Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.3.2018

Astrologia julkisuuden valokeilassa

Lukaisin parikin artikkelia Iltalehdestä, joissa käsiteltiin astrologiaa (niin, niin, ehkei se luotettavin tietolähde, mutta sitä nyt vain suuri joukko suomalaisia lukee - joskus minäkin :D ).

Toisessa kerrottiin, miten kaksoslapsen luonteenpiirteisiin kuuluu ilkeys ja toisessa taas kerrottiin, että planeetoilla ei ole mitään vaikutusta luonteenpiirteisiimme.

Tartuin täkyyn.

Ensinnäkin: minkään merkkisen lapsen luonteenpirteisiin ei kuulu ilkeys!

Jutussakin tosin kyllä epäiltiin, että koska kyseessä oli käännösteksti, oli tapahtunut käännöskukkanen. Kirjoittaja oli tarkoittanut jotain muuta, kuin mitä suomentaja oli kääntänyt.

Toiseksi: planeetoilla ei minunkaan mielestäni ole vaikutusta luonteenpiirteisiimme!

Ensimmäinen väittämä lienee helppo hyväksyä, mutta miten astrologi voi sanoa, että planeetat eivät vaikuta meihin.

Ihanaa, saan taas avata lempiaihettani eli hermeettistä filosofiaa. En ole mikään tieteellinen tyyppi, joten kerron asiasta maallikkonäkökulmasta.

Hermeettisen filosofian yksi ydinajatus on: ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”.

Toisin sanoen, samat asiat, jotka tapahtuvat toisaalla, on nähtävissä myös jossain muualla. Jos Sinulle on esimerkiksi vyöhyketerapia tuttu hoitomuoto tiedät, että manipuloimalla pistettä varpaassa voidaan vaikuttaa aivoihin. Joku toki väittää sitäkin pelkäksi puoskaroinniksi, mutta miljoonien ihmisten kokemus kertoo toisenlaisen totuuden.

Astrologiaan sijoitettuna voidaan sanoa, että tarkkailemalla planeettoja ja niiden liikkeitä, nähdään isommassa mittakaavassa samat asiat, jotka tapahtuvat maapallolla, ihmisen elämässä ja lopulta jopa solutasolla. Minä esimerkiksi tunnen toisen ihmisen kivun omassa kehossani ja tiedän monien muiden kokevan aivan samoin. Näen haavan tai murtuneen raajan ja tunnen kivun, vaikka tuo haava ei varmasti mitenkään fyysisesti vaikuta minuun.

Eivät planeetatkaan vaikuta yhtään mihinkään, vaikka toki Nasan tutkimuksissa on löydetty aikavääristymä Merkuriuksen perääntyessä, joka selittäisi sen, että silloin pätkivät aivojen lisäksi tietokoneet ja elektroniset laitteet. Hermeettisen filosofian mukaan emme kuitenkaan tarvitse emmekä edes voi saada todistettavia faktoja siitä, että elämämme seuraa yllättävän tarkasti planeettarytmejä.

Astrologian toimivuuden voi vain kokea ja siksi astrologiaa kutsutaan esoteeriseksi eli sisäiseksi opiksi. Ihminen voi itse kokea planeettarytmien synergian omassa kehossaan ja elämässään sekä käyttää tätä viisautta hyväkseen ratkaisuja tehdessään. Itse voi havaita siitä saamansa hyödyn, tasapainon ja rohkeuden, mutta sitä on aivan mahdoton todistaa epäilijälle millään tavalla. Itse en edes yritä todistaa yhtään mitään epäilijöille. Astrologia ei ole heidän juttunsa tällä hetkellä ja se on ihan ok. Miksi sitä pitäisi yrittää muuttaa miksikään?

Saan päivittäin positiivista palautetta eri tulkintojen toimivuudesta ja se tuntuu tietysti todella hyvältä, vaikka tulkintojen toimivuus ei ole millään tavalla minun ansiotani. Olen toki kirjoittanut nuo tulkintatekstit, mutta idea niihin juontaa juurensa paljon kauemmas ihmiskunnan muinaiseen historiaan. Olen vain sanoittanut nuo planeettaenergiat omalla tavallani ja pyrkinyt sen tehdessäni kunnioittamaan tuota hermeettisen filosofian symbolioppia.

Takaisin alkuperäiseen kysymykseen: Miten minä näen esimerkiksi lapsen astrologisen kartan? Siitä voit käydä lukemassa https://www.astro.fi/horoskooppi/valon-lapsi

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...