Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Sian Vuosi 2019

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2019

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2019. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.2.2018

Näkymättömien ystävien kerho

Ystävänpäivänä voisimme kaikki yhdessä tehdä jotakin ainutlaatuista, eli olla näkymättömiä ystäviä. Haluaisin kuulla kommentteja siitä, miltä tuntuu antaa jollekin vähemmän tutulle jotakin hänelle tärkeää niin, ettei "lahjan" saaja tiedä lahjan antajaa. Kommenteissa kuulen mielelläni myös, miten onnistuit pysymään näkymättömänä.

Yksi mahdollisuus on hankkia joku lahjakortti, teatterilippu yms. ja pyytää jotain ystävällistä sielua toimittamaan se nimettömässä kirjekuoressa haluamallesi henkilölle. Hyviä kohteita ovat kaikki päivittäin kohtaamasi ihmiset, palveluammateissa toimivat ihmiset tai kuka tahansa vähempiosainen elinpiirissäsi. Lahja saa tietysti olla ihan mitä tahansa saajalleen hyödyllistä. Jos tiedät jonkun, joka on ollut erityisen ystävällinen Sinulle jossain tilanteessa, niin silloin hän on oikea kohde näkymättömän ystävän yllätykselle.

Ideana on kuitenkin saada toimitettua jollekin toiselle ihmiselle jotain kivaa, ilman että hän tietää Sinun olleen asialla. Tietysti muistamme ihan  omana itsenämme kaikkia kohtaamiamme ystäviä ystävänpäivänä, mutta tämä "Näkymättömien ystävien kerho" on pientä extraa.

Toivon kommenttia jokaiselta näkymättömältä ystävältä vaikka vain maininnalla, että olet kerhossa mukana. Voit myös hiukan raottaa omaa ystävällistä temppuasi jo ennen h-hetkeä. Tehdään tästä yhdessä tavallista ystävällisempi ystävänpäivä.

Tämä nyt alkanut viikko käy päivä päivältä sumuisemmaksi Marsin lähestyessä tarkkaa neliötä Neptunukselle. Olen aivan varma siitä, että tällainen vilpitön hyvän tahdon osoitus auttaa pysymään paremmin omalla reitillä ja luottamaan siihen, että kaikki järjestyy aivan varmasti parhain päin, vaikka mitään ratkaisua ei juuri nyt olisi näkyvissä.

Tarotkortit auttavat hahmottamaan näkymättömän maailman antamaa tukea kaikille elämäsi tärkeille päätöksille ja yhden lahjan juuri Sinulle voimmekin antaa yhdessä ystävänpäivän kunniaksi ja usvan häivyttämiseksi Puolet minulta puolet Sinulta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto




Odota hetki ...