, vaaditaan joko kärsivällisyyttä tai sitten energian kohdistamista johonkin toisaalle. `Heräävän aika saa vielä olla pitkä`. Lempeydellä, kärsivällisyydellä ja uteliaalla mielellä pääsee varsin pitkälle.

Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.
(Tuu-tikki, Taikatalvi) – Tove Jansson

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...