Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.2.2018

Epävarmuus testaa ihmissuhteita

Mars on koko ajan neliössä Neptunukseen. Venus ja Merkurius lähestyvät yhtymää Neptunukselle hurjalla vauhdilla. Tämän sumuisemmaksi ei elämän tarvitse mennä, ollakseen jotakuinkin kestämättömän kuluttavaa. Olen saanut yhteydenottoja, joissa pääroolia näyttelee keskinäinen suhde puolisoiden tai perheenjäsenten kesken. Yhteistä nyt esiin tuleville ongelmille on epätietoisuus ja selittämätön ahdistus, jolle pitäisi pystyä tekemään jotakin ja mielellään heti.

Viime yönä näin unta, että ajoin pitkää rekkaa tunnelissa ja erehdyin suunnasta, jonka myötä eteenpäin pääseminen kävi mahdottomaksi. Oli siis pakko lähteä peruuttamaan, vaikka en pystynyt mutkaisessa tunnelissa edes näkemään, missä takimmainen kontti oli menossa. Ystävällisten ihmisten avustuksella peruuttaminen tuntui sittenkin onnistuvan. Heräsin siihen, että puristin rattia äärimmäisen keskittyneenä.

Sitten aamulla tietokoneen avatessani siellä näkyi viimeksi tullut viesti oikeassa yläkulmassa. Joku astrologi Tanhua ilmoitti että "Joskus on pakko myös peruuttaa"
"Kuinkahan siinä käy, kun ajatukset rientävät vauhdilla ohi olosuhteiden asettamien rajojen. Tänään sinulla on tilaisuus tarkkailla tätä ilmiötä omassa elämässäsi. Pari askelta taaksepäin ei ole ehkä lainkaan huono ajatus."

Ohje osuu niin napakasti tämän viikon planeettakuvioon, että koen se olevan passeli neuvo tämän hetken ahdistaviin tuntemuksiin elämässä ja kaikissa vähänkään hankalalta tuntuvissa ihmissuhteissa. Peruuttaminen ei tarkoita luovuttamista, eikä välitöntä erohakemuksen täyttämistä, eikä välitöntä asunnon hankkimista murrosikäiselle lapsukaiselle.

Minulle tuo peruutuskäsky osui Neitsytnousuisen arkaan paikkaan eli täydellisyyspyrkimykseen. Olin vaatinut koodareita rakentamaan karttaohjelman tarkoilla leveys- ja pituuspiirikoordinaateilla ja nyt meidän ohjelmamme antaa tarkempia, mutta hivenen erilaisia tuloksia, kuin valtaosa muista astrokarttoja tekevistä ohjelmayrityksistä. Parin vuoden täsmällisyyden jälkeen on palattava yleiseen käytäntöön ja muutettava koordinaatit minuuttien tarkkuudelle sekuntien sijasta turhan hämmingin välttämiseksi. Jokunen nousumerkki tulee nyt muuttumaan korjauksen jälkeen toiseksi eli kansainvälistä käytäntöä vastaavaksi. Uni ja Tulkinta auttoivat tekemään nopean ratkaisun ruotuun palaamiseksi. Oli siinä koodareille selittämistä.

Kaikissa haastavissa ihmissuhteissa suosittelen vain seisahtumaan hetkeksi ja käyttämään tämän viikon tilanteiden seuraamiseen. Nämä nopeat planeetat Mars, Venus ja Merkurius ovat kosmisesti vahvassa yhteydessä omaan tietoisuuteemme ja niiden viesteissä on tällä kertaa moninkertainen painoarvo tämän viikon planeettakuviosta johtuen. Näiden lyhytvaikutteisten planeettojen seuraaminen saattaa hyvinkin auttaa näkemään tilanne ja toinen ihminen uudessa valossa, jonka jälkeen päätösten tekeminen on paljon helpompaa vaikkapa ensi viikolla.

Astrokalenterissa nämä ohitukset näkyvät kuukausinäkymässä ja päivittäisissä sähköpostiin tulevissa viesteissä, mutta Vuosi Elämääsi tulkinnoissa eivät Venus ja Merkurius ole mukana. Facebookissa julkaisen maanantaina iltapäivällä videon, jossa katselemme yhdessä Jennin kanssa, miten nämä planeettaviestit ovat astrokalenterista löydettävissä. Sinne se sitten jää katseltavaksi myös myöhemmin.

Ellei Sinulla vielä ole astrokalenteria, etkä ole sitä aikaisemmin ottanut kokeiluun ja haluaisit tietää, mitä sieltä Sinulle löytyy juuri nyt sumun keskellä, niin voit aloittaa ilmaisen kokeilun vaikka heti tämän kirjeen luettuasi Aloita ilmainen kokeilu tästä

Otetaanpa siis rauhallisesti, eikä hötkyillä liikaa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...