Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.3.2018

Vitruviuksen mies ja Astrosepon Ihminen

 (Blogin lopussa ohje ilmaiseen AWAKE webinaariin osallistumiseksi torstaina 8.3 klo 20.00)

Vitruvius oli keisari Augustuksen hoviarkkitehti ja hän esitteli ensimmäisenä mittasuhteiltaan ihanteellisen ihmisen ympyrän ja neliön sisällä. Kuvassa näet Leonardo da Vincin aiheesta tekemän ehkä kaikkein tunnetuimman version.

 En ymmärrä arkkitehtuuria ja matematiikkakin rajoittuu lukion oppimäärään, mutta tunnistan matemaattisten lakien vallitsemisen kaikkialla luonnossa, miksei siis ihmisessäkin. Astrologiakin on oikeastaan matematiikkaa tai ehkä paremminkin pyhää geometriaa. Sieltä löytyvät niin ympyrät ( yhtymät ), kolmiot ja neliöt kuin muutkin kulmat.

Ja niinpä selitänkin nyt, miten minä yhdistän tämän Vitruviuksen miehen astrologiaan ja ennen kaikkea laatimiini tulkintoihin. Seuraavat ajatukset eivät perustu mihinkään tieteellisiin tutkimuksiin, vaan ovat täysin omakohtaisen ajatteluni ja kokemusteni tuotosta.

Vitruvius mietti ihmisen ulkoisen, näkyvän olemuksen ihanteellisia mittasuhteita. Entäpä meidän sisäiset mittasuhteemme? Ajattelen elämän tarkoituksen olevan, että kehittyisimme parhaiksi versioiksi itsestämme, jolloin sisäiset mittasuhteemme olisivat ihanteelliset.

Olen tuumaillut tähän tapaan:

Meidän keskikehomme luo sen perusrungon, jonka varassa me ylipäätään pysymme kasassa. Eivätpä ne raajat ja pää ilman kehoa  ja sen lihaksia paljoakaan toimittaisi. Niinpä tätä kehoa kuvastavat Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi, luonteemme peruselementeistä kertovat tulkinnat. Niistä löytyvät henkiset valmiutemme ja haasteemme, jotka ovat yhtä pysyviä ja muuttumattomia kuin kehommekin. Sekin on välillä terveempi välillä sairaampi, mutta sama keho, jonka vatsalihakset voimistuvat vain, jos harjoitamme niitä. Jos luet nuo tulkinnat, huomaat niiden olevan eräänlainen treeniohjelma, joka opettaa käyttämään henkisiä lihaksiasi ja olemaan tyytyväinen jatkuvasti kehittyvään itseesi.

 Sitten meillä on pää ja sen elimet, joita ilman emme tietäisi, mitä tehdä tai minne mennä. Auringon Paluu on tuo pää, joka luo joka vuosi uudelleen ja uudelleen kuvaa upeasta mahdollisuuksien tiestä, joka meillä on edessämme.

 Mutta vaikka meillä olisi erinomaiset perusedellytykset ja tieto, minne mennä ja mitä tehdä, niin ilman toimintaa me pysymme paikoillamme. Siispä tarvitaan kädet ja jalat, täytyy lähteä liikkeelle, täytyy tarttua toimeen, jotta etenemme. Vuosi Elämääsi ja Astrokalenteri ovat tämä liikkeelle patistava voima.

 Nämä ( Luonteesi Voimat, Sisäinen Soturi, Auringon Paluu, Vuosi Elämääsi ja Astrokalenteri ) muodostavat kokonaisuuden,  Astrosepon ihmisen.

 Hyvä, onnellinen ja ihanteellinen elämä ei tarkoita, että emme koskaan suutu, hermostu tai ole surullisia. Tätä kaikkea sattuu ja saa sattua Astrosepon ihmiselle, mutta hän tietää, että nuo tunteet eivät ole hän. Tunteet tulevat ja menevät, niihin ei jäädä kiinni.

 Jos nyt mietit, mistä aloittaisit Ihanteellisen sisäisen maailmasi rakentamisen, niin suosittelen ensimmäiseksi kehoa, eli Luonteesi Voimat -tulkintaa. Suosittelen myös tilaamaan Astrokalenterin kuukauden kokeiluun. Toinen ei maksa mitään ja toinenkin on hyvin edullinen ( jos et vielä ole VIP, käyhän liittymässä ). Jos Sinulla juuri nämä Astrosepon ihmisen osat jo ovat, niin olen kiitollinen kommenteista.

P.S. Vip-jäsenet pääsevät osallistumaan huomenna torstaina 8.3.2018  klo 20.00 pidettävään Vippiläisten AWAKE webinaariin, joka myös auttaa näkemään itsesi hyväksyvässä ja arvostavassa valossa. Vip-jäsenyys ei maksa mitään, eikä edellytä tuotteiden tilaamista.  Tervetuloa VIP kerhoon ja webinaariin tästä linkistä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...