Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.2.2018

vieraskirjoitus:

Rakkauden monet muodot.

 

`Se rakkaus, jota voidaan mitata, on rutiköyhä.`- William Shakespeare

Takana on keskiviikon Täysikuu sekä Kuunpimennys, mikä väistämättä vaikuttaa tunnelmaltaan vieläkin. Täysikuu on vahvaa ja tunnepainotteista aikaa. Kuunpimennys nostaa helposti piilossa olevat tai käsittelemättömät tunteet pintaan. Kuuhun liitetään reaktiot, vaistonvaraisuus sekä vaistot.

Nyt helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna alkaa tunnelma muuntua. Jupiter on neliössä, eli haastekulmassa, Junon, Venuksen sekä Auringon kanssa, mitkä ovat vesimiehen merkissä. Myös Merkurius on siirtynyt vesimiehen merkkiin. Sukat saattavat pyöriä jaloissa ja menojalkaa voi alkaa vipattamaan. Viikonlopun pääteema on ihmissuhteet, rakkauden, elämän mielekkyyden tai toki myös niiden mahdollisen puuttumisen. Venus on kauneuden, arvomaailman ja elämästä nauttimisen feminiininen ilmentymä, mihin liitetään myös romanttinen rakkaus. Juno edustaa parisielu-teoriaa sekä korkeamman rakkauden sekä yhteyden kokemista suhteessa toiseen. Mutta mitä rakkaus on? Rakkaudenmuotoja on valtavasti. Rakkaus itseä, kumppania tai vaikka ystävää kohtaan, vanhemman ja lapsen välinen rakkaus, nautinnollinen rakkaus, uskonnollinen rakkaus, rakkaus luontoon tai vaikka elämää kohtaan. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka, mutta tärkeintä on huomata, mitä sinä rakastat. Mistä sinä ammennat rakkautta? Kuinka sinä rakastat?

Kaikki ei ole sallittua sodassa ja rakkaudessa. Usein rakkaus voi olla kiihkeää ja rakastumisen tunteeseen voi jäädä kiinni. Siitä voi tulla jopa riippuvuus. On yhtä monta rakkauden lajia ja tapaa, kuin on ihmistäkin. Rakkaus voi olla myös vakaata ja elämää kasassa pitävä voima. Välillä saatamme odottaa toiselta liikoja ja toivoa että toinen ihminen tekisi meidät onnelliseksi. Välillä saatamme antaa itsestämme liikaa, jolloin saatamme pettyä, koska toinen ei välttämättä halua sitä, mitä haluamme antaa tai jakaa. Rakkauden tasapaino on taitolaji, jota jokainen meistä joutuu tavalla tai toisella harjoittelemaan.

`Tehtäväsi ei ole etsiä rakkautta, vaan etsiä ja löytää itsessäsi olevat esteet, jotka olet rakentanut sitä vastaan.`-Rumi

Rakkaus toista ihmistä kohtaan, avaa ovet myös itsetuntemukselle. Me heijastamme itsessämme olevia puolia toisten ihmisten sekä tapahtumien kautta. Ihmissuhteet ovat ajoittain myös suurimpia kipukohtiamme. Usein ajattelen että me ihmiset olemme aika keskeneräinen ja paikoin alkukantainenkin laji. Joskus menemme viettiemme mukaan, kun taas joskus sammutamme itsestämme uskoa elämään ja rakkauteen, koska sen tuomat kokemukset saattavat olla kipeitä.  On todennäköistä, että jokainen meistä on satuttanut tai loukannut toista ihmistä, tiedostaen tai koskaan edes ymmärtämättä sitä. Olisi mielenkiintoista valita vaikka 100 eronnutta pariskuntaa ja haastatella, kuinka parit ovat yksilötasolla kokeneet eletyn suhteen ja mitkä ovat olleet syyt eroon. Kokemukset saattavat olla erittäin eriparisiakin. Varsinkin ristiriitatilanteissa toisen ihmisen käsitys toisesta on hyvin erilainen kuin ihmisellä itsellään. Tarkoitus ei ole etsiä oikeaa tai väärää, vaan huomata kuinka eri tavoin me koemme asioita.

Summa summarum. Elämä on matka ja meillä on koko elämä aikaa oppia, vaihtaa suuntaa ja syventää elämässämme olevia hyviä asioita. Lopuksi vielä lohdullinen sananlasku;

`Mene kaikin mokomin naimisiin. Jos saat hyvän vaimon, sinusta tulee onnellinen. Jos taas saat ilkeän vaimon, niin sinusta tulee filosofi- eikä sekään ole hullumpaa.` -Sokrates

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...