Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.3.2018

vieraskirjoitus:

Me olemme vain kylässä täällä

Viikonloppu on erittäin herkkää ja aistivaa aikaa. Perjantaina 2.3. klo 2:51 oleva Täysikuu neitsyen merkissä jää vaikuttamaan koko viikonlopuksi. Valtava planeetta ryhmittymä kalojen merkissä on tunnelmointia ja ailahtelevia mielenliikkeitä. Neptunus kalojen hallitsevana planeettana on yhtymässä Auringon kanssa, mikä lisää tunnetta, että asioista voi olla paikoin vaikea saada kiinni. Tarkimmillaan tämä yhtymä on 4.3. sunnuntaina. Samaisena sunnuntaina on myös tarkka Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä, missä mukana on Khiron haavoittuneena parantajana. Jupiter on hyvässä kulmassa eli kolmiossa tähän kolmikkoon. Voisi sanoa että antaa virrata vaan, mutta siinä on riskinsä. Jos jäämme kiinni omiin negatiivisiin tuntemuksiin, `virta` voi ottaa normaalia isompaan otteeseensa. Silloin on tärkeä pysäyttää kierre. Haasteelliset tunteet saavat tulla pintaan ja puhdistua, mutta niitä ei kannata lietsomaan suuremmiksi. Esimerkkinä voisi olla vaikka tuli, mikä saattaa laajentua hallitsemattomaksi. Sopivassa mittasuhteessa se lämmittää ja voimistaa, mutta liiallisena tuhoaa.


`Koirat haukkuvat, ja karavaani kulkee.` Vaikka sisäiset koiramme räksyttäisivät kuinka pelkoja tai muistuttaisivat vanhoista haavoista, karavaanin ei tarvitse silti pysähtyä. Karavaanilla ei mennä myöskään moottoritielle, vaan se on etenemistä tunnelman tahtiin. Ulkoiset koirat haukkuessaan ohjaavat ottamaan enemmän tilaa ympärille ja näin on helpompi päästä kiinni sisäiseen ohjaukseen. Koska Täysikuu on neitsyen merkissä ja muu ryhmittymä kalojen merkissä, koen tämän olevan myös vetäytyvää aikaa. Ajattelen neitsyt painotteisuuden olevan `päämme päällä oleva vintti tai ullakko, minne voimme vetäytyä katsomaan kiikareilla maailmaa`. Siinä rauhassa ja siitä perspektiivistä käsin voimme löytää aivan uudenlaisia ratkaisuja sekä eheytyä omassa ajassamme.


Mars ja Vesta ovat yhtymässä jousimiehen merkissä ja neliössä Merkuriukseen, Venukseen sekä Khironiin kalojen merkissä. Tämä lisää jopa mahdollista pakotetta saada energia kohdistettua johonkin. Viikonloppuna voisi olla hyvä aika tehdä jotain luovaa ja vapauttavaa, mikä ei ole liian yltiöpäistä. Päihteiden kanssa kannattaa olla varovainen. Riski siihen, että virta vie väärään suuntaa on luonnollisesti olemassa. Rentoutuminen esimerkiksi ulkoilun tai liikunnan merkeissä voi auttaa purkamaan energioita sekä yhtä aikaa auttaa rentoutumaan. Uranuksen kolmio Marsille ja Vestalle voi lisätä levottomuutta. Moottoritie on kuuma, mutta onko se herättävän ja innostavan kutsuva vai levoton tai rauhaton, kertoo luonnollisesti mitä sisältäsi on tässä hetkessä purkautumassa. Etäisyyden ja tilan ottaminen on avain sana koko viikonloppuun.


Isossa perspektiivissä me kaikki olemme vain käymässä täällä. Ihmisen elämä on yhtä aikaa erittäin suuri ja uniikki, mutta toisaalta vain pieni osa maailmankaikkeutta, evoluutiota tai edes tätä maailmaa tällä hetkellä. Sen ei ole tarkoitus olla masentava ajatus vaan päinvastoin. Se voi olla herättävä ajatus siitä, millä me elämämme täytämme. Suuri osa elämästämme on `perus arkea`. Tästä arjesta voi nauttia. Siinä voi olla läsnä ja hengissä. Ne unelmat ja haaveet, mitä mielessämme on, ovat usein mahdollisempia kuin mitä mielemme uskaltaa edes myöntää. Ne vaativat aikansa ja osa niistä ei ehkä edes ole kestäviä unelmia, mutta ne herättävät huomaamaan mitä kaipaamme. Meillä saattaa olla ajatuksia tai `korvikkeita` että elämämme olisi onnellinen jos olisi tietty määrä rahaa, tietynlainen koti tai vaikkapa tietynlainen parisuhde. Mutta en ole koskaan nähnyt ihmistä, joka siinä tilanteessa löytäisi pysyvän onnen avaimen. Se on jossain paljon syvemmällä sielussamme. Tämä viikonloppu on oivallinen aika herätellä itseään henkiin, varsinkin jos on kokenut taustalla olleen viikon väsyttäväksi.


`Onnistumisen paras mitta: pystytkö suomaan itsellesi sen ylellisyyden, että sinulla on aikaa tehdä mitä tahdot.`- Positiivarit

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...