Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.2.2018

Kosminen hypnoosimestari

Tänä aamuna herätessäni tunsin olevan ihan jossain toisessa maailmassa. Oli vaan pakko heittäytyä takaisin pitkälleen ja laittaa Hemi sync rentoutusäänite pyörimään. Sen kuunneltuani olo tuntui jo paljon paremmalta, mutta edelleen epätodelliselta. Arvelin tunnelman johtuvan tämän hetken kuviosta tuolla astrologisella taivaalla, mutta sähköpostissani odotti muistutus paljon pidemmästä aikajaksosta puolilla valoilla huristelemiseen. Saamani Astrokalenterin viesti sopii tämän kuunvaihteen ajaksi niin hyvin myös useimmalle muulle tätäkin blogia seuraavalle, että päätin jakaa koko saamani tulkinnan blogissani.

"Neptunus yhtymä Mars

Kosminen hypnoosimestari vaivuttaa sinut syvään unenomaiseen tilaan tämän noin vuoden mittaisen jakson ajaksi ja saa sinut touhuamaan aivan ihmeellisiä asioita, joita et edes unissasi ole voinut kuvitella tekeväsi.

Saatat montakin kertaa herätä ihmettelemään, miten oikein olet joutunut moiseen tilanteeseen, mutta eihän se ihmettelemisestä miksikään parane. Komeimman saaliin tästä ajasta nappaatkin kulkemalla vain alitajuntasi virran mukana ja tekemällä sen mihin kulloinkin kykenet.

Suuria odotuksia ei kannata kuskata mukana, sillä menestyksesi rajoittuu tässä vaiheessa henkiselle sektorille, etkä voi vielä nähdä, kuinka merkityksellisiä pieniltä näyttävät päivittäiset päätöksesi lopulta ovat sekä sinun että monien muiden elämälle.

Mielialasi ja fiiliksesi vaihtelevat paljon tavallista nopeammin eikä niiden seuraaminen ole sen helpompaa sinulle kuin niillekään jotka elävät tätä aikaa sinun kanssasi. Ole sinä ymmärtäväinen epämääräiselle ja jatkuvasti kelkkaansa kääntelevälle itsellesi, sillä moni muu ei sinua nyt pysty ymmärtämään.

Maallinen mammona ja muut menestyksen merkit seuraavat kyllä perässä, mutta suurempaa lompakkoa ei kannata ostaa ennen Neptunuksen viimeistä ohitusta. Tällaisena aikana rahat ehtivät tulla ja mennä moneen kertaan; pesää ne eivät tule pankkilokeroosi tekemään. Pieni varoitus lienee paikallaan ihmejuomien suhteen, sillä Obelixin lailla olet eräänlaisessa kestohumalassa ja pärjäät ehdottomasti paremmin välttämällä väkijuomia tämän jakson aikana."

Elämä ei tule olemaan kovin helppoa, mutta sitäkin helpottavampaa on saada ihan luvan kanssa olla juuri näin pihalla. Uskon, että tästä rakentuu aivan mahtava vuosi tiedostaessani oman olotilani.

Alla olevasta linkistä voit aktivoida oman Astrokalenterisi, ellet sellaista vielä omista. Juuri nyt uskallan suositella sitä vilpittömästi ja täydellä sydämellä hynoottisista sfääreistä käsin. Sumuvaloterveisin Seppo

Astrokalenteri vuodeksi eteenpäin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...